Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי רכב מסוג סוזוקי בלנו שנת 01 היה השכרה לשעבר,הרכב במצב מעולה וקילומטרג' נמוך 135K

אבל בבדיקה נאמר שהוחלפה קורת משקפיים ויש כיפופים בהלחמות, בקיצור קצה שלדה

לפי דברי הבוחן אין לזה השפעה על התנהגות הרכב, אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה זה אומר?

האם שווה בכל זאת לקנות את הרכב,? שיקול הסחירות לאחר מכן לא מעניין אותי כל כך כי המחיר שלו ממש ממש זול(15K)

שזה בערך 7 פחות מהמחירון.כמה נהוג להוריד באחוזים על שאסי וגם על רכב מהשכרה?

כאשר אני ארצה למכור(3-4 שנים) אני מאמין שגם ככה אני לא אפסיד יותר מידי.

אני מחפש רכב אמין שישרת אותי בתור סטודנט תפרן וכבר יש לנו בלנו אחת במשפחה היא של אחותי ואני רואה שהרכב ממש אמין ולא אוכל הרבה דלק ומתנהג סביר ליפנומטי ממוצע.

מה דעתם שווה לשקול את האופציה?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

באופן כללי, פגיעה בשילדה פוגעת בבטיחות של הרכב. זה מבחינתי סיבה לפסול רכישת רכב עם פגיעת שילדה יותר אשר עניין הסחירות.

פורסם

אם הרכב באמת במצב מעולה, במחיר כזה (15 אש"ח) אין מה להתלבט, עסקה מעולה גם אם בעוד כמה שנים תמסור אותו לגריטה.

פורסם

אם אתה לוקח בחשבון את התמחור של הרכב בעוד כמה שנים, ומשתלם לך מבחינה כספית

אני מאמין בלב שלם שלא תהיה לך בעיה לקנות את הרכב.

אם הבוחן אמר לך שקצה שלדה לא משפיע על התנהגות הרכב, יש משהו במה שהוא אומר,

אבל חפש דעות של עוד בעל מקצוע, ואולי הותיקים והחכמים ממני יסבירו לך מה ההשלכות הפיזיות של הפגיעה.

יש רכבים אחרים, זולים, חסכוניים, אמינים וכו'.

קח בחשבון שתוכל לקנות בסכום עד 20K פיאט פונטו ספייס 01'-03' אפילו,

והרכב הזה מאוד חסכוני וזול.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

פונטו זה אוטו קטן מידי הנסיעות שלי מסתכמות פעם בשבוע עולה מנתניה לאריאל(45-60 דקות תלוי בתנועה) ויש הרבה עליות.

מה גם שאני איש גדול, ובגלל שאני חיי במעונות זה להביא איתי דברים ולהחזיר ככה שאני צריך אוטו עם קצת ספייס.

נראה לך שאני אלך עליו הורדתי אותו עכשיו ל14 אלף ושלחתי את אמא לעשות זכרון דברים+מקדמה

אם הוא יחזיק לי מעמד לכל האוניברסיטה מה שאני לא רואה איך לא עם ק"מ נמוך ומצב מכני טוב לגילו,

מבחנתי אחרי זה לא צריך למכור אותו אפשר לתת אותו מתנה לאחות שבדיוק תסיים צבא+טיול שאני אסיים תלימודים.

או להשאיר כאוטו ספייר במשפחה.

14 אלף לחלק ל4 שנים יוצא 3.5 אלף לשנה שזה בערך ירידת ערך שנתית ממוצעת של רכב

ואני נשאר עם הרכב בסוף ה4 שנים האלה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...