Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

בסוזוקי סוויפט של הבן שלי הופיעו בעיות באורות הראשים, לאחר שראיתי שהשקע השמאלי פגום החלפתי אותו בעזרתכם (בוקי). אבל להפתעתי נשארו בעיות שנראות לי מוזרות :

הפנס השמאלי דולק באור חלש,בדקתי ומצאתי שמגיע אליו מתח נמוך מדי כ 6.7 וולט, מה שמוזר הוא שכאשר אני מנתק את הפנס השני(הימני) לא מגיע בכלל מתח לפנס השמאלי.

האם זה יתכן? וכיצד ניתן לאתר תקלה מסוג זה?

בתודה מראש

אברהם [email protected]

פורסם

אני חושד שחברת את חוטי השקע החדש לא נכון.

לפי התמונה של בוקי כשהשקע (הלבן) מולך כמו בתמונה, בצד ימין זה הארקה, למעלה אור מעבר (נמוך) ובצד שמאל זה אור

גבוה (דרך).

בדוק זאת עם מד מתח כשהשקע מנותק מהנורה.

בברכה - רפי לין

פורסם

לרפי לין תודה רבה על הסיוע,

בדקתי מחדש את החיבורים גם בהתאם לפנס השני, חיברתי והלחמתי והאורות בסדר, במהלך התיקון התברר שהפיוז של הפנס נשרף והחלפתי אותו (לא ידעתי שלכל פנס יש פיוז נפרד).

מה שמעיב על ההצלחה שעכשיו התברר שבמהלך החלפת הפיוז כנראה ניתקתי חוט שקשור לאזעקה ובני לא יכל להתניע את המכונית, ואם זה אצטרך להתמודד מחר בבקר.

האם במקרה כזה ניתן להזמין את שירותי הדרך?

בברכה

אברהם

פורסם

אם יש לך ביטוח גרירה - אתה יכול כמובן להזמין את שירותי הדרך.

אבל רוב הסיכויים שמחר בבוקר, באור יום ועם ראש נקי תצליח לאתר את החוט המנותק ולחבר אותו חזרה.

לגבי פיוזים נפרדים לכל פנס - זה קיים בכל המכוניות, בדרך כלל בהצלבה - כלומר פיוז אחד לפנס קידמי ימני + אחורי שמאלי ופיוז אחר לפנס קידמי שמאלי+אחורי ימני. ההגיון שעומד מאחורי זה - במקרה של שריפת פיוז אתה נשאר עם פנס אחד עובד ולא בחושך מוחלט.

בהצלחה.

בכל מקרה - תבדוק שכל הפיוזים האחרים יושבים טוב במקום, ושאין עוד פיוז אחד שרוף.

• תוכן חדש...