Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:הי

שלום לכולם ! אני חדשה פה....

אני מחפשת רכב בעלות של 30k וחשוב לי אמינות ומראה המכונית

אני מכירה מישהי שמוכרת את היונדאי גטס שלה ונראה לי שהרכב די שמור

נתוני הרכב :

שנת 2003

86000 ק"מ ונסע כל יום מרמת גן לתל אביב נראה שהרכב לא נסע הרבה

יד ראשונה

היא אומרת שהרכב הוא מליסינג פרטי ורק היא נהגה על המכונית

הרכב היה מטופל במוסך המרכזי של יונדאי ויש לה ספר של כל הטיפולים שהיו למכונית.

היא מוכרת את המכונית ב 28K

קראתי שגטס לא חסכונית בדלק אבל אני גם לא נוסעת הרבה אני גרה קרוב לעבודה בערך 5 קמ לכל צד בתןך העיר

ומידי פעם נוסעת מחוץ לעיר באילון בעיקר בערך פעם -פעמיים בשבוע אני נוסעת ללימודים ולא נסיעות יותר מידי ארוכות

רמת גן->יפו

יש לי חבר מהעבודה שהיה לו גטס ואומר שהמכונית בקושי מאיצה שנכנסים מכביש איטי לכביש מהיר ומתחילה לעשות רעשים מהמנוע והטורים עולים רציתי לדעת אם זה בעית דגם יודעה בגטס או שכנראה היה לו בעיה ספציפית במכונית שלו

תודה רבה.... ויום טוב לכולם

פורסם

דווקא הגטס בקטגוריה שלה מאיצה לא רע.

הבעיות העיקריות שלה הן :

צריכת דלק מוגזמת מאוד לגודל שלה [במקרה הטוב 1:10 ].

וחוסר נוחות משווע.

לאישתי אני קניתי פיג'ו 206.

המלצתי אם את מחפשת רכב נוח וזול לתחזוקה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה רבה

בנתיים ראיתי את הגטס ונהגתי עליה הבנתי שרכב קטן זה לא ממש בשבילי , ובכלל הגטס לא מאוד נוחה וספציפית הגטס שראיתי לא במצב טוב מבחינה חיצונית הרבה מאוד שריטות ודפיקות.

ראיתי מכונית אחרת שממש שמורה מבפנים ומבחוץ

ניסאן אלמרה פרפקט 1.8 שנת 2004 יד ראשונה

אבל הק"מ נראה לי קצת גבוה 149000

האם כדאי לקחת מכונית עם ק"מ כזה לבדיקה ?

תודה ויום טוב

פורסם

שלום שני. במידה ורוב נסיעותיו של הרכב היו בינעירוניות, והרכב טופל בעקביות ונראה שמור חיצונית ופנימית, לא הייתי פוסל אותו. האלמרה רכב מצויין הן מבחינת אמינות והן מבחינת כח ויכולת.

במידה ואת יורדת ממנה, חפשי פוקוס 5 דלתות. זה רכב שגם יענה על דרישותייך. בהצלחה...

• תוכן חדש...