Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי רכב גולף 99 והספוג השחור לא מפסיק לצאת וזה מחרפן לי את השכל ומלכלך את הבגדים אחרי שדפדפתי בפורום לא מצאתי לזה פיתרון חוץ מלפרק את התריסים ולהכניס שואב אבל לאחר שניסיתי לפרק תריס אחד הרסתי את הזזה שלו אשמח אם מישהו מכיר פיתרון אחר או מישהו שגר פה באזור נתניה שיוכל לעזור תודה :]

פורסם

לא יעזור לפרק את התריסים, כי גם אם תצליח לשאוב את כל הספוג עדיין תצטרך להדביק חדש. הפתרון היחידי הוא לפרק את הדשבורד, לפרק את קופסת האויר , לקלף את הספוג ולהדביק חדש.

×
×
  • תוכן חדש...