Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

רבותי, פסח שמח וכשר לכולכם. :)

ב"ה, חסכתי מספיק כסף (כ-16,000 ש"ח), ועתה אני מעוניין להתנתק מהרכב של ההורים ולחפש אחר אחד שיתאים לצרכים שלי במסגרת התקציב שצויין.

אני נוהג מזה כ-4 שנים ומעולם לא היה ברשותי רכב. עד כה נהגתי ברכב(ים) של ההורים.

אני כרגע גר באשקלון ובקרוב צפוי להתחיל לעבוד במרכז הארץ (אזור ת"א), כך שביום-יום הרכב יתעתד לעשות כ-120, 130 ק"מ.

עכשיו, ע"מ שתוכלו לייעץ לי אני אציין מה חשוב לי ברכב. חיצונית, אני נורא מתחבר לרכבי מיני, כדוגמת הפיג'ו 205/106, פיאט אונו/פונטו, פורד פיאסטה, פולקסוואגן גולף/פולו וכיוצ"ב. אני רק בן 22 וכפי שצויין זה יהיה הרכב הראשון שלי, כך שאני צריך רכב שיהיה קל (וזול) לתחזוקה, בעל נפח מנוע לא בשמיים ע"מ שהרכב לא ישתה הרבה דלק (1,400 נשמע לי מצויין והכי מתאים), והכי קריטי -- שיהיה אמין, שאנ'לא אתקע באחד מהפעמים שאני אסע לעבודה או אחזור ממנה. :\

אגב, מכיוון שזה הרכב הראשון שלי ואני לא רוצה טראומות לעתיד, אשמח אם תוכלו לציין לי בכלליות כשקונים רכב למה לשים לב, מה והיכן לבדוק, ומה צריך להדליק נורות אדומות. כל טיפים שהם יתקבלו בברכה.

ברור לי שהרכב לא יהיה משנתונים גבוהים, אבל אני מאמין שאני אוכל למצוא משהו משנת 2000 פלוס/מינוס.

בברכה ובתודה,

אריה.

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

דקה דקה דקה, אני עשיתי דברים קצת הפוך מרוב ההתרגשות. ראיתי עכשיו שיש עוד איזה אחד שפתח אשכול (כמעט) זהה לשלי, ובכלל לא טרחתי לחפש בהיסטוריה של הפורום בעבור אשכולים זההים.

אני אעשה את המחקר הקטן הזה ואחזור אליכם עם שאלות נוספות. סליחה מראש. :)

אריה.

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

• תוכן חדש...