Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כאן חוקיות מסויימת וכל מסלול קובע לפי מה שנראה לו מתאים. יש גם קארטים שמיועדים לילדים ויש לחלק מהקארטים מנגנון שמותקן על הדוושות כדי לסייע לנהגים נמוכים להגיע אליהן.

בשורה התחתונה, מה שהכי חשוב זה שהנהג יהיה גבוה מספיק כדי להגיע לדוושות וחזק מספיק כדי להזיז את ההגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תלוי למה אתה מתכוון.

אם מדובר בקארטינג שעשועים (לפי הגדרת המחוקק "רכב שעשועים לנהיגה במסלול סגור") כמו שיש בקניונים למיניהם, אז זה משתנה מבית עסק לבית עסק בהתאם לסוג הכלים ולביטוח שיש למקום. הנורמה היא בד"כ 1.30 או 1.40 כדי שהילד יוכל להגיע לדוושות.

אם בקארטינג תחרותי עסקינן, זה יותר מסובך וזה תלוי באי אלו קטגוריות, אבל באופן כללי יש קארטים שמתאימים כבר מגיל 8, מה שנקרא על פי רוב קארט קאדטים או קארט עם מנוע קומר. יש אלף ואחת וריאציות וקצרה היריעה...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

ועל מה אדר יתחרה? :cry:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
ועל מה אדר יתחרה? :cry:

לסלי

היום אדר מתחרה בשתי קטגוריות במקביל על שני קארטים שונים.

אם יש מספיק כסף והייתה הפסקה מספיק גדולה בין המקצים, זו אופציה נהדרת לצבור הרבה נסיון.

אבל זה לא המצב היום.

די קשה להחזיק מעמד בקטגוריה אחת גם ככה, אין לי מושג איך הילד לא מתעלף :)

פורסם

השאלה היותר חשובה זה מתי סוף סוף תהייה ליגה לבני שמונה??? (ואני רציני - לא, לא אני, הבן שלי.., זה לא נמדד בגיל מנטלי)

פורסם

כאשר יהיו חמישה או שמונה נהגים שיוכלו להשתתף (אני לא זוכר מה המספר שהוחלט עליו). בכל מקרה, יש מטרה כזו, יש כמה קארטים כאלה ואפשר להזמין חדש אצל ברק גולדפינגר ואולי גם אצל איגור גלר.

פורסם

גילאי הקארטינג המקצועני נקבעו ע"י המחוקק, איננו זוכר את הגילאים ככל הנראה מה שכתב אלון למעלה בשרשור.

לגבי ליגה לילדים, כמו שאמר ציון אם יהיו מספיק אנשים זה יקרה, לא לפי מה שנקבע אלא לפי מה שיהיה ריאלי לקיים זאת.

ידוע לי שעוד אנשים מתכוונים לייבא קארטינג שונים ומקצועיים מיצרנים שונים ברחבי העולם.

בהצלחה לכולם, כן ירבו

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

לדעתי אין עדיין תשתית מתאימה לגילאים אילו ,הן מבחינת הביטוח ,גודל הקרטינג וההספק.

בטח אם אתה רוצה שהבן או הבת שלך ינהגו תחת רמת בטיחות מינימלית.

אם אתה רוצה שכונה, תמיד אתה יכול לקנות קרטינג ולנהוג ברחוב, עם כל המשמעויות לכך .

אני מציע קצת סבלות,או שהילד יגדל או שחוק הספורט יחייב את חברות הביטוח לבטח .( תלוי מה יבוא קודם )

יניב

• תוכן חדש...