Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע את מי זה יעניין אבל - הוצאתי עד עכשיו בסביבות ה- 5,000 ש"ח במוסך (מורשה, כנראה שבמוסך אחר יכולתי לצאת בנזק נמוך יותר). 3,500 על קלאץ' חדש + דיסקיות בלם קידמיות שכבר תיארתי, ו- 1600 ש"ח על יוניט לחץ שמן של ההגה כוח חדש, תושבת מנוע תחתונה חדשה, זרוע מייצבת קדמית שמאלית חדשה ומסנן מזגן שהיה סתום לגמרי.

נתקלתי כבר ב- 2 בעיות נוספות שכנראה שאשלם עליהם עוד, אולי מישהו יוכל "לאבחן":

כשהמכונית עומדת, לרוב כשהיא נמצאת בשיפוע דווקא, ואני קם או מתיישב, בקיצור מניד אותה / מרים או מוריד משקל, היא עושה רעשים כאלה שקשה לי לתאר במילים.. פשוט נשמע ישן כזה או חלוד... חבר אמר לי שאלו בטח קפיצים חלודים וכל עוד האוטו לא מאבד גובה באחד מצדדיו אפשר לסחוב את זה, ובמוסך אמרו לי (מבלי לבדוק, רק תוך כדי שיחה עם בוחן) שמדובר בגומיות יבשות.

בעיה שנייה היא שמתוך 3, 5, 10 לא משנה כמה פעמים שאני מכניס לרוורס, ישנה פעם אחת שבה אני מכניס לרוורס ומתחיל לתת גז ולהוריד קלאץ' כדי לזוז והתיבה או המנוע או לא יודע מה עושים רעש מגרגר כזה כאילו חתיכות עפות שם, משהו מוזר, גירגור זה השם הכי טוב שאני יכול לתת לזה. ואז אני מחזיר לניוטרל, מחכה כמה שניות שהמנוע יפסיק להסתובב (אחרת הוא משתגע אם אני מחזיר מיד לרוורס) מכניס שוב רוורס ונוסע רגיל. וזה קורה פעם ב... מאוד סביר שבמוסך ייכנס בוחן לרכב יכניס רוורס הכל יעבוד לו והוא יסתכל עליי כמו על משוגע. מוכר למישהו?

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההוצאות שהיו לך הם הוצאות "חיוביות" שכך או כך היית צריך לטפל בהם מתישהו ועוד יותר טוב מוקדם מאשר מאוחר כי יכול להיות שכבר עכשיו חסכת צרות שהיו נגרמות מהבלאי בעתיד. אז קח את הקנס כדבר חיובי וכהשקעה לטווח הארוך שתשאיר לך ראש שקט כבתור סטודנט.

הרעשים ככל הנראה באמת מקפיצים ישנים תנסה תחילה לרסס קצת שמן אולי זה יפתור לך את הצרה.

פורסם
לא יודע את מי זה יעניין אבל - הוצאתי עד עכשיו בסביבות ה- 5,000 ש"ח במוסך (מורשה, כנראה שבמוסך אחר יכולתי לצאת בנזק נמוך יותר). 3,500 על קלאץ' חדש + דיסקיות בלם קידמיות שכבר תיארתי, ו- 1600 ש"ח על יוניט לחץ שמן של ההגה כוח חדש, תושבת מנוע תחתונה חדשה, זרוע מייצבת קדמית שמאלית חדשה ומסנן מזגן שהיה סתום לגמרי.

מראש רכשת את הרכב במחיר נמוך יחסית בגלל הליקויים האלו, כך שזאת לא ממש "הפתעה", לא?

נתקלתי כבר ב- 2 בעיות נוספות שכנראה שאשלם עליהם עוד, אולי מישהו יוכל "לאבחן":

כשהמכונית עומדת, לרוב כשהיא נמצאת בשיפוע דווקא, ואני קם או מתיישב, בקיצור מניד אותה / מרים או מוריד משקל, היא עושה רעשים כאלה שקשה לי לתאר במילים.. פשוט נשמע ישן כזה או חלוד... חבר אמר לי שאלו בטח קפיצים חלודים וכל עוד האוטו לא מאבד גובה באחד מצדדיו אפשר לסחוב את זה, ובמוסך אמרו לי (מבלי לבדוק, רק תוך כדי שיחה עם בוחן) שמדובר בגומיות יבשות.

בעיה שנייה היא שמתוך 3, 5, 10 לא משנה כמה פעמים שאני מכניס לרוורס, ישנה פעם אחת שבה אני מכניס לרוורס ומתחיל לתת גז ולהוריד קלאץ' כדי לזוז והתיבה או המנוע או לא יודע מה עושים רעש מגרגר כזה כאילו חתיכות עפות שם, משהו מוזר, גירגור זה השם הכי טוב שאני יכול לתת לזה. ואז אני מחזיר לניוטרל, מחכה כמה שניות שהמנוע יפסיק להסתובב (אחרת הוא משתגע אם אני מחזיר מיד לרוורס) מכניס שוב רוורס ונוסע רגיל. וזה קורה פעם ב... מאוד סביר שבמוסך ייכנס בוחן לרכב יכניס רוורס הכל יעבוד לו והוא יסתכל עליי כמו על משוגע. מוכר למישהו?

הרעש הזה לא נובע מקפיצים חלודים או ישנים אלא מאופן הפעולה של הסרן האחורי בפיג'ו ששונה מאופן הפעולה של סרן אחורי ברוב הרכבים האחרים. אני לא חושב שאתה צריך להתרגש מזה.

לגבי ההילוכים - או שאתה לא מכניס את הידית עד הסוף למקומה ואז ההילוך לא נכנס, או שהסינכרונים של הגיר שחוקים.

כך או כך, אם אתה מעוניין לקבל דיאגנוזה ראשונית מדוייקת יותר, פתח שרשור בפורום הטכני. היות וכבר רכשת את הרכב, תפקידו של פורום הייעוץ הסתיים בזאת :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...