Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אתמול כשהתחלתי נסיעה , נסעתי רגיל עד שהרגשתי משהו מוזר בהגה , אחרי פניה עזבתי אותו וראיתי שהוא קופץ טיפה מין רעידות כאלה , ואחרי כמה שניות שלא נגעתי בו הוא התחיל לסטות ימינה בכיוון של מעלה בערך - וזה חזר וחזר על עצמו , ונבדק גם בכביש ישר וההגה סוטה ימינה ורועד , אבל כאשר אני עם היידים על ההגה הכל בסדר וכמעט ולא מורגש חוץ מקצת הרגשה שהוא נתקע . ועמידה במקום ההגה לא רועד .

החשד הוא כיוון פרונט , מה אתם אומרים ? ( אל תצחקו עלי או משו אני נהג חדש מותר לי )

ואם כן לאיפה אתם ממליצים לגשת באזור ראשון לציון במחיר סביר ועבודה טובה ? ומה העלות ?

תודה ושבוע טוב .

פורסם

טוב כנראה הבעיה יותר רצינית .. כרגע חזרתי שוב מנסיעה קצרה כדי לבדוק מה הולך

וכשאני מסובב הגה ימינה עד הסוף ועוזב ברקס כדי שהאוטו יזוז אז יש רעש חזק

ממה זה נובע ?

עזרה בבקשה .

נ.ב

שחכתי לציין שמדובר ברכב יונדאי אקסנט 03 אוט' 1.5

פורסם

אני ממליץ לך ללכת למוסך כדי לבדוק את מערכת ההיגוי,ואם הכל בסדר תיגש למכון פרונט ותעשה כיוון פרונט...

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

פורסם

נזכרתי שכשהאוטו היה בבעלות של אמא שלי היא נכשלה בטסט על זה שהציריה בגלגל ימין קדמי הייתה קרועה והיא החליפה באיזה מוסך ..

השאלה האם זה זה ? כי עדיין זה באחריות

פורסם

תבדוק ציריות + ביצוע כוון פרונט , איזון גלגלים , מילוי אוויר זהה בכל הצמיגים והבעייה תפתר!

במקרים קיצוניים יכול להיות שהצמיג התעוות בצורתו ולכן על הדרך בכוון פררונט שיסתכלו על הצמיגים...

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

לחץ האוויר המומלץ ברכב שלי זה 30 ?

ד"א בסוף הביא נפתרה , משהו מוזר

אתמול הגעתי הביתה אחרי נסיעה אגרסיבית , הכל היה בסדר חוץ מזה שההגה רעד

היום נסעתי מראשון לאזור , בדרך חוץ מהרעידות שהתחזקו קצת הרגשתי שהאוטו לא סוחב גם , כשחניתי ראיתי למרבה הפתעתי פנצ'ר ונגנבתי איך פשוט לא הרגשתי אותו , כנראה זה היה בכניסה לחניה ..

קיצור החלפתי לגלגל חלופי והפסיקו הרעידות והסטיות

תודה רבה לכם (:

• תוכן חדש...