Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי כרגע דייהטסו שרייד 1997 שהלך לה המנוע לפני כחודשיים.

החלפתי מנוע מייבוא כולל טיפול גדול (6000 ש"ח) אבל מאז אני כבר לא מרוצה מהאוטו החום מנוע משחק ומגיע מידי פעם ל-3/4 ועוד כל מיני דברים שלא מעידים לטובה על העתיד של האוטו ואין לי כוח להתעסק עם מוסכים.

לכן החלטתי להחליף את האוטו, אני מחפש אוטו אמין ויחסית חסכוני שאני יהנה ממנו גם מבחינה כספית וגם בנסיעה עם עדיפות לרכב יפני.

כרגע אני חושב על טויוטה קורולה 2002 או ניסן אלמרה פרפקט 2004.

ההתלבטות היא:

טויוטה קורולה GLI: אוטו מעולה מכל מה שאני מחפש (אמינות, חיסכון בדלק וטיפולים וביטוח הבנתי סבירים ביותר), לאבא שלי

היה בזמנו רכב כזה מהעבודה ומאוד נהניתי לנהוג בו, הבעייה שהמחיר של האוטו יקר (47500 ש"ח - 2002) והשנה נמוכה יחסית לרכבים אחרים במחיר הזה וכמובן שחשוב לי שהק"מ לא יהיה גבוה (120K).

ניסן אלמרה פרפקט 1800: אוטו יפה לפי דעתי והבנתי שאנשים מרוצים מהרכב, אין לי ניסיון עם האוטו, הבנתי שהוא מאוד אמין ויחסית חסכוני בדלק, השנתון שלו חדש יותר מהטויוטה וגם המחיר יותר זול (45000 ש"ח - 2004), העניין שהבנתי שהטיפולים והחלקים במוסך יקרים מאוד ואין הרבה מוסכים שמתמחים באוטו.

אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בעניין מה עדיף?

רכב ישן ויקר יותר (הקורולה) או רכב חדש וזול יותר (האלמרה).

תודה :-o

• תוכן חדש...