Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין מאזדה לאנטיס 2004 לבין רנו מגאן 2006.

רציתי לדעת מה כדאי? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם? מה חסכוני יותר מבחינת דלק והוצאות במוסך?

האם זה שהמגאן יוצר בטורקיה משפיע?

אשמח לתשובה מהירה.

תודה ויום טוב.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

[אז ככה:

מזדה לנטיס 2004 וכל מה שאני כותב הוא אמיתי ולדעתי ממצה ואין לך מה לחפש במקום אחר תשובות

לנטיס 2004 נהנית משוק יחסית סביר למרות שבשנתון הזה יש קצת בעיה כי יצאה מזדה שלוש שנה לאחר מכן אז מבחינת ביקוש היא לא הכי הכי כמו 2001 .מבחינת בטיחות-אין בטיחות רכב עם שתי כרייות אויר ובודי קל עם פח חלש אז במיקרה תאונה שלא נדע!!!

ישיבה נמוכה בכביש ואחיזה לא משהו במהירויות גדולות

טיפולים סבירים מבחינת מחיר.גיר מאוד מאוד חלש ונוטה להתקלקל למרות שהרבה אנשים לא יודעים על זה.צריכת דלק יחסית גבוהה של אחד לתשע עשר בממוצע אם המנוע באיזור 220 אלף קמ תצפה לאכזבה ולהחלפה של גומיות שסתומים אבל עדיין אחרי הכל רכב יחסית מבוקש

רנו מגאן 2006:בעיות חשמל בעיקר שזה כויילים סיניים כ"א 400 שח בערך סולנוייד בגיר שזה גם 400 ויש שתיים כאלו אבל לא מתקלקלים ביחד חלונות חשמל שמתקלקלים ועוד כל מיני תקלות מעצבנות כאלו כמו חיישן קרנק (דיפייזר)במנוע שעלותו כ 1500 שח

מבחינת יתרונות הרבה הרבה יותר נוח ומרווח בטיחותי ברמות על חסוני מאוד בדלק בערך אחד ל13 ומפנק מאוד

שוק מאוד נמוך אבל עדיין אתה קונה מגאן מתקדמת בשנתיים מלנטיס ובפחות כסף

פורסם

נאלץ לחלוק עליך,

אלו השנים הראשונות בהן ייצאה המגאן(2004-205) והיא סבלה ממחלות ילדות-אמינות לא כמו של הדגמים המתקדמים יותר בשנים.

הלאנטיס כבר בסוף חייה וכל מחלות הילדות תוקנו-תהיה רכב אמין יותר.

באותה תקופה רוב הרכבים הגיעו עם 2 כ"א.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמה הפרש כספי יש בין מגאן 2006 ל 2007?

השנתונים המאוחרים של המגאן מוצלחים ביחס לשנתונים מוקדמים.

אם בכל זאת אתה מתעקש - הייתי בוחר בלנטיס אבל בתור בעלים של רנו מגאן, אם תוכל להתאמץ עוד טיפה ולקנות שנתון מאוחר יותר אז מגאן.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

היתה ברשות המשפחה שלי לאנטיס 1.6 9 שנים במשפחה, רכב חלש בעליות של חיפה ,לא נוח כלכך , צריכת הדלק סבירה ו האמת שחוץ מ תיבת ההילוכים והמנוע כל דבר כמעט התקלקל ברכב .

סה''כ רכב ששומר על מחיר בצורה יפה במשומשות וגם מרווח דיו , אני הייתי ממליץ על נפח 1.8 אבל אם אתה ממרכז הארץ סביר להניח שגם ה 1.6 יהיה בסדר בערך .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...