Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

היום קנינו B3 שנת 2008, ואני מאוד מאוד מאוכזב מהסאונד.

לא שהציפיות שלי היו גבוהות, אבל זה פשוט גרוע. והאמת שגם מאוד מאוכזב מהאבזור פנים - אבל זה כבר לתראד אחר.

מה שעוד שמתי לב הוא שאין מקום לרמקולים אחורים מאוחרי משענות הראש, אלה רק על הדלת.

אז כרגע מה שאני מחפש הוא זוג רמקולים קדמי+אחורי וHU חדש (ואם צריך אז מגבר)

התקציב מינימלי עד כמה שניתן, אבל אנילא בחור שקונה זבל. ככה שאיפה שצריך להשקיע אני משקיע.

הדרישה היא פשוט שישמעו טוב, אני לא מחפש לעשות מסיבות עם הרכב או משהו כזה.

לגבי הHU, אני מחפש משהו עם כניסת AUX, USB וחיבור BT. וזה יהיה מעולה אם גם יהיה חיבור לאייפון או איפוד.

***כרגע שוכב אצלי בבית HU Kenwwod 3041 - האם כרגע אני יכול להסתפק בו?

תודה

פורסם

אחרי שערכת את ההודעה, אפשר להמליץ.

הקנווד שיש לך בבית , יש לו AUX וכו'?

כעיקרון תוכל לחבר אותו וטמפו ולצאת ב"נזק" של 500 שח, בערך 600 כולל התקנה.(אם לא צריך מתאם לרדיו דיסק).

אם התקציב גדול יותר, תוכל לקנות רדיו דיסק שתאהב, וייפתח לך מגוון נוסף של סטים

פורסם

מכל היציאות שאני דורש יש לו רק AUX. אבל אני מעדיף כרגע להתגמש מהבחינה הזאת ולהשקיע יותר בדברים האחרים.

אני מניח שאני יכול להתקין לבד את הHU וסט רמקולים.

עכשיו במידה ואני מחליף את הHU ל3041, אני יכול פשוט לרכוש שתי זוגות טמפו וזהו לבנתיים?

*ד"א איזה HU קיים שמתאים לדרישות שלי (קיים בכלל כזה עם חיבור לאייפון\איפוד?)

• תוכן חדש...