Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בא מכיוון לוד עם הרכב,עליי להגיע ל-108.מה תהיה הדרך המהירה ביותר:

1-להגיע לשער יפו,להחנות את הרכב,לחכות לאחד מקוי האוטובוס שמגיעים ל-108 ואז להמשיך ברגל?

יש להתחשב גם בדרך חזור כי בבוקר יש מלא אוטובוסים ואחר הצהריים פעם בחצי שעה לפי מה שהבתני.

2-להגיע לשער ירושלים,להחנות,ללכת ברגל ל-108?(לא הבנתי ממש את מרחק ההליכה משער ירושלים ל-108 כי שמעתי כמה וכמה דעות).

ואיפה יותר בטיחותי להשאיר את הרכב במהלך היום?

היום ביצעתי את שלב 1,בחזור חיכיתי כחצי שעה לאוטובוס שבקושי אפשר היה לעלות עליו ועוד נסיעה של רבע שעה חזרה לשער יפו,ועוד כ10 דקות לרדת מהאוטובוס המפוצץ.ככה שאני מעדיף ללכת קצת ברגל מאשר לחכות לאוטובוס.

תודה רבה לכול העוזרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שער ירושליים קרוב לך בהרבה, תחנה הכי קרוב שאפשר לשער, ואם אתה עושה לילה בבסיס אל תשאיר שם, תמיד יש את השמועות שגונסים שם רכבים אבל לשני חברים מהבסיס שלי באמת גנבו שם את הרכב,

בכול מקרה דרך שער ירושליים קצר לך בהרבה, אתה פשוט נכנס מהשער האחורי של 108, ומהשער זה לא יותר מ5 דקות הליכה,

פורסם

אם נכנסים מהכניסה הראשית איפה שעומד המטוס אני צריך את הפינה הכי רחוקה(אחרי הגף רכב).

אני לא עושה שם לילה,יוצא גג בשלוש.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כמה זמן הליכה משער ירושלים לשער השני?

אמרו לי שיש שער כלשהוא שפתוח רק עד שמונה וחצי בבוקר ולכן כמעט אף אחד לא משתמש בו.

פורסם

השער הקטן, זה שקרוב לשער ירושלים פתוח עכשיו כל היום. אבל אפשר להכנס שם רק עם אישור כניסה.

לא מספר מאשר ולא צו סיפוח , רק אישור כניסה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אני יודע,הבנתי שהיום זה קרה שהשער יהיה פתוח במשך כול היום ולא רק עד שמונה וחצי.

מוזר מה שאתה אומר כי היום נכנסתי עם צו סיפוח.

• תוכן חדש...