Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סיירות ב-11/06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התמונות ..למי שיש עוד לא להתעצל ..

היה אחלה מיפגש למרות שלא הגיעו הרבה רכבים..

אפשר להיפגש גם בשישי הזה "בדרך השטח".

עוד חברים מהצפון שאמורים היו להגיע למיפגש יגיעו לשם ..

ובלי הברזות הפעם עומרי..:wink:

המשך שבוע טוב ..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באיזה שעה יהיה המפגש בדרך השטח?

כמה תמונות ממני:

שאולי בשבילך :)

11062010187.jpg

תודה אחי.. תמונה יפייפיה.. תפסת אותה בפוזה קרבית ..:twisted:

בקשר ל"דרך השטח" אני חושב שזה ב-4 וחצי ..

יכול להיות מגניב .. אבל צריך להתארגן מחר כבר חמישי..

מי שמתאים לו שיגיב נתארגן לשם..ואחרי זה נעשה שיירה לחמש.

פורסם

סליחה שאני מיתפרץ.

אין לי שום דבר נגד הסיירה, אבל רציתי לדעת מדוע הרבה התחילו להיתקשר אל הרכב הישן הזה ומחפשים כל כך לשפר אותו?

הרכב הזה הוא רכב ישן, יחסית נדיר, וכבד מאוד.

מה היתרון שלו על רכבים אחרים?

פורסם

HEBO, חס וחלילה מתפרץ.

מהיכן קיבלת את המידע שסיירה זה רכב כבד? הדגם הבסיס שוקל כמו יונדאי גטס ואפילו פחות.

JEP.

פורסם

HEBO

1)זול יחסית לרכבים מהסוג הזה

2)הנעה אחורית

3)לא כזה כבד כמו שאתה חושב (הגירסא הלא מאובזרת שוקלת 1.1 טון)

4)פוטנציאל שיפורים עצום (קוזי, הוספת שבלול באמינות ושאר חמוצים)

5)אולי לא כזה חשוב אבל יש לו היסטוריית מירוצים מכובדת (מ-ראלי ועד BTCC)

אם יש עוד דברים ששכחתי JEP יוסיף 8)

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם
סליחה שאני מיתפרץ.

אין לי שום דבר נגד הסיירה, אבל רציתי לדעת מדוע הרבה התחילו להיתקשר אל הרכב הישן הזה ומחפשים כל כך לשפר אותו?

הרכב הזה הוא רכב ישן, יחסית נדיר, וכבד מאוד.

מה היתרון שלו על רכבים אחרים?

ועוד דבר, ששכחו כולם- הוא פשוט יפה! טוב, היופי הוא דבר יחסי, אבל עדיין, אחת מהמכוניות היפות בעיניי- סיירה קוזוורט ה"מקורית", וגם הדגם 5 דלתות (את ה-4 אני אישית אוהב פחות- אבל זה כבר עניין של טעם).

וחוץ מזה- ממתי אוהבים אוטו בגלל שהוא "לא ישן", "לא נדיר", ו"לא כבד"?:roll: לא היית רוצה לראות כזאת בחניה שלך?:roll:

1986_ford_sierra_cosworth.jpg

SierraCosworthCXNs.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סיירה יש רק אחת:

RS500

הנה אקזמפלר נחמד,

עוד 7 שנים אספנות, עשתה רק 46,000 ק"מ, עם תג מחיר של של 270,000 ש"ח (לפני משלוח , מיסים וזלוטין).

בהנחה ובתקווה כי עוד 7 שנים כבר יהיה אפשרי ליבא רכב אספנות בעל הגה ימני, יש פה משהו נחמד.

לעמוד המכירה המלא.

41548285.jpg

23054886.jpg

98830581.jpg

65459587.jpg

95814696.jpg

78832746.jpg

92291670.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

האמת- גם אם אפשר היה לייבא עם הגה ימין, וגם אם היה לי כסף לזה- לא הייתי מייבא אחת עם ההגה הימני. זה היה מוציא לי כל הכיף שבנהיגה- והאוטו הזה הרי נועד לכך, זה לא מוריס 10 בן 50++ שנוסע לו לאט עד לתצוגה וחזרה, ולא משנה כבר איפה ההגה! אבל בטוח, שיש עוד מספיק גם עם ההגה בצד הנכון!8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חשוב גם לציין מגוון מנועים לא קטן, אפשרויות שיפור שונות מבחינת מתלים וכו'.

JEP.

שילדה.. חזקה עומדת בהרבה כוח ועומסים ..

עם מתלים בולמים וכיוון נכון אפשר להוציא ממנה התנהגות כביש טובה מאוד..

עם שלי גם בלי להשתמש בהרבה כוח אני מאוד נהנה ממנה ..

והיו לי לא מעט רכבי ספורט ועדיין יש ..אז אני מדבר מנסיון ..

בבריטנה יש חברה שמשתמשת בשילדה של הסיירה לייצור לרפליקות של AC COBRA

אז יאללה תקנה אחת מהר כי הולך להיגמר ..:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בקרוב אצלינו מפגשים כאלה ..

ה-OZ במידה גדולה יפייפה..בשבילך עומרי [ATTACH]205514[/ATTACH]

הכוונה הייתה להעלות עוד תמונות מישום מה אני לא מצליח ..אני אנסה יותר מאוחר.

• תוכן חדש...