Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לאחר התעוררות והתעניינות בנושא (די שטחי)

יש לי כמה שאלות אם אתם יכולים לעזור לי טיפה.

חשבתי על להשתמש בבסיס ב לפ טופ קטן (ACER ASPIRE ONE).

כמובן שאליו יחובר כרטיס קול חיצוני (USB)

השאלה האם חייב מעבד סאונד אחר או שאפשר לעשות חיתוכים למינהם גם בכרטיס עצמו?

ואם כן איזה כרטיס היתם מציעים?

יש את הCreative Labs Audigy 2 NX אבל שוב, רק זוג RCA ליציאה.

אולי אני לא בכוון בכלל, אתם יכולים לשפוך קצת אור בנושא?

אני לא זקוק לשלל יציאות אני לא עובד אקטיבי, יש רק קומפוננט וסאב. זאת אומרת צריך מינימום 4.

כמובן כל זה בשאיפה לעשות כוונים וחיתוכים במחשב עצמו ולא במגבר בפוטנציומטרים הלא מדוייקים.

פורסם

יבגני,

הכרטיס קול, נראה לי, הבעיה הכי קטנה שלך כאן.

בין אם זה כרטיס נתמך פרוייקט KXP או שתשתמש בתוכנת קונסול כזו או אחרת, אם יציאה אחת אתה במקסימום תוכל להשיג יתרון של שימוש בTC ואות מקור מאוד איכותית.

לפאזות על יציאה אחת - אין שום משמעות... אז אין טעם להתעסק עם זה בכלל דרך הPC - למשל...

אבל הבעיה הגדולה שלך כאן היא ההטמעה ברכב.

איך בדיוק אתה מתכוון להטמיע לפטופ בצורה שיהיה לך נוח לנהוג ברכב, לנהל את המערכת ולא לההרג בדרך?

או שאתה מתכוון להוסיף לכל העניין גם מסך מגע... ויש לך דרך לפתוח ולסגור את הלפטופ מבלי לגעת בו פיזית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

כמובן אם מסך מגע וכל העניינים מסביב.

פשוט אני דיי מגשש פה את תחילת הנושא בשבילי, חשבתי על הלפטופ בהתחלה, אבל היום כבר הרעיון הזה נירא לי לא כל כך טוב.

בדקתי מחירים של מחשב אם לוח אם MINI ITX והמחירים לא בשמיים.

יש אפילו עכשיו לוח אם של INTEL שתומך במעבדים I3 ו I5 החדשים, לפי בדיקות בחול הוא גם לא זולל המון כוח ואיכותי מספיק.

http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DH57JG/DH57JG-overview.htm

אני דיי לא מבין את כל העניין הזה של RR וכו וכו ואיך הוא בדיוק משתלט על כל העניינים הללו ביחד.

בעיה נוספת זה כל העניין של הדלקה וכיבוי המערכת מרחוק (תא הנהג).

במיוחד ההדלקה.

דבר נוסף זה המארז עצמו, איך אני מסדר אותו בבאגאז', כי ביחד אם כרטיס קול איכותי גם גובהה המארז גדל.

הכל רק רעיון בינתיים. אני לא מבסוט מהגמישות והסאונד של ה 2DIN שלי, ולפי מה שבדקתי עלות שדרוג עולה כ 6וחצי אלף שקל, אפילו אם אני מוכר את שלי בכחצי מזה, ההשקעה עדיין לא קטנה.

בחצי מהסכום אפשר לארגן CAR PC מעולה.

פורסם

הלוח של אינטל סבבה לגמרי , הדבר היחיד שרע שיש בו ( ולרוב לוחות האם של אינטל ) זה post איטי יחסית

אפילו בימים אלה חגי ( nimikipod ) מסיים להרכיב מחשב כזה עם i3 540 ברכב

הדלקה וכיבוי מרחוק זה לא בעייה ( הרצה של כבל מהלוח בסה"כ )

לגבי מארז , עם מתאם זוויתי לכרטיס pci או pci-e אפשר להגיע למשהו שטוח יחסית

ויש מארזים מוכנים באיזה גדלים שתבחר

או אפשר לבנות מארז לצרכים שלך מאלומיניום , פרספקס , עץ וכו'

לגבי כרטיסי קול usb זה לפה ולשם

יש מס' הצלחות איתם

ויש כאלה שנפלו איתם ממש - אם זה בבעיות דרייברים , pre out נמוך מאוד , הפעלה בhibernation וכו'

לגבי המלצות יש המון כאלה בפורומים של mp3car אתה מוזמן לבצע שם חיפוש ובדיקה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...