Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקנתי לפני מספר ימים אזעקת ביפר 625 MPV + מרים חלונות במאזדה 6 שנת 2008.

כאשר אני דורך את המערכת לפני שהאור ברכב נכבה (תא נוסעים) אני מקבל אתרעה של 4 ביפים ולאחר מכן המערכת נדרכת ואני מקבל אישור על כך והרכב סגור(נבדק), אולם האיקון בשלט המוניטור מציג סימן כאילו המערכת פתוחה (מנעול פתוח). רק כאשר אני דורך המערכת לאחר כיבוי האור, האיקון מראה סגירת הרכב (מנעול סגור).

האם ניתן לתקן משהו בהתקנה שיתמודד עם התאורה/מיחשוב של הרכב?

חג שמח

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

שלום רב

תפעיל את האזעקה כאשר האור דלוק אך כאשר האזעקה תדרך תלחץ על לחצן מצב רכב ותראה אים חיווי נעילה נהפך לדרוך

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

תפעיל את האזעקה כאשר האור דלוק אך כאשר האזעקה תדרך תלחץ על לחצן מצב רכב ותראה אים חיווי נעילה נהפך לדרוך

בברכה זיסו יוסי

תודה,

ניסיתי את הצעתך אך האיקון בצג השלט לא השתנה. ירדתי לרכב עם חוברת ההפעלה וניסיתי גם עם לחצן האיתור וגם זה לא שינה את החיווי בצג.

ערן

פורסם

שלום ערן,

גם לי יש את האזעקה הזאת ברכב ואצלי זה עובד תקין,

אני חושב שזה קשור להתקנה שבוצעה אצלך.

תנסה לעשות ניסוי קטן, תכבה את האור בתא הנוסעים (מצב OFF)

תדליק את האורות חניה, צא מהרכב ונעל אותו.

בדוק אם גם פה יושמעו 4 ציפצופים,

יכול להיות שהמערכת חושבת שהאור בתא הנוסעים הוא האור מהפנסים הקדמיים שלך (כתוצאה מהתקנה לקויה).

בהצלחה,

עדי

פורסם
שלום ערן,

גם לי יש את האזעקה הזאת ברכב ואצלי זה עובד תקין,

אני חושב שזה קשור להתקנה שבוצעה אצלך.

תנסה לעשות ניסוי קטן, תכבה את האור בתא הנוסעים (מצב OFF)

תדליק את האורות חניה, צא מהרכב ונעל אותו.

בדוק אם גם פה יושמעו 4 ציפצופים,

יכול להיות שהמערכת חושבת שהאור בתא הנוסעים הוא האור מהפנסים הקדמיים שלך (כתוצאה מהתקנה לקויה).

בהצלחה,

עדי

תודה,

בניסוי כהצעתך 4 ציפצופים, מחר אגש למתקין לבדוק את הנושא

ערן

פורסם

הבעיה היא שיש במכונית מנגנות שמכבה את התאורה בתא הנוסעים מספר שניות לאחר סגירת הדלת, בזמן הזה האזיקה מקבלת פיקוד מינוס כאילו שדלת נשארה פתוחה.

פורסם

גם אצלי אותה אותה הבעיה , אפילו פעם פתחתי שירשור זהה .

מה שקורה זה שפיקוד דלת פתוחה לאזעקה נלקח מתאורת הפנים אחרי מחשב הקופורט ולא מחיישן הדלתות (לפני מחשב הקומפורט), אני עד היום חיי עם זה (מתעצל לפתוח ולהחליף את החוט) .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

שלום,

הנושא טופל וסודרהבוקר אצל המתקין

לא נדרשו שינויים בחיווט

בוצעו פעולות תיכנות במוח של האזעקה, כעת גם כשאור תא הנוסעים דולק האזעקה נדרכת (ללא ציפצופים על איזור פתוח) והאיקון בשלט הביפר מציין שהמערכת סגורה ודרוכה

חג שמח

ערן

• תוכן חדש...