Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון שלי (משפחה בארה"ב):

דיסקים לילדים-פסטיגלים\סבא טוביה\סיפורי התנך וכו'

להורים: ספרים, מאגדי סרטים: ארץ נהדרת\סרטי בורקס\ וכו' אוספי מוזיקה ישראלית(שלום חנוך\שלמה ארצי\מזרחי)

תבלינים\טחינה גולמית\אבקת מרק

חמסות לקיר\מחזיקי מפתחות חמסה-ברכת הבית\שש-בש \כאפיה\קישקושים מהפישפש או איזה כפר\ חולצות צה"ל- תמיד מתקבלים בברכה.

בקבוק ערק לבנוני (או בקבוק סברה לבני 40+ שמתגלה כהצלחה מסחררת ללא הסבר הגיוני) , יין ישראלי איכותי

קערת ליל הסדר מקרמיקה ועד כסף לפי התקציב, גביע קידוש וכד'

פורסם
נותר לבחור: משחק וייי לילד. יש כאלה עד ~100 ש"ח?

מה שעולה כאן 400 שקל, יעלה שם 100 שקל, ומה שעולה פה 100 שקל, יהיה זרוק שם בסל מציאות 3 ב-20$.

חוץ מזה, משחק WII זה לא דבר שמומלץ לקנות בארץ, ובטוח שלא להביא למדינה שיש בא את כל השטויות האלה מזמן.

תביא להם משהו שיש בארץ, ויש שם (למרות שבעידן הגלובליזציה יהיה קצת קשה למצוא דבר כזה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה- WII שלהם נרכש בקפריסין, ולכן משתמש בדיסקים אירופאים. המשחקים שם לא יעזרו להם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עדיין, משחק מקורי שעולה 100 שקל, זה לא משהו שמומלץ להביא במתנה, כי רוב הסיכויים שהוא יילך לפח אחרי 5 דקות של משחק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי שיש ב- 150 את PITFALL, אני לא יודע מי מכם מבוגר מספיק לזכור את המשחק המקורי - אני הייתי מכור אליו (על מי אני עובד - גם היום הייתי משחק בו שעות לו היתה לי הזדמנות). האמת? יש לי אפילו חולצה שלו... ואני הולך איתה מידי פעם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אל תקנה משחקי מחשב לילדים.

הפעם לא אתחיל אפילו להסביר למה :loco:

• תוכן חדש...