Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה [ליום הזיכרון]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל יום הזכרון לחללי צה"ל הייתי רוצה להודות

תודה לכל אותם אנשים ומשפחות שהקריבו את הקורבן האולטימטיבי על מנת שאנחנו נוכל לחיות בשקט.

תודה שהם נתנו לנו מדינה

תודה שהם מתמודדים עם האבדן כדי שאנחנו לא נצטרך

ופשוט תודה.

לזכרם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרף לכל מילה.

הלואי ואנשים יתחילו להבין ששירות בצבא הוא לא רק חובה חוקית ושאנחנו עושים את זה לא "בשביל המדינה" אלא כפירעון חוב שאנו חבים לכל אלה ששמרו עלינו במשך 18 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מצטרף לכל מילה.

הלואי ואנשים יתחילו להבין ששירות בצבא הוא לא רק חובה חוקית ושאנחנו עושים את זה לא "בשביל המדינה" אלא כפירעון חוב שאנו חבים לכל אלה ששמרו עלינו במשך 18 שנים.

כל כך נכון, שירות קרבי זה 3 שנים שמירה, מן הראוי שאחרי 3 שנים שמירה מישהו יבוא להחליף אותך...

צריך להוציא מדבקה עם הסלוגן:

"אחי אל תתקע אותי בשמירה-תתגייס!".

+100000000 לנושא השרשור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל כך נכון, שירות קרבי זה 3 שנים שמירה, מן הראוי שאחרי 3 שנים שמירה מישהו יבוא להחליף אותך...

צריך להוציא מדבקה עם הסלוגן:

"אחי אל תתקע אותי בשמירה-תתגייס!".

+100000000 לנושא השרשור.

חבל לי על ההשוואה של שירות קרבי לשמירה.

שירות קרבי זה לא שמירה ולא מתקרב, שירות קרבי זה לחימה יום יומית.

את השמירה על הקריה שיעשה מישהו אחר שלא קוראים לו לוחם או מאפיינים את השירות שלו כקרבי.

פורסם

את השמירה על הקריה שיעשה מישהו אחר שלא קוראים לו לוחם או מאפיינים את השירות שלו כקרבי.

לא ממש הבנת למה הוא התכוון: שמירה במובן של שמירה על ארץ ישראל ועל תושביה. גם לחימה יומיומית היא במשקל של "שמירה" על מדינת ישראל. לא מדובר על שמירה פיזית באיזה בוטקה.

בכל מקרה, מצטרף ל- "תודה" הענקית לאלו שהיו לפני ואלו שבאו אחרי בשביל לשרת את המדינה ולהפוך אותה למקום הבטוח לעם היהודי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

.

לא הבנת את כוונתי, איש המאזדה 3 הסביר את כוונתי יפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל כך נכון, שירות קרבי זה 3 שנים שמירה, מן הראוי שאחרי 3 שנים שמירה מישהו יבוא להחליף

לא רק שירות קרבי אלא כל שירות. כלוחם השקמיסט, האפסנאי והטבח שיפרו את איכות החיים שלי ושירותו אותי וכנ"ל אותם אלה ששיפצו את הציוד שלי.

כל שירות שהצבא החליט שאליו אתה מתאים תורם באותה המידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...