Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקשר בין מספר נוסעים לצריכת הדלק

gil_a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי פיאט בראבו שנת 98 1.6 אוטו' במצב מצוין.

שאלתי היא כזאת אני נוהג ליסוע כל יום 46 קילומטר עם עוד בנאדם, ממלא בשבוע 22 ליטר ונוסע 238 קילומטר.

עכשיו כאשר כמה מהחברים שגרים לידי עברו לבסיס שלי אני יסע עם אוטו מלא הכוונה לחמישה אנשים כל יום 46 קילומטר(ועוד הקיץ מגיע אז המזגן יפעל).

מניסיון שלכם בכמה אתם חושבים שהצריכה יכולה להיפגע?

האם זה לא ישפיע כל כך(קילומטר לפה קילומטר לשם) או שמה נסיע שרוב הדרך פקקים ורמזורים תשפיע רבות על הצריכה ?

תודה לעוזרים,אני יודע שזה לא מדע מדויק והכל הערכות.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישפיע גם ישפיע.. נתונים מדוייקים לא יהיה לאף אחד מן הסתם הרכב יהיה כבד יותר משמע מאמץ מרובה יותר, המלצה לשמור על מהירות קבועה כמה שניתן ולפתוח חלונות כשמתאפשר :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מאוד מושפע מכמות האנשים שהוא סוחב, וזה לא מתבטא רק בצריכת הדלק כי אם גם בבלאי מואץ לאורך זמן. כל מערכות הרכב עובדות קשה יותר.

אם רק נושא הדלק מטריד אותך - שישתתפו איתך בהוצאות הדלק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישפיע גם ישפיע.. נתונים מדוייקים לא יהיה לאף אחד מן הסתם הרכב יהיה כבד יותר משמע מאמץ מרובה יותר, המלצה לשמור על מהירות קבועה כמה שניתן ולפתוח חלונות כשמתאפשר :lol:

למה לפתוח חלונות? לפי מה שהבנתי ברגע שאתה פותח חלון האוירודינמיות של הרכב משתנה וכתוצאה מזה הצריכה של הדלק עולה.

אני בטוח שמישהו יוכל לתת הסבר יותר ברור ממה שכתבתי, אבל בגדול פתיחה של חלונות גם מעלה את צריכת הדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתקמצן על נוסעים, במיוחד אם זה לא מאריך את הדרך. אם זה על בסיס קבוע יש מקום להשתתפות מצידם.

כלל אצבע זה ליטר דלק יותר בכל 100 ק"מ על כל תוספת של 100 ק"ג. במעלה זה יותר משמעותי ובדרך מישורית לחלוטין בלי שינויי מהירות בעקרון אין בכלל תוספת (בירידה באופן תאורטי בלבד תחסוך מעט בדלק) צודקים בגדול שממהירות מסוימת נסיעה עם חלונות סגורים חוסכת בדלק (יותר משהמזגן מבזבז)

אבל שורה תחתונה: נסיעה משותפת חוסכת הרבה יותר מאשר התוספת הזניחה של נוסעים נוספים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מכסחי המיתוסים (ערוץ דיסקברי) עדיף לפתוח חלונות עד 80 קמ"ש, מ 80 קמ"ש ומעלה עדיף להשתמש במזגן (מבחינת צריכת דלק).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...