Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי נקלע לבעיה ואני לא זוכר בידיוק.

האם מפקד רשאי להתקשר לחייל שלו ולהגיד לו לחזור לצבא?

אחרי שאחי הודיע לו שהוא לא יכול לקום מהמיטה ולחזור המפקד אמר לו " אתה מסרב פקודה " ?

אחי אמר לו שלא, אני פשוט לא יכול.

זו פקודה בלתי חוקית או משהו בסגנון, האם אחי בכל מקרה חייב לחזור לצבא מחר?למרות שיש לו ג'

פורסם

קשה לענות על זה, פקודה היא פקודה, ולא משנה מה.

יש דבר כזה שזה פקודה בלתי חוקית בעליל, שזה אומר חד ומשמעית לא עושים את זה, למשל אם קיבלת פקודה לתת כדור באחד מהחיילים שלנו.

ויש פקודה לא חוקית, שזה אומר פקודה שאסור לתת, אבל מחובותייך לבצע אותה בכל זאת, ורק אחרי הביצוע אתה יכול לקבול (ככה רושמים?) את המפקד שלך על מתן פקודה בלתי חוקית.

אני לא יודע מה אומרת חוקיות הצבא לגבי הגעה לבסיס כשיש גימלים, ולכן קשה לי לענות על השאלה שלך.

אבל אם המפקד שלו דוגל חזק מאוד בחוקים, אם הוא לא רוצה להסתבך בכלל אז כדאי שילך לבסיס, ומשם כבר יבדוק אם אפשר לקבול אותו על זה. כי אם הוא לא ילך, זה סירוב פקודה, למרות שזה לא חוקי והוא יכול להענש על זה. אבל אם זה באמת לא חוקי בכלל, הוא יוכל לדפוק חזק את המפקד שלו על זה.

אם לא ממש אכפת לו לשבת ריתוק (במידה ו...) או להישפט, אז שיסרב פקודה.

הכל שאלה של מי זה המפקד שלך, מה הכח שיש לו.

ד"א היום 1 באפריל, שאחיך יתחשב בזה ואולי זה מתיחה אחרי הכל.

פורסם

שיעבור דרך ביקור רופא,

במידה ויש גימלים, שיפקסס לחמל והמפקד שלו יכול לחפש אותו עוד הרבה זמן,

זה מעבר לטיפ הכללי, שכשאתה בבית, לחסוי/05781, לא עונים.

----

פורסם

לא מתיחה דיברתי עם המפקד שלו.

על מה יעלו אותו משפט על זה שהוא חולה עם חום ולא יכול לקום מהמיטה?

ברור שהוא יצא זכאי. זו דעתי..

פורסם

פקודה לא חוקית אבל זאת פקודה והוא חייב לבצע אותה.

מה שכן, אם אחיך לא מגיע ומעלים אותו למשפט הוא יוצא זכאי.

לא חותם

פורסם

זהו שישפטו אותו, הוא לא יכול לקום מהמיטה יש לו כאבים בחזה, חום וסחרחורות, לא סתם מביאים גימלים היום.

פורסם
זהו שישפטו אותו, הוא לא יכול לקום מהמיטה יש לו כאבים בחזה, חום וסחרחורות, לא סתם מביאים גימלים היום.

סבבה, הוא ייצא זכאי והמשפט יימחק.

לא חותם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...