Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לתבוע אופנוען?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שארע לחבר שלי: אופנוען שבר לו מראה ברכב בזדון (לא תאונת דרכים, אלא במכוון בידיים). יש מספר רישוי של האופנוע, הוגשה תלונה במשטרה "חבלה ברכב במזיד". לא יודע אם לתיק תהיה איזו שהיא חקירה ואני משאר שהוא יסגר "מחוסר עניין לציבור". במקרה כזה אפשר לתבוע את בעל האופנוע גם בתביעה אזרחית, הרי יש מספר רישוי. השאלה כיצד ניתן לברר את פרטי בעל האופנוע ע''פ מספר הרישוי כדי לתבוע אותו. אני משאר שאם התיק יסגר במשטרה לא ימסרו את פרטי הבעלים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזמנו כשאני הייתי רוכב מקרה כמו שלך היה מגיע בדרך כלל לאחר שכמעט "והורדת" את האופנוען.

אני חושב שאם זה המקרה תיקנה לך מראה ב 100 ש"ח ותגיד תודה שנגמר בזול.

אם זה לא המקרה אז אם יהיה לך את הפרטים נראה לי שתוכל לבקש מראה מהרוכב עצמו.

במקרה הכי גרוע ותתבע אותו אולי הוא יחזור וישבור לך את כל הרכב ואז חברת הביטוח יפצו אותך.:-D

פורסם
בזמנו כשאני הייתי רוכב מקרה כמו שלך היה מגיע בדרך כלל לאחר שכמעט "והורדת" את האופנוען.

אני מצטער אבל אם אופנוען היה מעז להוריד לי מראה בכוונת תחילה (בבעיטה או עם הידיים, כמו במקרה הנ"ל) הייתי יוצא מהרכב עם אלת בייסבול ומתיז את תכולת ראשו על הכביש... מי הוא בכלל שיגע באוטו שלי?! לא משנה מה כמעט עשית לו בטעות (בין אם אתה לא יודע לנהוג, ובין אם לא שמת לב. אני לא מדבר על אם אתה עשית לו משהו בכוונה) מה הוא מעז לפגוע ברכוש של מישהו אחר???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

elkmino, איך התגובה שלך קשורה למה שביקשתי לברר?

אני חושב שאם זה המקרה תיקנה לך מראה ב 100 ש"ח ותגיד תודה שנגמר בזול.

המראה עולה 1,500 ש''ח לפני מע''מ

אם זה לא המקרה אז אם יהיה לך את הפרטים נראה לי שתוכל לבקש מראה מהרוכב עצמו

"לבקש"? כן, אני אבקש ממנו. וגם אבקש סליחה על הטרדה.

במקרה הכי גרוע ותתבע אותו אולי הוא יחזור וישבור לך את כל הרכב ואז חברת הביטוח יפצו אותך

זאת עבירה פלילית עם מאסר עד 7 שנים.

פורסם

לפנות למשטרה.

גם אם התיק ייסגר (והוא ייסגר) מחוסר עניין לציבור, אתה צריך לקבל עותק לידיים, שבו, אאל"ט, רשומים פרטי הצד השני.

עם זה כבר תוכל ללכת לעורך דין. גם אם לא תקבל פרטים, אם תלך לעו"ד, אז עו"ד שמכבד את עצמו כבר יידע להשיג את הפרטים הדרושים.

וגם המינימום שהמשטרה יכולה לעשות, זה להקליד את מס' האופנוע במסוף שלהם, ולקבל את כל הפרטים על הבעלים.

נ.ב. איזה מין טענה זאת "חוסר עניין לציבור"? הרי גם אם יהרגו אותי, זה לא יעניין את הציבור הרחב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מצטער אבל אם אופנוען היה מעז להוריד לי מראה בכוונת תחילה (בבעיטה או עם הידיים, כמו במקרה הנ"ל) הייתי יוצא מהרכב עם אלת בייסבול ומתיז את תכולת ראשו על הכביש

אם זאת התגובה שעולה בך, אולי עוד יבוא היום ונמצא אותך בכותרות החדשות עם עוד רצח בכביש.

היום אתה בן 21 - השאלה היא אם בגיל 45 היית רוצה לקבור ח"ו את הבן שלך בגלל שמישהו כמוך יעשה דבר כזה ?

וחוץ מזה, עד שתצא מהרכב הוא כבר 3 רחובות יותר רחוק.

אומנם האופנוען לא בסדר, אך התגובה שלך לא לענין בשום קנה מידה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אחדד את השאלה:

האם המשטרה חייבת למסור את פרטי הצד האחר לצד המתלונן, אפילו אם התיק נסגר?

פורסם

היי, לא מזמן נסגר תיק של ת. דרכים שהייתי מעורב בה, לא נמסרו לי פרטי הצד השני אשר מעורב בתאונה ע"מ שאוכל לתבוע אותו, רק קיבלתי מכתב הביתה ובו רשום מספר התיק ועל מה מדובר וכתוב שהוא נסגר מחוסר עניין לציבור ויש אופציה לערער.

אורן, אופנוע זה כלי מהיר, עד שאתה תבין שהוא העיף לך מראה, תעצור את האוטו, תוציא את האלה, הוא יהיה מספיק רחוק ממך.

זה שהבחור פה הצליח לרשום מספר, זה כנראה אופנוען שנסע לידו בעיר (שפעם ראשונה אני שומע שעושים דבר כזה בתוך העיר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין לי מושג בקשר למה ששאלת, אני לא יודע למה האופנוען שבר את הרמאה ולא מצדיק את זה.

אבל תספר לחבר שלך שזה בדרך כלל בא להגיד " אתה גם ככה לא מסתכל במראה אז למה אתה צריך אותה " או במילים אחרות "כמעט הרגת אותי ".

אולי האופנוען הזה לא בסדר אבל החבר שלך בטח לא רוצה למצוא את עצמו אשם במוות של אופנוען אחר , המלץ לו להשתמש במראה החדשה שלו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אבל תספר לחבר שלך שזה בדרך כלל בא להגיד " אתה גם ככה לא מסתכל במראה אז למה אתה צריך אותה " או במילים אחרות "כמעט הרגת אותי ".

אולי האופנוען הזה לא בסדר אבל החבר שלך בטח לא רוצה למצוא את עצמו אשם במוות של אופנוען אחר , המלץ לו להשתמש במראה החדשה שלו .

מעכשיו כל האופנוענים למיניהם נהיו צדיקים ומלאכים בניגוד לשטנים במכוניות פרטיות? אני מבין שפשוט אפשר לקנות קטנוע ולהפוך לאיש אלים כאשר משום מה דעת הקהל היא לטובתי? לא ידוע לך הנסיבות של האירוע, אז תשמור את הניחושים שלך לעצמך.

למה לא להגיש הכל לביטוח ולתבוע אותו דרך שם?

אני משאר כי האפשרויות הן או לתבוע את הפוליסה ולספוג עלויות השתתפות עצמית, או לא לתבוע את הפוליסה אלא להגיש תביעה אזרחית נגד הפוגע.

פורסם

שוב אחדד את התשובה בטח חברך עשה משהו קיצוני שהורידו לו את המראה.

יש אנשים שאם מישהו חותך אותם וכמעט פוצע אותם יורדים עם אלת בייסבול מהרכב ומראים לו למה כדאי לו לנהוג טוב יותר.

התשובה של אומי קצת יותר מנומקת משלי אז כדאי לשים לב אליה.

בזמני המס' היו מכוסים בדרך כלל אז מקרה כזה לא היה קורה היום קצת יותר קשה עם העיניין.

פורסם

לכל אלה שממשיכים לטעון כי

בטח חברך עשה משהו קיצוני שהורידו לו את המראה
אז התשובה היא - לא. ודרך אגב, האופנוענים מבצעים עבירות לא פחות קיצוניות. ההבדל הקטן הוא שהם בדרך כלל מסכנים את עצמם והולכי הרגל ולא מהווים סיכון ליושבי המכונית. אז אם נרד בדרגה אחת למטה, הגיוני שלהולכי הרגל תהיה "הצדקה" להוריד להם מראות? זה מופנה לכל אלה שאוטומטית מכניסים את האופנוענים וקטנועים לדרגת "חף משפע" מול המכונית, ואת נהג המכונית ל"אשם".

פורסם

תקרא שוב את התגובה שלי ותספר לי איפה כתבתי שכל האופנוענים מלאכים וכל נהגי המכוניות רוצחים (אני בעצמי רוכב דו"ג טרקטוריסט בעל רכב ופרטיX2 ונהג משאית ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...