Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן valvoline באזור חיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובה, עד לחדרה אני בטוח לא אסע בשביל שמן ובתחנת הדלק המחיר כנראה מופקע בלשון המעטה.

אם עוד מישהו מכיר באזור חיפה-קריות אשמח לתשובה :)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

לפני איזה חצי שנה ראיתי בתחנת רכבת של הנמל מול התחנה ישימות חלרפקי חילוף אני חשוב שהיה שמה

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אני כמעט בטוח שיש לנתן, החנות נקראת ל. פיילר חלפים ונמצאת ב-שד' העצמאות 118 (מול רכבת מרכז), חיפה.

טל:04-8511138/9

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

השאלה למה להתעקש על היצרן הנ"ל. מה יתרונו על האחרים. ? אני כבעל רכב C5 רכשתי שמן מחברה זו ולאחר יחסית תקופה קצרה הוא איבד את תכונותיו ומיהרתי להחליפו בשמן אחר.... (במקרה שלי של חברת MOTOL ועד עכשיו יש סימנים טובים יותר).

איני חושב שצריך להינעל על דגם מסויים אלא עם כן הוא ממש ממש מוכיח עצמו כטוב .

חג שמח.

פורסם

בכלל שמתי לב בזמן האחרון, שאין מקום באיזור חיפה שמחזיק מגוון שמנים לקניה. כל אחד מחזיק פירמה או שתיים, ולרוב מדובר על אמריקן איגל ודלקול.

ראיתי REPSOL בד.ש לאופר, אבל 110ש"ח בשביל 20w50 נראה לי יקר.

מישהו יכול להמליץ על מקום במפרץ?

משכנתא זה קל

פורסם

און גל מחזיק מגוון שמנים במחיר טוב

מיכאל 55 כפר ביאליק

מתמחה בשיווק מסנני שמן, אוויר, דלק ומסננים הידראוליים, המיועדים לרכב קל/כבד

8423234

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...