Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Orion HCCA15 VS Fi BTL15

glansfor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כמו בכותרת,איזה מהסאבים יותר מתאים לעבודה עם שירים נמוכים כמו ליל גו'ן ליל ווין וכולי,שבנמוכים הוא ירעיד ויעשה עור ברבז?

יש בכלל קריטריון להשוועה או שהBTL לוקח את ההשוועה?

אישית דעתי היא שהאוריון נישמע יותר טוב,מה הייתם ממליצים לייבא לארץ במידה ו...?

ומה ההתאמות שהם יצתרחו שזה כל המסביב איטום וכו' וכו'?

שומע מוסיקה שחורה אתירת באסים מצמררים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרוב המוחלט של תגובות בחו"ל (שכדאי להקשיב לו. שם מדברים בד"כ מנסיון עם הסאבים הנ"ל)

הולך לטובת האוריון. מסתבר שהוא הרבה יותר מוצלח מה-BTL, אבל אולי אני טועה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי דעתי הרווחת.

ידוע לך על פי אילו קריטריונים נערכה ההשוועה שהייתה?

והאם יש לאוריון חיסרון לעומת הBTL ?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוריון עולה 750 דולר. כמעט 300 יותר מהביטיאל. שני הסאבים מוצהרים כסאבים spl לכל דבר ע"י החברות ושניהם 2000rms.הביטיאל יורד נמוך מאוד ומנגן שחורה מצויין(חצי פורום פה שמע כבר את הסאב הזה, את האוריון לא שמעתי). קשה להאמין שלאוריון יש יתרון כלשהו ששווה את ההפרש במחיר. בכל מקרה, אם אתה לא מתכנן להביא מונו חזק מאוד+מערכת חשמל טובה מאוד, עדיף לך להביא סאב בחצי ההספק ולמצות אותו ב100% ולא למצות 50% מהאוריון או הביטיאל(אני כותב מניסיון)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי,אני חושב שזה דיי יקר כרגע בשבילי,ואם הייתי הולך על זה הייתי מיתנסה ל האוריון,וכל המסביב אני יצטרך לשדרג גם.

בקשר להגברה הסנדאון 1500D יספיק למפלצת אוריון לא ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה1500 אמור להספיק(עם מערכת חשמל טובה,3 הגדולים,חיווט 0\2 גייג איכותי,אלטרנטור 150 אמפר בערך ואולי אפילו קינטיק קטן). בחו"ל אנשים מריצים את המגבר הזה גם על ביטיאל 18 והם אומרים שלא חסר כח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניהיהתי יפה חלול בזמן האחרון אז,מזה 3 הגדולים וקינטיק?

ומה ההספקים של הביטיאל 18 לא זכור לי בכלל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סולואיכס 18 מתעלה על הביטיאל רק בהספק. הבעיה הקטנה היא שאפשר לקנות 2 ביטיאלים במחיר של הקיקר

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספק זה ממש לא הכל פה.

אתה יכול להזין BTL עם 4000rms באופן יומיומי (אם אתה משתמש בו נכון, ואם יש לך מספיק אמפרים לתת לו).

נצילות היא מילת המפתח.

תיבה נצילה, אלמנטים נצילים, ריבוי אלמנטים, סביבה תומכת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...