Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חטיבת היוקרה אינפיניטי מתחילה בשיווקה של גרסת הדיזל לרכב הפנאי-שטח הגדול והמפואר שלה, הFX.

attachment.php?attachmentid=203370&stc=1&d=1276467925

השוק האירופאי הוא חובב מושבע של רכבים מונעים בדיזל. אינפיניטי היא אמנם חטיבת היוקרה של ניסאן היפאנית, אבל את הפזילה

שלה אל עבר השוק האירופאי ואל מותגי היוקרה הביתיים שלו קשה היה לפספס. דגם הדיזל של הFX הושק בתערוכת ג'נבה

האחרונה במיוחד בעבור השוק האירופאי חובב הדיזלים ועכשיו הוא מגיע גם לכבישי ארצנו.

מנוע הטורבו-דיזל החדש של אינפינטי הוא פרי שיתוף הפעולה של רנו וניסאן. מדובר במנוע בנפח 3 ליטרים בתצורת V6. ההספק

המירבי הוא 238 כ"ס והמומנט המרבי הוא באזור ה56 קג"מ ומתקבל כבר ב2500 סל"ד. ביחד עם תיבת הילוכים בעלת 7 יחסי

העברה מתקבלים ביצועים טובים – 8.3 שניות מאפס למאה קמ"ש. המחיר מתחיל מ540 אלף ₪.

attachment.php?attachmentid=203371&stc=1&d=1276467925

Image1.jpg

Image2.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ברגע שהמדינה תבין שהדיזל לא באמת מזהם יותר מבנזין, ותפסיק את התמחור השערורייתי שלו ביחס לבנזין (מבחינת מס על הרכב + פיקוח על מחיר הדיזל) - כנראה שנראה יותר רכבי דיזל על הכביש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זוועה.

אני לא מצליח להשתחרר מהרעש המחליא הזה של הדיזל, לחשוב שתעבור לידי אינפיניטי מדהימה כזאת ותעשה רעש של טנדר איסוזו בן 10 מהשטחים...

Auto Emoción

פורסם
אני לא מצליח להשתחרר מהרעש המחליא הזה של הדיזל

אתה איבדת את השמיעה לפני יותר מ-10 שנים, נכון?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה איבדת את השמיעה לפני יותר מ-10 שנים, נכון?

שומעים יפה מאוד את הרעש, גם במוניות מרצדס חדשות לגמרי שומעים מבחוץ את הרעש הדיזלי הזה.

מן הסתם הקצנתי ואינפיניטי תישמע פחות רע מטנדר ישן אבל עוד לא הצליחו להיפטר מהרעש המגעיל לגמרי.

Auto Emoción

פורסם
זוועה.

אני לא מצליח להשתחרר מהרעש המחליא הזה של הדיזל, לחשוב שתעבור לידי אינפיניטי מדהימה כזאת ותעשה רעש של טנדר איסוזו בן 10 מהשטחים...

מציע לך לעבור ממנועי ה SDI למנועי ה TDI , JTD ואולי גם dci.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מן הסתם הקצנתי

הקצנת?

אם היית אומר שפעילי השלום על המרמרה רק ניסו לחבק חיילים, זה היה יותר קרוב למציאות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מציע לך לעבור ממנועי ה SDI למנועי ה TDI , JTD ואולי גם dci.

דוגמה לTDI - למדתי נהיגה על ג'טה TDI, הייתי שומע את המנוע כשהייתי יוצא מהבית והרכב היה על הכביש, במרחק של כ50 מטרים ממני.

ברגע שהייתי פותח את הדלת של הבית הייתי יודע אם המורה נהיגה כבר הגיע או לא.

ואנחנו מדברים פה על VW חדשה.

Auto Emoción

פורסם

עזוב, בשביל מה סתם להתווכח?

עשית את הפאדיחה שלך, תמשיך הלאה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכלל לא פאדיחה, אני עומד מאחורי הדברים שלי ב100% ואם אתה אשכרה מתכוון להתווכח איתי אני מוכן גם לחפש איזה רכב דיזל ולהקליט אותו.

בוודאות אני אומר לך שהייתי שומע את הג'טה TDI מאיזה 50 מטר, ומדובר פה על רכב חדש.

אתה רוצה להגיד לי ברצינות שאם תעמוד ברחוב ויעברו אחת אחרי השניה 2 מרצדס E-CLASS, אחת דיזל ואחת בנזין, לא תוכל להגיד לי איזה מנוע יושב באיזה מכונית?

Auto Emoción

• תוכן חדש...