Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי תמיד מניחים שהרכב הוא האשם.

בשלב הזה אני מבין, שחבל להשקיע כל כך הרבה אנרגיות בך.

הדעה שלך אטומה, נראה שאף אחד לא יוכל לקדם את צורת החשיבה שלך, למעט הרצון שלך, שלא קיים כעת.

שוב החשיבה הילדותית, של אופנועים, ומכוניות, ואשמים, ולא אשמים, ונהגי אופנועים הם ככה, ונהגי מכוניות הם אחרת.

תעבור שלב, ותסתכל ואל תתבייש לגלות, שאנחנו כולם אותם אנשים. יום אחד על אופנוע, יום אחד על מכונית, ואף אחד לא רודף

נהגי מכוניות באשמה ואחריות על הכל, ולהיפך.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין באמת סיבה להעלות את מחירי הביטוח לקטנועים. אני מסכים.

המאבק מוצדק כמו שכנראה אני הייתי נאבק אם איכשהו מחיר הביטוח לרכב שלי היה משולש ללא סיבה.

אבל כל זה לצערי נכון כל עוד אני עומד מהצד ואין לי אינטרס בנושא.

אם הייתי נתקע בפקקים בגלל המאבק הזה וסובל מהתנהגות רוכבי הקטנועים על בסיס יומי בת"א, כנראה גם הייתי מגבש דעה שלילית לגביהם.

אני מוכן להמר שכל המתנגדים למאבק הזה גרים בת"א או באיזורים גדושים אחרים שם ככל הנראה התנהגות הרוכבים בלתי נסבלת.

ולמי שיש דעה שלילית לגבי הרוכבים, לא ממש איכפת לו מההגיון שיש או אין בהחלטות, כל עוד זה יכול להקטין את מספר הרוכבים או לשנות את התנהגותם.

במקרה כזה, גם להעלאת מחירי הביטוח יש השפעה כזו.

פורסם

הנה בשביל כולם, דוגמא לטור שהגיע מ-3 ימים שסיירו בכל הארץ, והסתיים בתל אביב.

מראה התמונה ממש מציג חסימת כבישים נכון ? כמה פעמים נגיד שאף אחד לא ניסה לחסום, והרי תמונה אחת שווה 1000 מילים.

והנה גם קישור למי שבכלל מבין למה נפתח השירשור הזה http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=47602

fullgaz-yjat108555.jpg

פורסם

מה שמנסים להסביר לכם פה על גבי 7 דפים שהעלאת תעריפי הביטוח לא תעזור, מכיוון שאותם עבריינים שלא שמים עליכם וחותכים ומרימים גלגל ונוסעים נגד כיוון התנועה לא ירדו מהכביש אלא יסעו עליו ללא ביטוח, עם פחות אחזקה לקטנועים שלהם כך שהם יסכנו אתכם כפליים, תכניסו לכם לראש שום דבר לא יוריד אותם מהכביש!!!

זאת לא השיטה להוריד אנשים מסוכנים מהכביש מה לא ברור פה??

היחידים שנפגעים מזה הם הרוכבים הרגילים הנורמטיביים שמכלילים אותם יחד עם עברייני תנועה ועל זה יצאנו להפגין ועוד נצא להפגין כי אסור לתת לעוול כזה להמשיך.

יתרה מזאת גם אם כולכם צודקים והרוכבים מהווים סיכון , הראנו מעל כל דף אינטרנט אפשרי שהדוחות הכספיים של חברות הביטוח מראות על רווחים עצומים למרות "הפסדי" הפול. כך שמחירי תרום העלאה היו מספקים וכיסו היטב את הוצאות הרוכבים.

בנוסף האם אתה מר אייל פנית לסוכן הביטוח שלך בבקשה להורדת דמי הביטוח שלך בעקבות העלאת מחירי הביטוח לאופנוענים שכוללים גם את אותו "השתתפות" נהגי הרכבים? לא, נכון, הרי בכל רשתות הרדיו ציינה בפירוש פקידת האוצר שעם העלאת המחירים יופסק העוול שנעשה לבעלי הרכבים הפרטיים והם יפסיקו לשלם עבור רוכבי האופנועים. האם ראית איזו ירידת מחירים במחירי הביטוח שלך? אני מניח שלא, אז מה אתה קופץ ומדבר על סיכון כשאתה לא יודע את העובדות, האם אתה יודע שבכל מדינות אירופה משלמים רבע מהמחירים בארץ? מה שם אין תאונות דרכים? שם אין נהגי אופנועים משוגעים? אז מה יש שם שאין כאן? אולי גנבים ואזרחים קלי דעת שניתן בקלות להטות את דעתם ע"י השמצת האחר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
נראה לך ? לנסות להרוג אתכם עלול לשרוט לי את הרכב. :wink:

טוב, נראה לי שהגזמת ולקחת את זה למחוזות רחוקים מדי.

נוח לך מאוד להתעלם מהעובדות הקשות ולהסתכל רק על האינטרס הצר שלך, בתור סטודנט אתה צריך להסתכל על התמונה המלאה.

הרי ברור לך שהפחד הכי גדול שלי הוא לפגוע ברוכב זבלנוע באשמתו הישירה ולחטוף על זה בעצמי כי תמיד מניחים שהרכב הוא האשם.

בניגוד אלייך אני דווקא מסתכל גם על אינטרסים של אחרים , אתה זה שלא מסוגל להבין שלא כל מי שרוכב על טוסטוס הוא מתאבד או רוצח בפוטנציה , ולא מסוגל להבין שהעלת מחירי הביטוח תוריד מהכביש דווקא את הרוכבים הרגועים יותר .

אני מחזיק רכב וטוסטוס , עבדתי על טרקטורים ומשאיות , נהגתי על כול סוגי הרכבים מתחת ל15 טון ועבדתי ונסעתי גם במשאיות גדולות יותר, אני בהחלט מבין ומכיר את התמונה מכל הכיוונים.

ואני בהחלט בטוח שהאכלוסיה שנוהגת הכי גרוע מבחינת ראית והבנת שאר התנועה זה נהגי הפרייוטים, ואני עדיין לא טוען שצריך להוריד אותם מהכביש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא מסכים לגבי תאוריית התפיסה המרחבית, אני נוהג עם הסתכלות מתמדת במראות ולא משנה כמה אסתכל וכמה אסע יציב בנתיב בלי תנועות פתאומיות, תמיד ימצא רוכב הזבלנוע שיעקוף אותי מהשוליים (גם השמאליים, גם אם אין שם באמת שוליים כמו בנתיבי איילון) , ושיידע להכניס אותי למצבים בעייתיים למרות כל אמצעי הזהירות שאני נוקט.

בקשר לביטוח הדיפרנציאלי, אני איתך , אבל הגיוני שנקודת המוצא של דו גלגליים תהיה יותר יקרה כי הסיכון יותר גבוה וזה למעשה המצב כיום.

זו שאלה היפותטית כי זה לא יקרה לעולם ואם כן אז מגיע לי על כך שאני בוחר לעלות על כלי שיש סיכוי של מעל 100 אחוז שאתרסק איתו בהזדמנות כזו או אחרת ואצטרך לממש את הביטוח. (והסיכוי לנזקי גוף גדול שבעתיים מרכב פרטי)

א. אם אתה אכן נוהג כמו שאתה כותב זה מצויין. במקרה כזה קשה מאוד להפתיע אותך. אני מנחש שקצפך יוצא לא על אלמנט ההפתעה, אלא על החוצפה. אני לא מאשים אותך, אבל צריך להפריד בין שני הדברים - אם אתה לא מופתע שחרר את הדו"ג תוך קללה עסיסית מצידי, אל תחכה לרגע בו יגמר לו הנתיב והוא יחתוך אותך. זו אולי אשמתו, אולי הוא לא בסדר אבל טוב יותר לכולם אם הוא פשוט ימשיך בדרכו.

אני נוהג כמוך מבחינת המעורבות והעירנות, ומעט מאוד פעמים מוצא עצמי מופתע. האם לעיתים אני נתקל בחוצפה הדו"גית? כן, כמובן. יש לי מקום חם בלב לשני גלגלים, אז אצלי זה נגמר או בקללה קטנה (תוצר של קנאה) או בחיוך גדול.

ב. לגבי ביטוח דיפרנציאלי - אין שום חולק על כך שרוכב דו"ג ישלם יותר מנהג. מה שאני שואף אליו זה מצב בו אני יכול להחזיק גם רכב פרטי וגם אופנוע, ולשם רק את הפרמיה הגבוהה בין השניים. הרי אין חולק על כך שאיני יכול להשתמש בשניהם בו זמנית, ולכן יכול לפגוע בעצמי רק באמצעות אחד מהם בכל רגע נתון.

טיעון זה נכון גם לגבי מי שרוצה להחזיק יותר מרכב אחד - למה שישלם ביטוח חובה על רכב שעומד בחניה ונוסע רק בסופ"שים?

ביטוח חובה צריך להיות לאדם, לא לרכב. הוא מכסה נזקי גוף ולכן צריך לשקף רק את רמת הסיכון של האדם, ממש לא של צי הרכב שלו.

במצב הקיים היום בלתי אפשרי מבחינתי להחזיק גם רכב (חובה מבחינתי) וגם אופנוע שטח חוקי (בשביל ההנאה). תרשה לי לא להרחיב על הפיתרון שמצאתי, אני לא שלם איתו.

ג. לא יכול להיות לך סיכוי של יותר מ-100%, ואם תעלה על דו"ג במחשבה כזו - אין ספק שתמצא עצמך תובע את הביטוח.

אישית אני יכול להעיד על עצמי שלא תבעתי מעולם את ביטוח החובה, גם אחרי שנים של רכיבה (בעיקר בגוש דן). כמה פעמים פגשתי אספלט? הממממ.... אפס. מזל? אולי. אבל אלה העובדות.

ברכיבת שטח בהחלט מצאתי את עצמי מבקר את הקרקע, אך ללא נזקים בגוף. זה קשור גם לרמת המיגון שאני מצטייד בו (מיגון מלא מאיכות טובה, תמיד) וגם להלך הרוח בו אני רוכב - אין לי משאלת מוות.

ומה עם מי שמחזיק רכב ספורט ? חסר פה כאלה בפורום ?

להזכירך, אדם אחד, שהפך את הרכב שלו לרכב ספורט, והוא גם אינפנטיל מחוסר רסן, מסוכן לחברה יותר מ-100 אופנועי ספורט.

אבל זה לא הפואנטה, האמן לי שהייתי מעדיף את כל הערסים המכוערים שנוסעים ברכבים מהירים שיהיו על אופנועים, ואם הם מיועדים לתאונה, אז שיסכנו רק את עצמם ולא את החברה.

אבל שוב, לא נכנס לזה.

לגבי התפרעות של אופנועים, והפתעות, וכו' וכו' - בשביל כל בעיות מסוג זה יש אכיפה, יש משטרה, יש רשות שאחראית לטפל בזה, ואין קשר בין משטרה שאחראית למנוע התפרעות לביטוח חובה. מתי מישהו פה בפורום יבין שאין קשר בין הצורך בלאכוף את פורעי החוק

ולקנוס אותם, ולהכניס אותם מצידי לכלא, לבין שימוש במחירי ביטוח גובהים. אין קשר.

ולגבי פרמיית הסיכון, מי שירצה לפתוח דיון בנושא, בבקשה.

ארז - אין לנו ויכוח. אני מסכים איתך לחלוטין, ואף ציינתי בבירור את הפסול בקשר בין מחירי הביטוח לפוטנציאל העברייני.

אני רק רוצה שתבין שהנסיון החשוב שלך להסביר לנהג הרכב הממוצע שהאופנוע שעקף אותו ב-30 קמ"ש מעל המהירות המותרת די נידון לכישלון, כיוון שאנחנו לא מדברים באותה שפה. רוכב אופנוע רואה מציאות שונה לחלוטין מנהג הרכב.

יש אצלנו גם נורמות מאוד מקלות לאופנועים, השתחלות בתנועה ורכיבה על השוליים הם שני דברים שלא תראה כמעט בכלל בארה"ב או באנגליה, לדוגמא. ושוב - לדעתי אין בזה פסול. ביום שבו גם הנהגים יחשבו כמוני יהיה לכולנו קל הרבה יותר.

אישית - כשאני נוהג ברכב אני תמיד מפנה כמה שיותר מקום מלפנים ומהצדדים לדו"גים - מעדיף שיעברו אותי בבטחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
א. אם אתה אכן נוהג כמו שאתה כותב זה מצויין. במקרה כזה קשה מאוד להפתיע אותך. אני מנחש שקצפך יוצא לא על אלמנט ההפתעה, אלא על החוצפה. אני לא מאשים אותך, אבל צריך להפריד בין שני הדברים - אם אתה לא מופתע שחרר את הדו"ג תוך קללה עסיסית מצידי, אל תחכה לרגע בו יגמר לו הנתיב והוא יחתוך אותך. זו אולי אשמתו, אולי הוא לא בסדר אבל טוב יותר לכולם אם הוא פשוט ימשיך בדרכו.

אני נוהג כמוך מבחינת המעורבות והעירנות, ומעט מאוד פעמים מוצא עצמי מופתע. האם לעיתים אני נתקל בחוצפה הדו"גית? כן, כמובן. יש לי מקום חם בלב לשני גלגלים, אז אצלי זה נגמר או בקללה קטנה (תוצר של קנאה) או בחיוך גדול.

ב. לגבי ביטוח דיפרנציאלי - אין שום חולק על כך שרוכב דו"ג ישלם יותר מנהג. מה שאני שואף אליו זה מצב בו אני יכול להחזיק גם רכב פרטי וגם אופנוע, ולשם רק את הפרמיה הגבוהה בין השניים. הרי אין חולק על כך שאיני יכול להשתמש בשניהם בו זמנית, ולכן יכול לפגוע בעצמי רק באמצעות אחד מהם בכל רגע נתון.

טיעון זה נכון גם לגבי מי שרוצה להחזיק יותר מרכב אחד - למה שישלם ביטוח חובה על רכב שעומד בחניה ונוסע רק בסופ"שים?

ביטוח חובה צריך להיות לאדם, לא לרכב. הוא מכסה נזקי גוף ולכן צריך לשקף רק את רמת הסיכון של האדם, ממש לא של צי הרכב שלו.

במצב הקיים היום בלתי אפשרי מבחינתי להחזיק גם רכב (חובה מבחינתי) וגם אופנוע שטח חוקי (בשביל ההנאה). תרשה לי לא להרחיב על הפיתרון שמצאתי, אני לא שלם איתו.

ג. לא יכול להיות לך סיכוי של יותר מ-100%, ואם תעלה על דו"ג במחשבה כזו - אין ספק שתמצא עצמך תובע את הביטוח.

אישית אני יכול להעיד על עצמי שלא תבעתי מעולם את ביטוח החובה, גם אחרי שנים של רכיבה (בעיקר בגוש דן). כמה פעמים פגשתי אספלט? הממממ.... אפס. מזל? אולי. אבל אלה העובדות.

ברכיבת שטח בהחלט מצאתי את עצמי מבקר את הקרקע, אך ללא נזקים בגוף. זה קשור גם לרמת המיגון שאני מצטייד בו (מיגון מלא מאיכות טובה, תמיד) וגם להלך הרוח בו אני רוכב - אין לי משאלת מוות.

ארז - אין לנו ויכוח. אני מסכים איתך לחלוטין, ואף ציינתי בבירור את הפסול בקשר בין מחירי הביטוח לפוטנציאל העברייני.

אני רק רוצה שתבין שהנסיון החשוב שלך להסביר לנהג הרכב הממוצע שהאופנוע שעקף אותו ב-30 קמ"ש מעל המהירות המותרת די נידון לכישלון, כיוון שאנחנו לא מדברים באותה שפה. רוכב אופנוע רואה מציאות שונה לחלוטין מנהג הרכב.

יש אצלנו גם נורמות מאוד מקלות לאופנועים, השתחלות בתנועה ורכיבה על השוליים הם שני דברים שלא תראה כמעט בכלל בארה"ב או באנגליה, לדוגמא. ושוב - לדעתי אין בזה פסול. ביום שבו גם הנהגים יחשבו כמוני יהיה לכולנו קל הרבה יותר.

אישית - כשאני נוהג ברכב אני תמיד מפנה כמה שיותר מקום מלפנים ומהצדדים לדו"גים - מעדיף שיעברו אותי בבטחה.

כל הנתונים שאתה מציג נכונים, עיקר השירשור כרגע, הוא הדיון כיצד לטפל בעבריינות

רצונו של כל אדם לחיות בכבוד, ולשלם מיסים בכבוד. נפלה עלינו גזרה שאיננה הגיונית, גזרה שאינה קשורה, ולא צריך לקשור אותה לאופי עביירני של נהגים.

קופצים אנשים (לא אתה) וטוענים שמגיע לנו לשלם יותר כי אנחנו מופרעים. טענתי שאין קשר בין הצורך לרסן מופרעים באשר הם (בין אם ערסים על סוברו אימפרזה, או ערסים על קטנועים, ואנשי משלוחים [שאגב הם אוכלוסיה מאוד מסכנה, מדובר ברוכבים צעירים בני 15 שמסכנים את החיים שלהם בשביל כמה שקלים].

אכיפה בשביל להעיף את כל המסוכנים מהכביש.

תשלומי ביטוח לא מהווים אכיפה. שנהגים שומעים שאופנועים ישלמו יותר, והם כועסים על רוכבים מסוכנים, הם שמחים, הם רואים את זה כמעיין נקמה, אגב, מה שהם לא מבינים, זה שהערסים בגלל זה לא עושים ביטוח. כ-25% מענף האופנועים נוסעים ללא ביטוח חובה כיוון שזה יקר להם מידי, והנה לך עוד דוגמא מה קורה בחברה המעוותת שלנו.

פורסם
מראה התמונה ממש מציג חסימת כבישים נכון ?

במקרה של נהג הלנטיס הכסופה, ועוד נהגים שמנסים להשתלב מימין, אז כן, אתם חוסמים את התנועה.

רוצים להפגין? לכו תחסמו את היציאות מהכנסת בשעה 16:00 כשכל האוכלי חינם הולכים מה8-0-4 שלהם הביתה. אל תפגעו באזרחים תמימים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה צוחק, האופנועים עמדו וחסמו את היציאה או שהם נסעו על מאה קמ''ש ונעלמו תוך 10 שניות.

לזה קוראים דמגוגיה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
במקרה של נהג הלנטיס הכסופה, ועוד נהגים שמנסים להשתלב מימין, אז כן, אתם חוסמים את התנועה.

רוצים להפגין? לכו תחסמו את היציאות מהכנסת בשעה 16:00 כשכל האוכלי חינם הולכים מה8-0-4 שלהם הביתה. אל תפגעו באזרחים תמימים.

מה שכתבת במקרה טוב בדיחה "טובה".

יש רק נתיב כניסה אחד אם לא שמת לב... :roll::roll::roll:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לא מסכים לגבי תאוריית התפיסה המרחבית, אני נוהג עם הסתכלות מתמדת במראות ולא משנה כמה אסתכל וכמה אסע יציב בנתיב בלי תנועות פתאומיות, תמיד ימצא רוכב הזבלנוע שיעקוף אותי מהשוליים (גם השמאליים, גם אם אין שם באמת שוליים כמו בנתיבי איילון) , ושיידע להכניס אותי למצבים בעייתיים למרות כל אמצעי הזהירות שאני נוקט.

ממליץ לך על קורס נהיגה מתקדמת. אם אתה כל הזמן מופתע, כנראה שהמראות שלך פשוט לא מכוונות כמו שצריך.

emotion of motion

פורסם

מסע האופנועים הגדול: יומן אישי

קרדיט לכתבה: ינוקא (מוטי)

בספר 'מדריך הטרמפיסט לגלקסיה' מודיע ראש צוות דחפורי החלל, פרוסטטניק ווגון-ילטץ, את ההודעה הבאה לתושבי כדור הארץ ההמומים:

"אנשי כדור הארץ, שימו לב בבקשה. כאן פרוסטטניק ווגון ילטץ מהמועצה הבין-גלאקטית לתכנון העל-חלל. תוכניות הפיתוח לאזורי הספר של הגלקסיה מצריכות סלילת דרך אקספרס על-חללית, שתעבור דרך מערכת הכוכב שלכם. למרבה הצער, הפלנטה שלכם היא אחת מאלה שנועדו להריסה. התהליך יארך מעט פחות משתי דקות, במושגים הארציים שלכם. תודה".

ההלם גדול, מישהו מגיב שלא ידענו על זה בכלל, איך זה לא ניתן זמן להתכונן, איך מגישים ערעור... ואדון ווגון ילטץ מתרגז קלות: מה פירוש לא ידעתם? התכניות מוכנות ומאושרות כבר 50 שנה?! סליחה, אבל עכשיו כבר בלתי אפשרי לתקן או לשנות.

ולפני שהוא מנתק את המיקרופון ומפזר את הכדור הזה לפרודות בחלל, שומעים אותו עוד ממלמל אל סגנו:

"פלנטה אפאטית מחורבנת. אין לי שום רחמים עליה".

fullgaz-yrum108556.jpg

אופנוען

פורסם
ממליץ לך על קורס נהיגה מתקדמת. אם אתה כל הזמן מופתע, כנראה שהמראות שלך פשוט לא מכוונות כמו שצריך.

אל תדאג,בנושא המראות אני אחד מהמטיפים הגדולים לכיוון מראות נכון והיפטרות מהמראה הפנורמית המרכזית.

(גם עשיתי 2 קורסי נהיגה מתקדמת לפני כמה וכמה שנים אם זה מעניין אותך)

אני מופתע מהתעוזה של הרוכבים שמנסים לעקוף אותי בתוך הנתיב שלי דרך האין שוליים השמאליים באיילון דרום (למשל) כאשר יש סיכוי גבוה שיימרחו על הקיר שמפריד בין הכביש לרכבת. מופתע מכיוון שאני מזדחל בתנועה של הבוקר והם מזגזגים בין המכוניות במהירות גבוהה פי כמה וכמה.

מופתע מרוכב שמנסה לעקוף אותי על קו לבן תוך כדי שהוא נוסע נגד כיוון התנועה ומפר 942 חוקים שונים במקביל.

זה רק רשמים מהימים האחרונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אל תדאג,בנושא המראות אני אחד מהמטיפים הגדולים לכיוון מראות נכון והיפטרות מהמראה הפנורמית המרכזית.

(גם עשיתי 2 קורסי נהיגה מתקדמת לפני כמה וכמה שנים אם זה מעניין אותך)

אני מופתע מהתעוזה של הרוכבים שמנסים לעקוף אותי בתוך הנתיב שלי דרך האין שוליים השמאליים באיילון דרום (למשל) כאשר יש סיכוי גבוה שיימרחו על הקיר שמפריד בין הכביש לרכבת. מופתע מכיוון שאני מזדחל בתנועה של הבוקר והם מזגזגים בין המכוניות במהירות גבוהה פי כמה וכמה.

מופתע מרוכב שמנסה לעקוף אותי על קו לבן תוך כדי שהוא נוסע נגד כיוון התנועה ומפר 942 חוקים שונים במקביל.

זה רק רשמים מהימים האחרונים.

כל האופנועים האלה, נוסעים ממש על הפנים.

מזל שהם עולים על מכוניות ונוהגים אחרת.

מזל שיש לנו תרבות נהיגה אחרת שמדברים על נהיגה בתוך פחיות.

בעצם למה אני עוד משקיע בך אין לי מושג, אתה גם ככה חיי בסרט טורכי.

• תוכן חדש...