Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן 370Z - נתון אפס למאה לא ברור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור דיסלקט (ברצינות) בעברית ובאנגלית.

יכולות הדיבור שלו גם לוקות בקשיים לא מעטים..

אף אחד לא מושלם.

לפחות הוא יכול לקנות 370Z, אם הוא לא יפוצץ את העסקה בשל 0.2546895 שניות מ0-100.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למיטב ידיעתי (ובכל ההודעות לעיתונות שמצאתי) ניסאן לא שחררה נתון 100-0 רשמי.

ב-ynet מופיע נתון של 5.3 שניות לגרסה הידנית, אני מניח שזה נתון שהם קיבלו בהשקה.

בכל מקרה, מיותר לחפש בארה"ב מכיוון ששם לא מפורסמים נתוני מיאוץ של אף מכונית.

תנסה לדפדף באתרים האירופים של ניסאן, אולי יהיה לך מזל ובאחד מהם יופיע נתון רשמי לאוטומטית.

Guy_M5 צדק בהחלט לגבי הנתונים. הנתונים הם אכן נתוני יצרן.

איך אני יודע בוודאות ?

ברשותי קטלוג "האורים והתומים" לגבי כל דגמי המכוניות ומפרטיהן לשנת 2010. מדובר בקטלוג המדוייק והמפורט ביותר שקיים,

והוא יצא לאור בתערוכת המכוניות בג'נווה מרץ 2010. מדובר בקטלוג שוויצרי (לא פלא על הדיוק) שיוצא אחת לשנה מזה עשרות

שנים.

בצילום שסרקתי ניתן לראות (אמנם בגרמנית וצרפתית) כי מדובר בנתוני יצרן (Werk ).

דרך אגב, אם מישהו מעוניין אני יכול לתת נתונים לגבי כל מכונית שקיימת (ויש בקטלוג עשרות חברות ומאות דגמים שאף אחד

לא שמע עליהם כנראה...מישהו שמע על יצרנים כמו ARTEGA , ELFIN , FISKER, GUMPERT ? )

פורסם

עבדתי עם הקטלוג הזה שבע שנים (עיתונאים מקבלים אותו חינם בתערוכת ז'נבה), והוא אכן מרשים מאוד בהיקפו.

אבל מניסיוני גם ל"תנ"ך של עיתונאי הרכב" יש לא מעט שגיאות, במיוחד בשנים האחרונות.

זה לא אומר שהנתונים שמצוטטים שם ל-370Z שגויים, אבל זה כן משהו שצריך לקחת בחשבון כשמסתמכים עליו.

פורסם
עבדתי עם הקטלוג הזה שבע שנים (עיתונאים מקבלים אותו חינם בתערוכת ז'נבה), והוא אכן מרשים מאוד בהיקפו.

אבל מניסיוני גם ל"תנ"ך של עיתונאי הרכב" יש לא מעט שגיאות, במיוחד בשנים האחרונות.

זה לא אומר שהנתונים שמצוטטים שם ל-370Z שגויים, אבל זה כן משהו שצריך לקחת בחשבון כשמסתמכים עליו.

אתה בהחלט צודק, אבל אז ניצבת בפנינו השאלה הפילוסופית עד כמה לקחת דברים בעירבון מוגבל. גם לי יצא לעבוד מול מסד הנתונים שלהם ואחרים, ועד היום לא נתקלתי בטעות.

Newspress uk גם משמש לא מעט עיתונאים וכבודו מונח במקומו.

בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לפקפק בנתון שלל היצרן. כנס לאתר ניסאן של אנגליה או גרמניה ותוריד את קובץ ה-PDF של העלון של הרכב המדובר, כתוב שם בפירוש. (הייתי מעלה אותו וחוסך את הטרחה, כרגע אין לי גישה למחשב).

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מין הסתם זה תלוי בנהג שמתפעל את הידני..

מצד שני, DSG יהיה כנראה מהיר יותר מידני אפילו אם הנהג הוא אלוף העולם בהחלפת הילוכים.

וכל הדיון הזה - מגוחך...

• תוכן חדש...