Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

החנתי את הרכב בחניה ומישהו נכנס לי בגלגל.

התוצאה היא שהגלגל נורא עקום, הוא ניכנס פנימה כזה.

אם מסתכלים על האוטו ישר רואים שהגלגל באלכסון.

 

מה החלק הפגוע לדעתכם?

פורסם

גלגל קדמי..

תארו לכם:

הגלגל קיבל מכה בחלקו העליון ונכנס פנימה כזה מלמעלה, ככה שאם מסתכלים על האוטו ישר רואים שהוא באלכסון.

פורסם

קודם כל תחליף גלגל, ואם הגלגל עוד נראה במצב אלכסון כנראה שיש עיקום של זרוע ההגה ויתכן עוד כמה חלקים.(קבל עצה ממכון פרונט)

פורסם

זה לא קשור לגלגל.

הורדתי את הגלגל והוא היה בסדר גמור, זה משהו עקום באיזה חלק שם..

 

אמרו לי שזה יכול להיות הציריה, הגיוני?

 

כמה עולה חלק כזה בפולסווגן?

פורסם

אין קשר בין הצירייה לבין כיוון הגלגל(קיים קשר אבל זניח התפקיד העיקרי שלו זה להעביר את התנועה מהגיר לגלגל), צריך לבדוק את זרוע ההגה, תפוח פרונט, משולש אלה החלקים המשפיעים על כיוון הגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...