Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחדשתי אתמול ב - Nokia E52. עד כה עושה רושם של מכשיר מעולה, אני ממש מרוצה מהרכישה. פשוט ליגה אחרת.

אחרי ש"הינדסתי" אותו קצת וחיטטתי בכל התפריטים נותרו לי מס' שאלות, אשמח לעזרה ממביני עניין:

1. עדכוני מכשיר - איך עושים את זה? האם אפשר לעדכן באופן שאחרי העדכון העברית לא תיעלם לי (קראתי שיש כאלה שעדכנו והעברית נעלמה להם)? איך רואים איזו גרסא יש לי במכשיר?

2. סימביאן - יש איזה אתר/ים טוב/ים להורדת תוכנות, יישומים ומשחקים בחינם? המכשיר הסימביאני הקודם שלי היה NOKIA 6680 עליו השלום, ומאז אני לא ממש מעודכן..

3. GPS - הבנתי שיש 2 תוכנות מומלצות: SYGIC ו-WAZE. מהיכן אפשר להוריד אותן (בחינם)?

4. OVI STORE - איך נרשמים? מתחברים לאינטרנט בסלולרי ואז נכנסים לחנות? יש שם אפליקציות שוות (עדיף בחינם, אבל לא רק)?

5. באגים - שמחתי לגלות שכל הבאגים שקראתי אליהם באינטרט לא נמצאים במכשיר שלי, ואף אין לי בעיה עם כפתורי ה-SEND וה-END הקטנים, אך מצאתי באג אחד קטן שגם הוא נפוץ, מסתבר: כשנכנסים ב"לוח שנה" לכתיבת מטלה, אז אחרי שהיא נכתבת כשצופים בה במסך "מטלות ממתינות" המטלה מוצגת בכתב-ראי. יש לזה פתרון?

תודה מראש לכל העוזרים,

תומר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
היי,

התחדשתי אתמול ב - Nokia E52. עד כה עושה רושם של מכשיר מעולה, אני ממש מרוצה מהרכישה. פשוט ליגה אחרת.

אחרי ש"הינדסתי" אותו קצת וחיטטתי בכל התפריטים נותרו לי מס' שאלות, אשמח לעזרה ממביני עניין:

1. עדכוני מכשיר - איך עושים את זה? האם אפשר לעדכן באופן שאחרי העדכון העברית לא תיעלם לי (קראתי שיש כאלה שעדכנו והעברית נעלמה להם)? איך רואים איזו גרסא יש לי במכשיר? עדכון תוכנה: תפריט-->לוח הבקרה-->טלפון-->עדכון תוכנה. שים לב, גרסת המכשיר לא משתנה, הוא מוריד עדכונים לתוכנות השונות, מעדכן מפות וכו'. בשביל לשנות גרסה יש לגשת למפעיל הסלולרי, הגרסה האחרונה (פברואר 2010 אאל"ט) נטולת באגים, בגרסאות הקודמות היו מספר באגים.

2. סימביאן - יש איזה אתר/ים טוב/ים להורדת תוכנות, יישומים ומשחקים בחינם? המכשיר הסימביאני הקודם שלי היה NOKIA 6680 עליו השלום, ומאז אני לא ממש מעודכן.. יש הרבה, צריך לשוטט בגוגל או באתרי הגאדג'טים השונים, דורש מעט סבלנות. חשוב להזהר מווירוסים ושאר ירקות, מומלץ לקרוא חוות דעת לפני שמורידים אפליקצייה.

3. GPS - הבנתי שיש 2 תוכנות מומלצות: SYGIC ו-WAZE. מהיכן אפשר להוריד אותן (בחינם)? הקלד בגוגל WAZE וקיבלת בחינם.

4. OVI STORE - איך נרשמים? מתחברים לאינטרנט בסלולרי ואז נכנסים לחנות? יש שם אפליקציות שוות (עדיף בחינם, אבל לא רק)? אם המכשיר לא הגיע עם אפליקציית OVI בילט אין (ברשתות הוא מגיע עם), גלוש לאתר כמו שכתבת,

ההרשמה היא בחינם, רק אל תשכח להתקין את האפליקצייה של OVI במכשיר בכדי "לקצר תהליכים" בפעם הבאה. יותר קל ונוח לגלוש לאתר של נוקיה דרך המחשב, ומשם לשלוף אפליקציות אטרקטיביות.

יש לא מעט אפליקציות שימושיות בOVI, מצד שני המשחקים גרועים וחנות המוסיקה לא תומכת בהמשך הבנייה בהתנחלויות, מספקת שירותים לפלסטין אבל לא לישראל.

5. באגים - שמחתי לגלות שכל הבאגים שקראתי אליהם באינטרט לא נמצאים במכשיר שלי, ואף אין לי בעיה עם כפתורי ה-SEND וה-END הקטנים, אך מצאתי באג אחד קטן שגם הוא נפוץ, מסתבר: כשנכנסים ב"לוח שנה" לכתיבת מטלה, אז אחרי שהיא נכתבת כשצופים בה במסך "מטלות ממתינות" המטלה מוצגת בכתב-ראי. יש לזה פתרון? ברשותי שני מכשירים מסוג E52, אין להם את הבעיה הזו. כנראה שהבעיה טמונה בצריבת השפה (אני משער שהמכשיר נקנה בשוק הפתוח ולא אצל מפעיל). ניתן להתקין שפות בצורה ידנית.

תודה מראש לכל העוזרים,

תומר.

הערות באדום.

פורסם

לגבי ה GPS - שים לב שוויז החינמית דורשת קישור לאינטרנט (יש כאלו שהצליחו "לעבוד" עליה, אבל זה סיפור אחר), וסייג'יק היא לא חינמית.

פורסם

favorite 1 ו Fazer - תודה רבה על התשובות! :-D

בקשר לתשובותיך, favorite 1:

1. יש לי את גרסת המכשיר של אוק' 2009, ואכן - קניתי את הסלולרי מחנות פרטית ולא מפעיל.

אפשר לעדכן גרסה לבד דרך המחשב/תוכה מסוימת, או שאני חייב ללכת לחנות שמתעסקת עם זה?

5. איך מתקינים שפות בצורה ידנית?

פורסם

כתבתי ופרסמתי בעבר מדריך מפורש, אבל הדף כבר לא קיים יותר באינטרנט. בקישור הבא ישנו מדריך מפורט. לא מומלץ להתעסק יותר מדי עם שינוי שפה, מנסיון זה עלול לגרום לצרות. תקרא היטב את ההוראות ושהיה בהצלחה. http://www.dacho.co.il/showthread.php/339188-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-*-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-*

פורסם

עידכון גרסא אתה יכול לעשות בקלות דרך תוכנת ה nokia pc suit במחשב - לא צריך ללכת לשום מקום בשביל זה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
שנקלי, איפה קנית וכמה עלה? :idea:

ב-220V בחיפה (יש גם סניף בת"א).

עלה לי 1400 ש"ח.

עידכון גרסא אתה יכול לעשות בקלות דרך תוכנת ה nokia pc suit במחשב - לא צריך ללכת לשום מקום בשביל זה.

אבל אז העברית תיעלם, לא?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ בעקבות קושיה נוספת:

זכרון הטלפון של המכשיר הנ"ל הוא 60 MB. כרגע אני רואה שיש זכרון טלפון פנוי של 50 MB, כלומר יש 10 MB "תפוסים".

אך כאשר אני בודק דרך חיבור הסלולארי למחשב וגם דרך הסלולרי עצמו (בעזרת תוכנות כמו FE PRO ו- X-PLORE למשל) מה יש בכונן C, אני רואה שכמות המידע על זכרון הטלפון היא רק 2 MB (יש לציין כי הפעלתי את האופציה לראות קבצי מערכת מוגנים וקבצים מוסתרים גם בסלולארי וגם במחשב לפני הבדיקה). לאן נעלמו עוד 8 MB ? יש תוכנה יכולה להראות לי איפה הם באמת (בדומה לתוכנה למחשב שפרח לי שמה, שמראה בדיוק מה מרכיב את הנפח של ההארד-דיסק) ?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מעוניין להשתדרג למכשיר הזה, רק שכרגע אני בדור II ולא מעוניין לשלם 30 ש"ח כל חודש לאורנג' על חבילת דור III (חייל :?, אולי אח"כ כשאהיה סטודנט עובד ואצטרך מיילים/אינטרנט ו-GPS נייד).

מה הטלפון הזה יודע לעשות עם סים דור II? האם הוא טוב לקניה כמכשיר עם "פוטנציאל גידול" או שיוצא "E53" בקרוב?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...