Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את דבריו של ליאור , מה זה פה האח הגדול יש מחנאות יריבות בין צפון דרום מרכז , קחו הכל בפרופורציה בסופו של דבר מדובר בתחביב.

חוצמזה אני חושב שצריך לתת לליאור את התואר " משכין שלום הפורום " .

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
fleshbone אתה מוזמן למפגש מרכז ותוכל לשמוע אצלי עד שימאס לך!

יש מצב שאני אגיע, פשוט לא רואה הענות גדולה מחברי הפורום שבמרכז, חבל לבוא בשביל 4 מכוניות, מספיק אני פעמיים בשבוע במרכז, עוד פעם ואני עובר לגור שם. (ליאור תדאג שלא ינדו אותי החבר'ה במקרה שכן :D )

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

ממרום גובהי המופלג וגילי המופלג עוד יותר,אכן אני עונה לתואר "שמעון פרס"של הפורום הזה כהגדרת שגיא...:lol:

אני מקווה להגיע למפגש מרכז השבוע ואם כן,אני לוקח אותך אלעד(פלאשבורן) ואת עידן כל אחד באוזניים חזק חזק ומסיים בזה את ההתנצחויות. :twisted:

פורסם

עוד כ3 שבועות נפרסם בעזרת השם עוד מפגש וכמובן כולם מוזמנים להגיע למפגש ולהנות ממנו.

לכול החדשים שמגיעים,אם אתם מגיעים אל תשבו בצעד כנסו ודברו ותשאלו שאלות ולא צריך להתבייש לבקש השמעה.

אדי(אני לא כועס ולא בא לריב חס וחלילה אני דווקא בכיוון חדש ומקווה שגם אנשי הפורום באותו כיוון)

פורסם

נראה שהיה מפגש מאוד נחמד :)

מקווה להגיע בהזדמנות שאני אוכל ברגע שאני אסיים כמה פרוייקטים אצלי ברכב:)

טוב לראות את הצפונים שוב בפורום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ליאור אני שמח לראות שלקחת את ארגון מפגשי ה"לא-מרכז" קרוב ללבך :)

נראה שבאמת אתה אחד מעמודי התווך העיקריים לקאמבק הזה בפורום.

אחריות לא קטנה אבל מצד שני גם מאוד נכבדה:)

זה אומר שתיעלם לנו מהמרכז?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תחילה,תיקון קטן-גדול.כל הקרדיט מגיע לאדי הצפוני שבאמת מנסה ומצליח להפיח כאן חיים .ושאפו לו על היוזמה ולהנהלת הפורום על הרצון החיובי.

אני בעצם הרוח החיה שמנסה לפייס בין כל גורי הרוטויילרים שחושפים שיניים האחד מול השני.:wink::lol::twisted:

אין זה משנה היכן המפגש מתקיים.הוכחתי שגם לדרום אני מגיע ואולי אגיע גם למרכז- השבת.

פשוט נוחות הזמנים והקירבה לביתי מעניקה יתרון ברור לצפון.אבל לכל מפגש יש את האנשים שאני אוהב ולכן לא מן הנמנע שעוד תראו אותי.

ליאור

פורסם

אל תאיים ידידי :)

מצפים להפתעות

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...