Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות - קומפוננט ללא מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ,

חשבתי על התקנת הדוטק אוביישן 6.5 בפוקוס 07 שלי.

לפוקוס רדיו דיסק מקורי של חברת סוני

בדלתות רמקולים 6.5 וטווטרים בקורות

את הדוטק שמעתי אצל חבר , הצליל פשוט מסחרר בעוצמה ובאיכות (כמובן שאצלו זה מלווה במגבר סאב ור''ד איכותיים)

אך בכל זאת הצליל שמספק הדוטק אין כמוהו..

הקטע שאצלי אין תקציב רב לנושא , ואין לי אפשרות כרגע לרכוש גם מגבר

השאלה אם אני יאבד המון מהאובישן ללא מגבר... אולי בעצם עדיף ללכת דווקא על אחיו הקטן - הטמפו ?

או שאולי בכלל עדיף לשקול הצעה אחרת ?

סיבה עיקרית בעצם לזה שאני לא מעוניין במגבר היא העובדה שפשוט ההורים שלי פחדנים

הפוקוס נקנתה לפניי כחודשיים - היא שמורה בצורה מופרזת

לכן הוריי נגד כל שינוי \ הוספה ברכב .. וכמובן שזה נגד הוספת חתיכת מגבר ענק שמוברג לקרש עץ גדול שמחורר את המושבים מאחורה..

את הקומפוננט עוד אפשר ''להסתיר'' בלי שיגלו בכלל שנעשה שינוי כלשהו אבל המגבר פשוט ''יבצבץ'' לו בתא המטען ויגרום להוריי פשוט לשחוט את ראשי...

מה מומלץ לעשות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לעשות בנייה למגבר מתחת למושב ככה זה יהיה פחות גלוי אבל יעלה יותר כסף כי תצטרך להוסיף מאווררים וכאלה כדי שלא יתחמם.

אני מפייסבק מה איתך??? חחח8)

PIONEER DEH3250UB, JBL GTO1004, MOREL DOTECH OVATION 6.5 ,P212S4 ROCKFORD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ענית בעצם לעצמך.. זה סתם השקעה מטורפת והמון המון בלאגן...

דבר נוסף - קיבלתי הודעה פרטית ממשתמש בשום 'אהובי שי - מרכז התקנות DLS '

בשלב ראשון אצלך בפוקוס מידת הרמקול היא 5*7

שזו מידת רמקול שמצויה בעיקר במזדות (3, ו-6)ופורדים

זה לא אומר שאתה חייב להרכיב 5*7

אבל מה שתצטרך זה שבלונות שהופכות את המידה המקורית למידה של "6.5 או "5.25

הצעה שלי אליך היא להקפיד על שבלונות מעץ

האמת לא ידעתי על מידת רמקולים כזו עד עכשיו חח רק מראה עד כמה אני 'מבין' בתחום כנראה..

דבר נוסף, הבחור המליץ לי דווקא על הסט K6 של DLS

שגם אותו אגב אינני מכיר...

550 שקל בערך לאחר ההנחה - כך נאמר מהבחור.

חיפוש קצר בגוגל העלה לי דווקא מחיר של 450 שקל בזאפ - סתם לצורך השוואה ;)

השאלה אם באמת עדיף ללכת על האפשרות הזו מול הטמפו\אוביישן

התקנות וחיווטים שלהם הם טובים?

כי עד עכשיו החיווטים וההתקנות שראיתי הם ממוצעים ~ כל מיני אנשים שאני מכיר

וה TOP שראיתי היה דווקא של ישראל ג'וניור שהתקין את אותה מערכת עם האוביישן ברכב של חבר שלי , וכמובן לא נשב ונתווכח על טיב ואיכות ההתקנות של ישראל ... אומנם אני אולי לא מבין גדול אבל ראיתי את סדר גודל ההשקעה שהבחור השקיע ברכב ובכלל בחבר שלי...

הלך לקראתנו בכל דבר .. גם אם זה במחיר , חיווט ודברים שהם קצת מעבר למה שתוכנן בהתקנה - ללא תוספת תשלום !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אם יש לך כוונה להוסיף מגבר בשנה הקרובה אז לדעתי כן כדאי לקחת את הדוטק. אם לא אז אתה באמת סתם זורק 500 שקל וזה חבל.

אני גם קניתי סט כזה לפני חודשים בערך (מותקן בקורולה 95) ועדין לא הוספתי מגבר. בינתים הוא מותקן על ר"ד מעאפן בן 10 של JVC, עם עוד זוג רמקולים 5W מאחורה.

אני אפילו לא מוציא מהם 10% ממה שהם מסוגלים לתת אבל אני מתכוון להוסיף מגבר בזמן הקרוב, מה שיקפיץ את הביצועים פי כמה וכמה.

לעומת הסט הישן שלי, אולי העוצמה לא השתנתה פלאים כמובן אבל מבחינת איכות הצליל זה עולם אחר לגמרי.

שורה תחתונה - אם אתה מתכוון להוסיף סאב - קח. אם לא - טמפו/פולס גם יעשו את העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אם יש לך כוונה להוסיף מגבר בשנה הקרובה אז לדעתי כן כדאי לקחת את הדוטק. אם לא אז אתה באמת סתם זורק 500 שקל וזה חבל.

אני גם קניתי סט כזה לפני חודשים בערך (מותקן בקורולה 95) ועדין לא הוספתי מגבר. בינתים הוא מותקן על ר"ד מעאפן בן 10 של JVC, עם עוד זוג רמקולים 5W מאחורה.

אני אפילו לא מוציא מהם 10% ממה שהם מסוגלים לתת אבל אני מתכוון להוסיף מגבר בזמן הקרוב, מה שיקפיץ את הביצועים פי כמה וכמה.

לעומת הסט הישן שלי, אולי העוצמה לא השתנתה פלאים כמובן אבל מבחינת איכות הצליל זה עולם אחר לגמרי.

שורה תחתונה - אם אתה מתכוון להוסיף סאב - קח. אם לא - טמפו/פולס גם יעשו את העבודה.

איפה כדאי לקנות אותם ? ומה יעלה מחיר ההתקנה פחות או יותר ?

ולזה שמעליי - כן ההתקנה תתבצע ללא ידיעת ההורים.

חבר'ה , דעות נוספות אולי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...