Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם.

אני מחפש רדיו לרכב עם כניסה לכרטיס זכרון. USB וAUX יהיו נחמדים - אבל לא ממש חובה. בדיסק בכלל אין צורך.

ראיתי כמה דגמים שלא היו מוכרים לי (ARTECH וכל מיני כאלה) שקצת הפחידו אותי בגלל המחיר הנמוך. מישהו מכיר? יכול להמליץ?

בנוסף, ראיתי דגם נוסף של PILOT שעונה על הדרישות הללו (כמדומני שזה יבוא של ניופאן). שוב - מישהו מכיר ויכול להמליץ (לחיוב או לשלילה).

תודה מראש ויום טוב!

פורסם

אני קניתי באוטו דיפו ב170 שקל משהו סיני

אני ממש מבסוט. יש גם כרטיס זכרון גם USB גם AUX (לא יודע מה זה אבל כתוב שיש).

באופן מפתיע המכשיר ממש מוצלח, ועדיין לא התפרק.

פורסם

אצלי יש מכשיר של SoundTech עם USB ו-AUX קידמי.

תענוג של מכשיר.

בסיסי ביותר, פעם ראשונה שיש לי מכשיר עם USB (ואני מאוד מרוצה מזה).

אה ויש לו גם מקום לכרטיס זיכרון SD.

תגיד לנו אבל מה התקציב שלך לרדיו דיסק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ממש לא סגור על מחיר. חשבתי על כחמש מאות ש"ח - למרות שאעדיף (כמובן...) משהו זול יותר אם יש משהו איכותי במחיר נמוך, ולהיפך - אם יהיה משהו בשש מאות ש"ח עם הבדל משמעותי מבחינת הנוחות\אמינות, אלך עליו...

• תוכן חדש...