Jump to content

ELIKB

  • הודעות

    67
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ELIKB

  1. בבקשה מישהו עזרה..
  2. אז קצת אחרי שישבתי הגעתי לזה 6.5 דגם: TSA1682S של פיוניר, כאן מדובר ב50 RMS ו92DB, יושב בובה על התוכנית שלי. 6X9 דגם: TSA6992S של פיוניר, אני יודע שמומלץ לחבר למגבר (80RMS, 93DB)פה מתעוררת שאלה איך הוא יעבוד בלי מגבר האם כדאי לי או לא? בנוסף אני רוצה להוסיף טויטרים כמה הספק אפקטיבי גג אני יכול להקציב לזה בהתחשב שאני עומד כרגע עם הרמקולים שציינתי פה שמגיע ל130 ביחד על ערכת שמספקת 4X50? (זה יענו 200RMS?)
  3. אלו תחנות רדיו פיראטיות שנמצאות בקירבתך והן עולות לעיתים על התדרים של התחנות הקבועות.. לפי מה שאני יודע אין יותר מידי לעשות אבל שיתקנו אותי אם אני טועה.
  4. גבר אלו המידות המקוריות מהיצרן... אני פשוט מלא זמן לא התעסקתי במערכות במכונית ולא זוכר איך מחשבים אילו רמקולים לשים עפ״י הספק המערכת לניצול מלא. אני יותר בכיוון של מערכת פיוניר ״טהורה״ ותודה בכל זאת. מישהו יכול בבקשה להזכיר איך אני בוחר את הרמקולים על סמך הגברת הרדיו דיסק בלבד? תודה
  5. בנוסף אהיה פתוח להצעות נוספות ואולי לשקול לשים קומפוננט ללא הגברה. תודה לעונים
  6. שלום לכולם! ברשותי מערכת pioneer deh3250ub ברכב כרגע מורכבים הרמקולים המובנים שזה מקדימה בדלתות 6.5 ומאחורה על המגש 6X9 אני צריך בבקשה המלצה להחלפת הרמקולים לשל פיוניר באותן מידות ולהוסיף טוויטרים מקדימה, עפ"י ההספק של המערכת 4X50 בלי מגבר מאיזו קומבינציה אני יוצא את הטוב ביותר, אני מעדיף לתת דגש יותר על ה6X9 כי אני אוהב יותר בס. תודה. שכחתי להוסיף, תקציב גמיש.
  7. הייתי הולך על פיונייר טוב, לדגם הנ"ל יש 3 שנים אחריות http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-deh-p400ub.html כמעט כל הפיונירים שולטים באייפוד אם אתה לא מתלהב מכל מיני אופציות בתוך המכשיר יש גם זולים יתר כמו http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DEHP4050UB&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he
  8. כן גם אני עשיתי קצת חושבים וירדתי מתיבת ברזל ,עכשיו כנראה שאני מחליף את הרכב בזמן הקרוב אז זה ידחה לרכב הבא...
  9. פשוט הגעתי למסקנה שזה יהיה הדבר הכי חזק וגם ככה זה יהיה טוב לתמיד לכל אחד אפילו למי שישים שם רמקולים רגילים, אני חושב שזה טוב לעשות את הבנייה הזאת וגם עקב הדבקה של שטיח על כל גג תא המטען, זה לא משהו שיפריע או שישימו לב אליו "חוסר במקום" וגם במקרה של מכירת הרכב ,לא תיכננתי לעשות תיבה נפרדת לכל סאב בצורת קובייה אלא תיבה משותפת לאורך ורוחב גג תא המטען שה"מכסה" שלה זה המגש שגם הוא עשוי מברזל ו"מצופה" בשטיח. דרור המליץ לי על המגבר DLSCA31 מה אתם חושבים עליו ? האם הוא בחירה נכונה ? האם הוא "יעשה את העבודה"
  10. משהו בסביבות 2000 ש"ח
  11. אין בעיה של תקציב, אני רוצה מגבר אחד שיעבוד על שניהם בצורה הטובה ביותר והמדויקת. כלומר שיוציא את המקסימום המוצהר.
  12. עבור קומפוננט Morel Hybrid Ovation 6 וזוג סאבוופרים 6.5" דגם RW6
  13. אוקיי. נזכרתי גם ש אחד מבני הדודים שלי מסגר, אז יהיה חיסכון קל.
  14. מה התקציב שלך?
  15. כן גם אני חשבתי על לרתך ואת כל הבפנים לצפות בחומר מבודד ומבחוץ להדביק עליו שטיח תואם לשטיח בתא מטען שיראה כיאלו כלום לא הישתנה, נראה לי שזה יהיה משהו יותר עמיד מעץ. אין לי בעיה עם חיתוכים של ברזל וכדומה כי גם ככה הסאב יושב יותר עמוק מרמקול רגיל אז חייב לחתוך בכל מקרה. אני מת לראות את זה כבר גמור. יש לי עוד 2 שאלות:-בנוגע לשופר שמגיע עם הסט אני לא צריך לשלב אותו במקרה שאני בונה תיבה נכון?(זה בגדר המלצה?) -18 ליטר זה מינימום מקסימום?
  16. מברזל לא לדאוג, הדאגה היחידה שלי זה איך אני בונה את התיבה ככה שלא תתפרק עם הזמן? הצעות למונו? מישהו בפורום מוכר יד שניה?
  17. זה ממולץ או שעדיף מונו?
  18. נראה לי שאני הולך על זה. חלום. מה בנוגע להגברה?
  19. טוב, גם עם תיבה זה עדיין יהיה סבבה. עכשיו צצה עוד שאלה: האם זה יתן עבודה באותה רמה של הרוקפורד או פחות או יותר.
  20. בלי בניה הם לא יתמודדו טוב עם נפח תא המטען?
  21. הגעתי למסקנה שעל המגש מאחורה אני רוצה לשים שני סאבים בקוטר 6.5" במקום הסאב בבאגז' גם על מנת לחסוך מקום וגם על מנת להשתמש בכל הנפח של תא המטען במקום תיבה. http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c2409/89650.php ראיתי שאצל שי ניתן לרכוש את אלו אבל ראיתי שהם באים עם שופר מיוחד השאלה היא אם אני מרכיב אותם על המגש זה יהרוס את כל היתרון של השופר. הצעות לזוג סאבים 6.5" אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש.
  22. חשבת על יד שניה או שלא בא בחשבון? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=320916&highlight=pioneer+%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94 זה בחור מהפורום שמוכר.
  23. לשניהם יש 3 יציאות למגבר.
×
×
  • תוכן חדש...