Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Project Yellow Tuscani

Tiburon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להציג לכם את התחביב שאני משקיע בו את רוב זמני וכספי ב3 שנים האחרונות.

הכל התחיל שחשבתי בגיל 16-15 שהרכב הראשון שלי יהיה יונדאי קופה 1998

לא חשבתי שאוכל להרשות לעצמי יותר מזה...

לפני כ3 שנים, החלטתי ללכת ולחפש אחת. במהלך החיפושים נתקלתי בטעות בדגם המתקדם שלה, (מודל 2003), לדעתי זו בדיוק השנה שבה הפכו את הדגם לצורה היפה ביותר שיצאה עד היום מידיהם של מעצבי "העל" הקוראנים...

83999577.jpg52174681.jpg

אז חיכיתי ליום הראשון אחרי גיל 24 (בכדי לתרום לחברת הביטוח 3500 ש"ח במקום 7400 שביקשו), תפסתי רכבת לאזור ירושלים והבאתי את הדוגמנית היפה הזו אלי הבייתה.

מהמבט הראשון, ידעתי שהיא לא הולכת להישאר ככה הרבה זמן, זה רק עניין של כסף עד שתהפוך לאחת המיוחדות בארץ וכך היה...

תחילה הוחלפו חישוקי המגנזיום לחישוקי כרום ''17 עם צמיגי F1 של Goodyear ,

לאחר חודש בערך הוחלף כל הפרונט מהמגן המכוער והפנסים הקדמיים לאלו שמגיעים עם רכב משנת 2006, הגריל העליון והתחתון גם שונו על ידי.

ממה שמספרים לי ,צריך לראות את הרכב מגיע בחשכה מאחוריך,עם תאורת הקסנון בחלק התחתון של הפגוש והשילוב עם אורות המעבר מזכיר רכבים קצת יותר יקרים (בערך פי 13) משלי...

52442025.jpg25052009672.jpg

בשלב הבא התחלתי להחליף כל מיני דברים קטנים, כמו נגיעות קטנות של צהוב בתוך הרכב, החלפה של הידיות החיצוניות לכאלה בציפוי כרום, הפנסים האחוריים גם כן הוחלפו, ועוד כל מיני פרטים קטנים שניתן לראות בתמונות.

dsc00604.jpg060320101635.jpg

השלב האחרון (נכון להיום כמובן, העתיד כבר ידוע בערך) הוא השמטת הפרט האחרון המרובע, שהפריע לי בעין – הספויילר, כמעט בכל תמונה של הרכב מחו"ל הוא לא היה קיים,בילוי של יומיים במוסך והוא הלך לעולמו!

sdc12624t.jpgdsc09638u.jpg

לפני כמה ימים הותקנה גם מערכת ברכב, המורכבת מחלקים כמו דאבל דין של פיוניר מדגמי 2010, קומפוננטים של Rainbow, וכמובן מגבר וסאב בעלות של 7000 ₪ (תמונות בהמשך).

לסיכום, תביעו את דעתכם על הרכב, אני רוצה לציין שעל כל רכב יפה גם אנשים שלא מבינים עומדים ומסתכלים, אבל אני נתקל בכמה מקרים מוזרים מאוד:

קשישים נחמדים בני 90 עומדים ומסתכלים ומסבירים לנשים הקשישות שלהם (אלוהים יודע מה...),

לפי שחודש עמדי ברמזור שהנתיב המקביל שלי הוא לפנייה שמאלה, כל הנתיב התסכל על הרכב, גם כלב שהיה ברכב שם הוציא את הראש ונראה מבסוט לאללה – הרמזור שלהם התחלף לירוק ומשום מה אף אחד לא צפצף לזה שלפניו שיתחחיל בנסיעה ועוד ועוד סיפורים מצחיקים.

נכון להיום, הרכב עולה במחירון פחות מ-60,000 (:conf:). לפני כמה חודשים הגיע אלי בחור עמיד והציע 90,000 ₪ עליו, כמובן שלא נפרדתי מהרכב וזה המקום לציין שהוא לא ימכר לעולם, יש לי אח בן 18 שיזכה לקבל אותו שמשפחתי תתרחב...

9.JPG

DSC00601.JPG

SDC12444.JPG

120220101540.jpg

DSC09486.JPG

060320101631.jpg

תמונה מספר 247 (2).jpg

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מאוד יפה, לדעתי הפנסים האחוריים המקוריים יותר יפים, רק אם תוכל לומר לי איפה אתה מסתובב שגם אני יוכל לבוא ולהסתכל ולא לצפצף ברמזור?:shock:

ואם תוכל בקשה לומר לי , מה הם השעונים בדש- בורד, אני רואה שזה לא מקורי עם הרכב או שאני טועה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גם אני לא התלהבתי מהפנסים האחוריים והניקלים בחוץ, אבל אני חייב לציין שבלי הספוילר הרכב נראה פשוט מעולה! כל הכבוד!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
נכון להיום, הרכב עולה במחירון פחות מ-60,000 (:conf:). לפני כמה חודשים הגיע אלי בחור עמיד והציע 90,000 ₪ עליו, כמובן שלא נפרדתי מהרכב ...

סוחר אתה כבר לא תהיה ..

אבל, כל הכבוד על ההשקעה, הנחישות וה"לעשות, לא לדבר".

אגב, לא היו לרכב גם "דלתות למבורגיני"? נראה לי שזה זכור משרשור מסוים..

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בד"כ אני לא ממהר להחמיא על שינויים כאלה, אבל המקרה שלך יוצא דופן.

כל הכבוד על ההשקעה וההקפדה. בהחלט פרוייקט יסודי ועשוי בטוב טעם.

נגיעות הצהוב בקוקפיט הזכירו לי את פרוייקט הפיאט של rubycoupe.

באופן אישי, לא התחברתי לניקלים (ג'אנטים, ידיות וכו'), אבל זה רק אני.

אהבתי במיוחד את הרעיון להוריד את הספויילר. גם אם בעולם זה נהוג, בארץ

זה בערך כמו להוריד לעצמך את האשכים, לכן מגיע לך ח"ח על האומץ. :mm_yeah:

תמיד חשבתי שהשם האמריקאי של הדגם הזה (Tiburon) הולם אותו

הרבה יותר מסתם "יונדאי קופה". טוב לראות שאני לא לבד בדעה זו.

סע במהירות. 8)

פורסם

ניקלים באמת מצעצעים את הרכב, אהבתי שאין ספויילר, ואת הפנסים והחלק הקידמי.

בקשר לשם, אני לא ידעתי ואני בטוח שאנשים רבים תוהים לגבי משמעות האות t.

לדעתי השלב הבא זה ריפודי עור שחור עם תפר צהוב, מאותתים שקופים בצידי הרכב, וליפ צהוב בג'אנט.:-D

רק עכשיו שמתי לב שאפילו העץ ריח צהוב D:

הצבע נורא הולם את האוטו.

פורסם

סחת'ן על ההשקעה, התוצאה מדהימה.

גם לי קצת הפריע האובר ניקל, אני הייתי בוחר בג'נט שחור מט למשל, אבל שטויות זה הרכב שלך והעיקר שאתה מרוצה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...