Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן מהמנוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון נתקלתי בעשן לבן שיצא לי מהמנוע. מיד עצרתי את הרכב ולא היה מים איפה שהרדיאטור.

אחרי יומיים קרה שוב ואז עצרנו מילאנו ובאותה נסיעה שוב עלה עשן. המד של החום מנוע לא עלה ממש דרסטית (בערך ברבע)

הרכב שלי הוא יונדאי אקסנט אוטומט דגם 98. מחר אקח אותו למוסך

ארצה לשמוע מפה חוות דעת מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להחליף רדיאטור ואם כן כמה בערך זה אמור לעלות?

לא רוצה שיעבדו עליי בקשר למחיר..

יש לציין שלפני כחודשיים הייתה לי נזילה מהרדיאטור חימום וסגרו לי שם את הצינור. (כלומר עכשיו אין לי חימום) יכול להיות שזה שוב משם?

בנוסף אני מבאר שבע ואשמח להמלצות על בעל מוסך אמין... שעושה עבודה טובה במחיר נורמלי...

תודה מראש :roll:

פורסם

שישיץ שלום רב, וברוך בואך לפורום !

כאשר עשן עולה מהמנוע, לא פותחים מכסה רדיאטור !! ולכן כאשר חסר מים, לא תמיד האשמה היא ברדיאטור נוזל, יש עוד רכיבים רבים ונוספים במערכת הקירור היכולים לחוסר מסיבי במי קירור, כגון משאבת מים נוזלת, צנרת מים ממתכת נוזלת, צנרת גומי קרועה, פקקי מנוע, מכסה רדיאטור ועוד. אם רדיאטור חימום בוטל ופורקו צנרת המים המוליכה אליו, איך יתכן שהאשמה ברדיאטור לחימום?!

האם נפלט עשן לבן מצינור הפליטה? צור קשר בהודעה פרטית עם חבר הפורום המהולל בבאר שבע ברזילי, בעל מכון בדיקת רכב מפורסם ואמין בבאר שבע, מכון מונדיאל, והוא יפנה אותך למוסך אמין ומקצועי בבאר שבע.

חזור לפורום לעדכון.

ברזילי:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=66050

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...