Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש ממש נחמד.

הייתה היענות יחסית יפה, נקווה שזה יהפך למסורת.

אלעד, אחלה תמונות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור,

עם מערכות כאלה כמו שיש שם לחבר'ה אני מתבייש בכלל להגיע!

להפך היו כמה מערכות שלא צולמו לצערי שהם דווקא מעניינות.

אני חושב שאתה מדבר בגישה מאוד לא יפה,אף אחד לא מכריח אותך לבוא,למפגש באים כדי לראות את החברים לא רק לראות מערכות יפות בישביל זה יש את אוטומטור או חו"ל.

אדי.

פורסם

אדי, אני חושב שעידן התכוון במשפט שלו בפן החיובי , הוא חושב שלחבר'ה בצפון יש מערכות מעולות לעומת שלו ולכן הוא " מתבייש " בשלו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אדי-עידן זרק משהו לכיווני.הוא חולה רוקפורד וצודק שגיא בתשובתו.

ולא על כל מילה שמישהו זורק צריך להיות ולעמוד על רגליים אחוריות.אין,אין עליך אדי.אפילו בתמונה שאלעד צילם רואים כמה אני אוהב אותך.

פורסם
להפך היו כמה מערכות שלא צולמו לצערי שהם דווקא מעניינות.

אני חושב שאתה מדבר בגישה מאוד לא יפה,אף אחד לא מכריח אותך לבוא,למפגש באים כדי לראות את החברים לא רק לראות מערכות יפות בישביל זה יש את אוטומטור או חו"ל.

אדי.

אדי אני מבקש שלא תגיב על אף הודעה שאני כותב. אתה לא תגיד לי למה התכוונתי ולמה לא התכוונתי.

וכן אני לא בא למפגשים בגלל היחס החם של הצפונים. בגלל זה כבר יותר משנתיים שאני לא מגיע למפגשי צפון.

אין לתאר את היחס החם שיש במרכז ובדרום ולעומת היחס הקר שמקבלים במפגשי צפון.

אולי זה המזג אוויר שמשפיע שם אני לא יודע.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

תיקון: הדברים שמעלי נאמרו על ידי עידן דויד מהיוזר שלי בטעות.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

היה מפגש ממש טוב.

היה כיף לראות אנשים שלא ראינו הרבה זמן, אבל גם היו חסרים ממש הרבה אנשים!

אני דורש שמפגש הבא שיתקיים בעוד כ3-4 שבועות יתקיים בנוכחות גבוה במיוחד.

היה נעים להכיר חבר'ה חדשים, כרגיל היו כמה ילדים אבל זה לא ממש הפריע למזלם :)

בלילה תמונות נוספות שלי.

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם
אדי אני מבקש שלא תגיב על אף הודעה שאני כותב. אתה לא תגיד לי למה התכוונתי ולמה לא התכוונתי.

וכן אני לא בא למפגשים בגלל היחס החם של הצפונים. בגלל זה כבר יותר משנתיים שאני לא מגיע למפגשי צפון.

אין לתאר את היחס החם שיש במרכז ובדרום ולעומת היחס הקר שמקבלים במפגשי צפון.

אולי זה המזג אוויר שמשפיע שם אני לא יודע.

אני כתבתי את זה.

פורסם

עידן,מה רע לך בצפון?היחס בצפון באמת כמו שצריך,לפחות האנשים בצפון(לא רק אלה שבמפגש)הם בני אדם,ולא כל הזבל שיש במרכז(לא קשור לאנשים של המפגש אלא בכללי)אפילו האווירה שם יותר טובה,חבל שאתה שלילי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
היחס הקר שמקבלים במפגשי צפון

כל הזבל שיש במרכז

וואלה, באמת מזל שאני ירושלמי.

חבר'ה - קצת הגזמתם.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אוקיי. הבנו את הנקודה.

מי שלא טוב לו במפגש כזה או אחר מוזמן להצביע ברגליים ולהדיר את רגליו ממנו, אין צורך לרשום שלל ברכות על גבי הפורום.

המשך התנגחויות מסוג זה יובילו את כותבי התגובות ישר למעקב, אין לנו כוח לזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עידן - דווקא אותך ציפיתי לראות ולשמוע עם הטוויטר קרמיקה שלך, חבל שנבצר ממך להגיע ואני מקווה שלמפגש הבא שלנו תגיע ותגלה שאנחנו גם בני אדם ולא חוצנים עם 3 רגלים.

אדי - אני נרגעתי ואתה התחלת להיות רוטווילר? ליאור תרגיע אותו יש לך כוחות מיסטים :D

מקסיומה - כבוד אחי(עוד לא הבנת שכאן אין אחים??)! להגיע מהמרכז לצפון +1000 וגם לעומר ועומרי שטרחו להגיע מחדרה.

איתמר, אני חושב שדווקא עכשיו אחרי הרבה זמן שלא נערכו מפגשי צפון בחסות הפורום אולי יש מקום להיות קצת יותר סבלני, בסך הכל אי הבנה קלה בין הכותב לקורא ולהפך.

תנו חיוך - הכל לטובה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

יאאללה תארגנו שבוע הבא אני בוא אולי עם עוד חבר או שנניים(השבוע נרדמתי ב2 וחצי לפני שבאתי לצאת:roll:)

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

די חבריה.לא מתאים וחבל שמפגש צפון שמתפרסם כאן סוף סוף מוביל להתנגחויות שאינן במקומן.

מבקש מכולנו להרגע,לזרום,להנות ואנשים טובים ומופלאים יש בצפון,במרכז ובדרום.

ואני לא כותב זאת למליצה!

• תוכן חדש...