Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב כזה הביטוח נגמר ב 1.7 אני טס ל כ 3 חודש ב בתחילת אוגוסט . אין לי כוונה לעשות ביטוח לתקופת נסיעה (חובה ו ג) .

האם יש אופציה להעריך בחודש ביטוח שנתי האם מישהו התנסה בזה ? כי אחרת אני אצתרך לחיות חודש בלי רכב (אבוי לי).

לפני שאני מתקשר לסוכן ושואל אני פשוט רוצה לשמוע אם מישהו כבר התנסה בזה.

תודה

פורסם

קח בחשבון שחודש נוסף עולה יותר מ 1/12 של מחיר שנתי.

 

אני לא חושב שאתה יכול להאריך את התקופה, מה שכן ניתן לעשות זה לעשות ביטוח לחודש אחד או לעשות לשנה ולבטל כעבור חודש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
להעריך בחודש ביטוח שנתי

כן.

חלק את הסכום השנתי של הביטוח ל-12 חודשים. זה הסכום לחודש.

זה הסכום המדוייק, אפילו עדיף מהערכה שביקשת.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היום אחרי בירורים אינטנסיביים אף אחד לא רוצה לבטח לחודש לא סוכנים ולא הביטוח. הפול לא משתלם לחודש זה יוצא כמו חצי שנה רגיל כמעט.

הפול יוצא מעל 400 ש"ח לחודש כאשר בשנה משלמים 1600 אז לא משתלם.

החוק אומר שעד שבוע החברה ביטוח תגבה 5% מהפרמיה השנתית ולכל יום מעבר 0.3% מהפרמיה השנתית.

אבל אף אחד לא מוכן.

חשבתי לתקוף מצד שני לעשות ביטוח לשנה ואז אחרי חודש לבטל. מה שאומר שהחברה תגבה ממני את התעריף שצייניתי ואת השאר תחזיר בצק. וממה שקראתי דמי ביטול שלצד ג אצל סוכן זה כ 10-15 אחוז. עדיין ישתלם.

בקיצור לכל מי שיחפש מידע אז הנה לכם דרך לבטח לתקופה קצרה.

פורסם
הפול לא משתלם לחודש זה יוצא כמו חצי שנה רגיל כמעט.

הפול יוצא מעל 400 ש"ח לחודש כאשר בשנה משלמים 1600 אז לא משתלם.

החוק אומר שעד שבוע החברה ביטוח תגבה 5% מהפרמיה השנתית ולכל יום מעבר 0.3% מהפרמיה השנתית.

חצי שנה זה סביב ה-800 ש"ח - כך לדבריך.

 

1600x5% = 80.00

1600x0.3%x23 = 110.40

 

כלומר 30 יום ביטוח (חודש) = 80 + 110.4 = 190.40 ש"ח (ואם יש 31 יום = 195.20 ש"ח) שזה בערך חודש וחצי ולא חצי שנה.

לפי האתר של הפול - זה בדיוק התחשיב וכשאני מבטח לתקופות קצרות, כך אני עושה והתחשיב באתר משקף בדיוק את התחשיב בפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

×
×
  • תוכן חדש...