Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לפג'ו 206 - גיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פג'ו 206 שנת 2000 מטופלת ומתוחזקת אחרי טיפול גדול (הרכב בבעלות חברה שלי אולי חודשיים בערך).

היא טוענת שיש לה בעיה אחת לכמה זמן (בדר"כ לאחר שהרכב עמד עמידה ממושכת, יומיים לערך) כאשר היא מניעה ומתחילה לנסוע ברכב, הנורה של השלג והנורה של הספורט (S) מהבהבות - ז"א כל פעם אחת אחרת נדלקת והרכב נוסע ממש כבד (כאילו הוא מתחיל מהילוך שני במקום מהילוך ראשון).

שוב, יש לציין שזה לא קורה כל הזמן אלא אחת לשבועיים-שלוש בערך, מישהו מכיר בעיה כזו? ממה יכולה לקרות הבעיה הזו? כמה סדר גודל של תיקון?

תודה על העזרה!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

הנושא הזה נטחן בפורום כבר בעשרות שרשורים.

חפש נורות שלג +ספורט ותבין,שיש תקלה בגיר האוטומטי ויש לחבר סורק תקלות לשליפת קוד תקלה במכון גירים.

המחיר :בין 2000 +- להחלפת שסתומים במקרה הטוב או 6,000 ומעלה לשיפוץ קומפלט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברתך צריכה לבדוק האם היא הורידה את ידית בלם היד עד הסוף לעיתים כשידית בלם היד לא מורדת עד הסוף הרכב מתנהג בכבדות והמנורות שהזכרת מהבהבות .

שלום לכולם,

ברשותי פג'ו 206 שנת 2000 מטופלת ומתוחזקת אחרי טיפול גדול (הרכב בבעלות חברה שלי אולי חודשיים בערך).

היא טוענת שיש לה בעיה אחת לכמה זמן (בדר"כ לאחר שהרכב עמד עמידה ממושכת, יומיים לערך) כאשר היא מניעה ומתחילה לנסוע ברכב, הנורה של השלג והנורה של הספורט (S) מהבהבות - ז"א כל פעם אחת אחרת נדלקת והרכב נוסע ממש כבד (כאילו הוא מתחיל מהילוך שני במקום מהילוך ראשון).

שוב, יש לציין שזה לא קורה כל הזמן אלא אחת לשבועיים-שלוש בערך, מישהו מכיר בעיה כזו? ממה יכולה לקרות הבעיה הזו? כמה סדר גודל של תיקון?

תודה על העזרה!

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...