Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אתמול רנו קליאו 2001 ידנית, 75 כ"ס.

באיזה נוזל קרור אני צריך להשתמש? ראיתי בפורום המון סוגים בצבעים שונים ולא ברור אם זה מתאים למנוע הספציפי שלי או ל 16V.

כמו כן, האם אפשר להסתמך על התצוגה הדיגיטלית של כמות השמן בלוח השעונים (OIL OK)או שיש לבדוק במדיד?

שאלה אחרונה: האם WD40 יכול לשמש לניקוי קונקטורים של חיישנים?

פורסם
רכשתי אתמול רנו קליאו 2001 ידנית, 75 כ"ס.

באיזה נוזל קרור אני צריך להשתמש? ראיתי בפורום המון סוגים בצבעים שונים ולא ברור אם זה מתאים למנוע הספציפי שלי או ל 16V.

כמו כן, האם אפשר להסתמך על התצוגה הדיגיטלית של כמות השמן בלוח השעונים (OIL OK)או שיש לבדוק במדיד?

שאלה אחרונה: האם WD40 יכול לשמש לניקוי קונקטורים של חיישנים?

מקפיץ, מישהו?

פורסם

תתידש.

לגבי הנוזל קירור - במוסכי רנו משתמשים באותו נוזל גם למנוע שלך, וגם ל 16V, וגם לכל שאר המנועים.

לגבי תצוגת גובה שמן בלוח שעונים - מניסיוני זה די מדוייק, כל עוד הרכב חונה במישור.

אם תלחץ על לחצן איפוס מד מרחק בזמן שמופיע OIL OK - תקבל תצוגה מפורטת יותר, בצורת 6 ריבועים.

מפלס במקסימום - רואים את כל הריבועים. ככל שהמפלס יורד, הריבועים מתחלפים בקווים.

בכל מקרה, פעם בתקופה תבצע בדיקה ידנית עם המדיד.

WD40 לא יכול לשמש לניקוי קונקטורים. זה חומר לשחרור הברגות תפוסות, והוא מכיל שומנים.

לניקוי קונקטורים יש תרסיס יעודי, שניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה. תבקש ספרי לניקוי מגעים.

באתר של יבואנית רנו (קרסו) יש אפשרות להוריד ספרי נהג בפורמט PDF. יש שם ספר רק לקליאו B דור שני (2002 ומעלה) אבל חלק גדול מהדברים לא שונים מהדור הראשון , והוא יכול לשמש אותך גם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...