Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה לקחתי רכב בפעם הראשונה לבדיקה

פג'ו 106 שנה 2000 מנוע 1.4 ידני

זה הסיכום:

מנוע - לא תקין : בלוק מנוע, הספק נמוך, החלף תומכים- מערכת תיזמון, החלף רצועות תזמון לפי הוראת יצרן - ראש מנוע-צריכת שמן מובילי שסתומים ( הבוחן אמר שהמנוע לא סוחב- גם בגלל בעיה בדוושת הגז - 37 כ"ס במקור 75 כ"ס)

מערכת קרור מנוע: לא תקין :מעבר שמן מים/מים שמן

מערכת דלק: לא תקין : מערכת דלק והצתה, לתיקון, בדוק/תקן מיחשוב הזרקה/חישנים/מחברים,צינורות לחץ פגומים, דוושה קשה

מערכת הצתה : לא תקין (לא רשום פירוט והבוחן גם לא התייחס לזה משום מה)

מערכת פליטה תקין

סרן קידמי ומערכת היגוי: לא תקין - מיתלה קדמי: לתקן/לכוון - מערכת היגוי: נזילת שמן

קפיצים: לא תקין - בולמי זעזועים: לא תקין

שלדת מרכב: לא תקין:

גג: חלודה, איכול רקבונות בגג- מצב פנימי: מנעולי/ידיות/מנגנונים לדלתות לא תקינות, שימשת צד הוחלפה- חלקי פלסטיק פגומים, לתקן ריפוד כללי- צבע מרכב: פגום/ניזוק-תקוני מרכב,משמעות נמוכה: תקנוי מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים (בקיצור הוא אמר שיש רקבון בגג היכן שיש חור של האנטנה ממים שנכנסו, אם שמעתי נכון, והצבע שרוף ממש מהשמש)

מערכת בלמים, ללא פרוק גלגלים - תקין

צמיגים- לא תקין: צמיגים וגלגלים:צמיגים פגומים/ניזוקים

מערכת תאורה+מצבר:לא תקין: מערכת חשמל: לתקן/לכוון

העברת כח: לא תקין: תיבת הילוכים ידנית: רעש יתר- מצמד: הפרדה לקויה

מחוונים : תקין

זהו.

אני מבקש אם מישהו יכול לומר לי מה כדאי לי לעשות- האם כדאי לקנות את האוטו. המוכר מבקש 11K גמיש כשהמחירון הוא 14,100. הרכב יד שניה ובקילומטר הוא עשה 115,000. עוד דבר שמשך את תשומת ליבי - אין קבלות על טיפולים אבל היה ספר רכב שהיו רשומים טיפולים עד 2003 והקילומטר 55K ואז כלום.

אם תוכלו לעזור אני אודה מאוד

שרון.

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

אני במקומך הייתי ממשיך הלאה בריצה קלה עד מהירה, לפי הבדיקה ההשקעה הראשונית ברכב תהיה גבוהה, לדעתי שמור את הכסף ותחפש משהו אחר, לצורך העניין בדקת שהרכב על שמו של מי שמוכר לך אותו? 

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא רוצה להטעות אותך ולבלבל אותך, אבל לפני שבוע אני מכרתי את הפונטו שלי שבאה עם 80 כוחות סוס מהיצרן והיא יצאה בבדיקה 74 אחרי 10 שנים על הכביש, לפי הבדיקה שלך אני לא חושב שזה תקין

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איזה יד הרכב?

מתי הועברה בעלות?

ב 3 שנים ראשונות הוא עשה 55K, ואח"כ ב- 7 שנים העוקבות הוא עשה מספר ק"מ זהה? מוזר מאוד! לדעתי אפשר להוסיף למנוע לפחות 100K ק"מ למד אוץ.

פורסם

רשמתי בהודעה הראשונה - הרכב יד 2. אצל הבעלים הזה בערך שנה או פחות. טוען שקנה מאחותו או קרובת משפחה- כבר שכחתי.

כן זה מוזר העיניין של הקילומטר. מה שיותר מוזר זה שדאגו להחתים טיפולים בקביעות משך 3 שנים ואז הפסיקו.

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

לפי דעתי אם אתה לא מעוניין בהרפתקאה , דלג לרכב הבא , לא חסרים כאלו ושמורים בהרבה יותר, רכב ב110k לא אמור להראות תוצאות כאלו, אז או שהקילומטרז' מזייף (יש מצב החליפו סקאלה ) , או שהרכב פשוט הוזנח בצורה נוראית , תגיד תודה שהלכו רק 500 שקל ולא כל התקציב.

מקווה שתמצא מה שאתה מחפש ובהצלחה!

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...