Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

גם הרכב שלי נדבק במחלה של רכבי VAG, וחלקי פלסטיקה מסוימים התחילו להתקלף. היום החלטתי שאני רוצה לעשות להם חידוש.

אני אישית לא כל כך מרוצה מהתוצאות ,עקב פשלה של המוכר הצבע שרכשתי התברר כבעל גימור מבריק, ולא מט כמו שביקשתי אבל בכל אופן הנה התמונות לשיפוטכם.

לפני:

CIMG1042.jpg

ואחרי:

CIMG1052.jpg

CIMG1053.jpg

פורסם

אני אישית אוהב את התוצאה הסופית,נראה הרבה יותר טוב מקונסולה מתקלפת ומצ'וקמקת.

הבעיה היא שהקונסולה עכשיו לא נראית מתאימה בצבעה לשאר הרכב.

אם תוכל להעלות עוד תמונות אני אשמח!

שבת שלום ומבורך לכולם,

אבירן.

פורסם

אני אשתדל לעלות עוד תמונות, האמת החלק היה בצבע תואם למסגרת שמעל הלוח שעונים וזהו בערך. הידיות של הדלתות מבריקות.(לא כמו הקונסולה אבל לא מט).

לגבי מט , כן אני מסכים באמת עדיף מט , אבל לא בדיוק היה לי מה לעשות בשלוש בצהריים ביום שישי כשגיליתי שהמוכר טעה:(

פורסם

יצא יפה, תעלה תמונת של כל הדש ואז אפשר יהיה לראות אם זה מתאים. ד"א אני שלחתי את כל חלקי הפלסטיקה שלי לצבעי במפורש אמרתי לו מט וקיבלתי מבריק הוא הראה לי את פח הצבע איתו הוא צבע את החלקים ועליו היה רשום מט.

בכל מקרה התוצאה הייתה לשביעות רצוני.

פורסם

אחלה של יוזמה, נראה טוב מאד.. צבע מט היה מתאים יותר, למרות שהשחור לא בדיוק משתלב עם שאר הפנים..

מקווה שצבעת כמו שצריך כי אם שחכת לעבור על כללי היסוד שבצביעה הצבע המחודש מהר מאד יתקלף לך שוב עד שתצבע עם יסוד וכו'.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

טוב, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל אני לא כל כך שלם עם המראה החדש. מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה, או שלבצע צביעה חוזרת? זה הורס את המראה של האוטו או שזה לא כזה נורא?

פורסם

מהתגובות שלך ניכר שאינך מרוצה מהתוצאה, כאן כבר לא משנה מה יכתבו לך חברי הפורום כי התוצאה לא מספקת אותך.

צבע שוב.

פורסם

תראה בהתחלה לא הייתי מרוצה . אחרי זה הרכבתי וראיתי שזה לא נורא. שאלתי אנשים הרוב אמרו שזה נראה טוב. עכשיו תאכלס אני לא סגור על עצמי, הצבע שהשתמשתי בו הוא יעודי לפלסטיק, והאמת היא שלא ראיתי אותו בגימור מט, כך שאני לא יודע באיזה חומרים להישתמש כך שזה לא יחזור למצב המקולף אחרי שבוע. כמובן אני גם לוקח בחשבון את הסכנות שבפירוק (לדעתי בכל פירוק יש סכנה שמשהו לא ייצא שלם). אחרי כל זה אני חושב לעצמי אם באמת יש טעם או שזה נראה טוב גם ככה. קשה לי להחליט אז אני מבקש עוד דעות, אני בטוח שזה המקום הנכון לעשות זאת.

פורסם

במקום לצבוע שוב, הייתי מנסה בתחילה שיוף עם ניירות מים 1000 - 1500 - 2000 כדי להסיר את הברק, ולראות אם מתקבל גימור שיותר קולע לטעמך.

• תוכן חדש...