Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לGPS ומכמונות מהירות.

shahar1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני משתמש בGPS בתוכנה IGO רציתי לדעת אם יש אפשרות שהקרין יציג (יתריע) רק את מכמונות . ולא יגיד שמות של רחובות וכ"ו?

אני מעונין שהתוכנה תעבוד קבוע ותתריע לי רק על המכמונות.

תודה שחר.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנה אומרת שמות של רחובות? (זה חדש שלי, הרי גם בניווט התוכנה לא מכריזה על שמות רחובות)

בכל אופן אם לא תקבע מסלול ניווט, התוכנה לא תכריז על אף פנייה וכיו"ב, למעט "עברת את המהירות המותרת" אם הגדרת לה כך וההתרעה מפני מכמונות מהירות, בדיוק כפי שאתה רוצה.

לסיכום, עליך להגדיר לתוכנה פעם אחת שאתה מעוניין לקבל התרעות של מכמונות, שים לב שאופציה זו אפורה (לא פעילה) אם אין קליטת לוונים. לאחר שעשית זאת מאותו רגע ואליך מספיק שתפעיל את התוכנה ותקבל התרעה כפי שבקשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנה אומרת שמות של רחובות? (זה חדש שלי, הרי גם בניווט התוכנה לא מכריזה על שמות רחובות)

מצטרף לשאלה, יש לי את IGO8 והיא לא אומרת שמות של רחובות

רק התוכנות בחו"ל עושות את זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה התבלבלתי. התכונתי של תגיד "פנה ימינה" וכ"ו.

בכל מקרה שאלתי את אחי. והוא אמר שאם בעצם לא הוגדר יעד נסיעה. אז היא תתריע רק בפני מצלמות! כמובן עם הדלקתי את הופציה הזו.

תודה

נ.ב

shachar2 גנבתי לך את שם המשתמש SHAHAR1 :)

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...