Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטירלינג מוס בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה לידי שמועה שבידיעות אחרונות היה כתוב שהSLR סטירלינג מוס נחתה לביקור של עשרה ימים בסוכנות מרצדס בתל-אביב, מישהו שמע, ראה, יכול לאמת נתונים? :roll:

פורסם

היה אתמול בעיתון.

הרכב יוצג בסוכנות המרכזית, מאחורי היכל נוקיה בת"א.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה הרעיון להביא אוטו רק לתצוגה?

בטח יש מישהו שהביע עניין אז הביאו לו את הרכב להתרשמות.

Auto Emoción

פורסם

איזה מהר הוא מחלים, רק לפני חודשיים הוא נפל 3 קומות בפיר מעלית ושבר את 2 הרגליים (וזה להזכירכם בגיל 80).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי הידיעה בעיתון, האוטו יוצג בסוכנות המרכזית החל מיום ראשון.

לדעתי, אחד הקונספטים הנאים של מרצדס-בנץ, בשנים האחרונות.

בתערוכת פרנקפורט האחרונה הוא הוצג בגאווה בסמוך לרפליקה של ה-SLR המקורית של מוס וג'נקינסון (הנווט).

אחת התמונות היותר מוצלחות שלי מהתערוכה-

p9220127.jpg

Uploaded with ImageShack.us

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

חתיכת מכונה המרצדס הזו.

אני אהיה באזור בשישי בערב. נקווה שהם יציגו אותה קרוב לדלת כדי שאוכל לצלם קצת :)

פורסם

יכול לאמת את ההודעה הנ"ל

היום בבוקר נחתה.

ראיתי אותה בשדה (אני עובד באיזור השיחרורים של המכוניות)

אחת היפות.

לצערי לא יצא לי לצלם אותה אבל נראית בול כמו שפירסמו פה בתמונה

כסופה יפיפיה!

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני לא נוהג להתשפך על מכוניות, אבל הפעם...

ביקרנו היום בסוכנות במסגרת הצגה לעיתונאים וכל מיני אנשים עם חולצות מאוד יקרות, וה- SLR סטרלינג מוס היא מחזה מרטיט נפש.

צריך להקיף אותה פעמיים, שלוש וארבע כדי באמת להתחיל לתפוס את מה שנמצא מול העיניים. הדבר הראשון הוא שהיא ממש, אבל ממש גדולה. אחר כך מגיע שלב הפרטים הקטנים, החרטום המחודד שממשיך למכסה מנוע שלא נגמר, חרכי האוורור למנוע, לועות האגזוזים בצדדים, ברגי האלן שסוגרים את מכסה המנוע העצום וזה ממשיך וממשיך.

במדינה שחונת אקזוטיקה, שבה אודי R8 (מאזדה3 של מכוניות העל) גורמת לאנשים לשלוף סלולארים ולצלם, לשם שינוי, זו באמת פיסת מוטוריקה שראויה להתפעלות רבתי.

לאלו מכם שמזדמנים לאיזור (עזבו מזדמנים, קחו את הזמן ופשוט גשו לראות אותה), ממש לא לוותר - המראה מרהיב ומרחיב דעת.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אז רגע ניתן ללכת כבר בשישי הקרוב לראות אותה? היא כבר שם?

אגב, תהיה בעיה להוציא מצלמה בתוך הסוכנות ולצלם? אחרי הכל, זו לא תערוכת רכב, אבל הם בטח מבינים שזה לא מחזה רגיל :oops:

• תוכן חדש...