Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לאחרונה חסכתי לי למערכת לאוטו סכום יפה של 6 אלף, אני מעוניין לדעת אם המערכת שבניתי לי שווה את הסכום שאני משקיע או שלא?

מפרט:

HU - לא צריך לבנתיים יש לי משהו טוב :].

סאב וופר - RF p2112 + תיבה מקורית.

קומפוננט - RF T162S.

מגבר - RF P4004.

עכשיו בקומפוננט אני שוקל אולי להוסיף עוד 600 ש"ח בערף ולהביא את ה DLS mS6a, אבל אותם לא שמעתי אבל קיבלתי עליהם ביקורת טובה, מה דעתכם?

דרך אגב, +- 1000 ש"ח זה להתקנה כי צריך לעשות אצלי בנייה ועוד 500 שישאר למיקרה שאני יצטרך להוסיף לפה או לשם.

פורסם

למה ללכת על RF? יש בשוק המון אלמנטים כמו FOCAL, HERTZ, SEAS ושאר ירקות ככה שחבל להיות נעול על ציוד בלי לשמוע ציוד אחר, אולי תציין גם מאיפה אתה - יש מפגשים שכדאי להגיע אלייהם ולהתרשם.

בתקציב כמו שלך של 5K אפשר להשיג תוצאות טובות מה גם שכדאי שתגיד איזה HU יש לך אולי תוכל לעבוד פה אקטיבית ואז תצטרך עוד מגבר.

שי - אני לא יודע מי רושם את התגובות בשם של המשתמש הזה, אבל לרשום תקנה DLS לא נשמע טוב בטח כשאתה לא מסביר למה לקנות או מה מיוחד בו, הייתי מצפה מיבואן של ציוד שלא ירשום תקנה אלא תרשום תבוא תשמע תתרשם ואם תאהב תקנה, ההתנהלות הזאת של תקנה כבר DLS פשוט עושה לי אישית חשק לא להתקרב לציוד הזה למרות שאני יודע שהוא טוב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
מערכת תובה אבל תלך קבר על קומפוננט DLS

עם כל הכבוד ליבואן או מה שאתה יש גם חברות אחרות,בכל מיקרא מערכת די טובה אתה תהנה :).

• תוכן חדש...