Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שאני נעול על המערכת הקיימת, הבעיה שלי זה שאין באוטו מקום למערכת אחרת, המערכת בטויוטה מגיעה בילט אין כחלק מהקונסולה המרכזית... מה אפשר לעשות?

פורסם

רוכשים מתאם פלסטיקה של 1DIN שמתאים לרכב שלך ולא תיהיה בעיה להתקין כל מערכת שתירצה,כמובן הכי הכי חשוב לתת למתקין טוב לעשות את זה שיודע מה לנתק ומה לחבר שלא תעבד אפשרויות שליטה קיימות שאתה צריך בחלק בלתי ניפרד ממערכות האחרות ברכב.

כדאי שתתייעץ עם מתקין קודם כל לקבל את חוות דעתו עד כמה זה כדאי ברכב שלך ואז תחליט מה לקנות,על הדרך תקבל ממנו הצעת מחיר לכל העבודה והחומרים.

פורסם

לצערי אין לי נסיון עם אף אחד באזור הצפון,אך אני יודע שלא חסר שם מתקינים טובים,אבל אני לא זורק שמות בלי שיהיה לי נסיון או תמונות להתרשמות מההתקנות שלהם.יש בפורום מספיק אנשים שיגידו לך לפחות שלושה שמות של מתקינים מהאזור שלך,וגם אני שמעתי שהם מאוד טובים,אבל לא יצא לי באמת לראות עבודות שלהם.

בקיצור תחכה למישהו שעשה אצלם עבודה כזו או אחרת והוא כבר ימליץ לך על אחד טוב.

אם תיהיה נייד לאזורים אחרים יש לך את ישראל ויוסי מהפורום,קשה לתאר במילים את האיכות של עבודתם,צריך לראות בשביל זה תמונות,חיפוש יניב תוצאות מדהימות עבורך.

פורסם

דודו - מה זה צפון בשבילך? חיפה והקריות ? עפולה והעמקים? קרית שמונה?

תגדיר קצת יותר ספציפי

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
הדבר האחרון שאתה תעשה זה ללכת להתרשם בחנות,הם רק ינסו לדחוף לך דברים לא קשורים במחירים הזויים שסביר להניח שאיכות לא תקבל מהם.

במשפט אחד קבעת שכל החנויות בתחום דוחפות מוצרים ונותנות יעוץ לא מקצועי. עוד לא נתקלת בחנות הגונה?

לפותח השרשור ממליץ לך להכנס למספר מתקינים ולעשות סקר שוק.

המומלצים שלי:

יחיאל- מסדנת אפי 4*4 בעפולה

אוטוס' סאונד בצ'ק פוסט בחיפה

ליאור מולטימדיה- בעיר התחתית בחיפה

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

צפון בשבילי זה חיפה והקריות או עפולה והעמקים (אני נמצא ב2 האיזורים האלו במהלך השבוע).

מצד שני - אין לי בעיה לנסוע גם למרכז בשביל מישהו איכותי. אני אריץ חיפוש על ישראל ויוסי ואבדוק את התוצאות.

תודה בינתיים, ואשמח לשמוע המלצות למתקינים באיזור שלי.

פורסם

לא אמרתי שכולם שקרנים ורמאים,אבל כשאתה ניכנס לחנות בלי לדעת מה הכיוון שלך ב99% מהמקרים המוכר מבלבל אותך עם כל מיני מותגים שאף אחד לא שמע עליהם ומנסה לדחוף לך סחורה שאפשר לדחוף רק לאלו שלא מבינים(ואני מדבר מנסיון,זה קרה לי כבר ב10 חנויות בשנה האחרונה),חבל על כל שקל שהולך על מוצרים כאלו.

אני לא הולך להתווכח על זה בכלל,ברור שיש מוכרים טובים הגונים וישרים שבחיים לא ימכרו זבל ללקוחות,אבל בכל זאת לא הייתי מסתמך על שום חנות,הרי אתה לא הולך לקנות אצל קרוב משפחה שלך שיתן לך את הטוב ביותר,ובסופו של דבר כל חנות מחפשת להרוויח,אני לא פוסל אף אחד ולכן גם לא ציינתי שמות,סה"כ אני אומר שזאת אחת הסכנות הכי גדולות בתחום הזה.זאת טעות גדולה ללכת לחנות ועל סמך מה שהמוכר ממליץ לך לקנות אצלו מערכת,במיוחד בסכומים כאלו שצריך להתרשם מהרכיבים ברכבים של אחרים ומכל אפשרויות הכיוון/השמיעה האפשריות.מי שחושב ללכת לחנות עם X שקלים ולצאת עם מערכת טובה שהוא יהנה ממנה שיבושם לו,רק אחרי כמה חודשים שהוא ישמע מערכות אצל אחרים הוא יבין את הטעות שהוא עשה ואז אתה יודע בדיוק מה קורה-מוכרים את המערכת הישנה בחצי מחיר,מפסידים את התחתונים ומביאים מערכת נורמאלית כמו שקורה להרבה חובבים שניכנסים לתחום הזה,וכן אני לא מתבייש להגיד שזה קרה גם לי,וחבל שזה יקרה לאנשים נוספים,הפורום נועד כדי לכוון אותם איך לא ליפול בדיוק במה שאני ואחרים טובים נפלנו בו בכניסה שלנו לתחום.

פורסם

אני די מסכים איתך שי, מה שאתה אומר בד"כ נכון ברוב התחומים.

בד"כ (ואני מסכים שלא צריך להכליל), למוכרים יש אינטרסים שהם לאו דווקא טובת הלקוח והם תמיד ינסו לקדם מוצרים מסויימים על פני אחרים, גם אם הם לא הכי טובים עבור הלקוח. חשוב לקבל קצת ידע ממקורות אוביקטיביים לפני שניגשים לחנות, וזו הסיבה בדיוק שפתחתי את הדיון הזה.

פורסם

אני שמח שיש ביננו הסכמה:-P

אני לא טועה,זה תמיד ככה,לא אומר שאין מוכרים טובים,בטח שיש,אבל מה לעשות שאתה תידפק כמה עשרות פעמים עד שתימצא כאלו בלי לקבל המלצות להיכן לפנות.

פורסם

מתנאל נתן לך את שלושת ההמלצות הטובות ביותר שאני מכיר לפחות כאן,בחיפה.

לך לשם עם ראש פתוח.תקציב של 7000 שח הוא מכובד לכל הדיעות ועוד למערכת ראשונה.

פשפש קצת בפורום.קרא.תראה מי נגד מי.:lol: זה נותן הרבה ידע וכוח.

לך לחנויות.ברר מחירים.לך למפגשים.במרכז או בצפון.(בצפון יש כל שבוע מפגשון).אתה יכול להתעדכן דרכי או דרך מתנאל ואו אלעד "הכסחן" :lol: -פלאשבורן-בפרטי.

יש המון אנשים טובים שיסבירו לך.כולנו היינו שם.

בהצלחה

פורסם
אני די מסכים איתך שי, מה שאתה אומר בד"כ נכון ברוב התחומים.

בד"כ (ואני מסכים שלא צריך להכליל), למוכרים יש אינטרסים שהם לאו דווקא טובת הלקוח והם תמיד ינסו לקדם מוצרים מסויימים על פני אחרים, גם אם הם לא הכי טובים עבור הלקוח. חשוב לקבל קצת ידע ממקורות אוביקטיביים לפני שניגשים לחנות, וזו הסיבה בדיוק שפתחתי את הדיון הזה.

עזוב שטויות, בוא תשמע תבין קצת יותר, יש מספיק מערכות ברמה באזור שלנו בשביל להבין לאיזה כיוון אתה רוצה, תפגוש אותי איפה שבא לך אני אהיה יותר משמח להשמיע לך את הרכב, אני בטוח שיש עוד חברים שיסכימו.

שי - איך החלטת שהיחידת ראש לא טובה? למה מגבר שינחית את האות ולא מנחת איכותי, מאיפה הגעת למסקנה שמנחת איכותי עולה 700 ולא 500 אולי? והדבר הכי גרוע מבחינתי לפחות ההצהרה שאתה אף פעם לא טועה, אתה מטעה וטועה בחלק מהמקרים, אין מתאם ליאריס 2010 עדיין, יכול להיות שייצא בקרוב - כרגע אין (לפי מה שאני יודע מהפעם האחרונה ששאלתי בשביל חבר ).

ארזה - תודה על המחמאה :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
עזוב שטויות, בוא תשמע תבין קצת יותר, יש מספיק מערכות ברמה באזור שלנו בשביל להבין לאיזה כיוון אתה רוצה, תפגוש אותי איפה שבא לך אני אהיה יותר משמח להשמיע לך את הרכב, אני בטוח שיש עוד חברים שיסכימו.

שי - איך החלטת שהיחידת ראש לא טובה? למה מגבר שינחית את האות ולא מנחת איכותי, מאיפה הגעת למסקנה שמנחת איכותי עולה 700 ולא 500 אולי? והדבר הכי גרוע מבחינתי לפחות ההצהרה שאתה אף פעם לא טועה, אתה מטעה וטועה בחלק מהמקרים, אין מתאם ליאריס 2010 עדיין, יכול להיות שייצא בקרוב - כרגע אין (לפי מה שאני יודע מהפעם האחרונה ששאלתי בשביל חבר ).

ארזה - תודה על המחמאה :)

תשמע,בלי אגרסיביות,מתחיל להימאס עליי שאתה מכניס לי מילים לפה,לא קבעתי שום דבר,אם אני לא בטוח במשהו אני מוסיף את הצירוף "בדרך כלל" וכמו שציינתי לא כל המערכות המובנות לא טובות,אבל לרוב זה נוטה הלכיוון הזה,אולי המערכת של הטויוטה תספק אותו,אז במקום להגיד כיצד אני מסיק וכיצד אני קובע תקרא שוב מה אני רושם,כי זה באמת מרגיז להגיד שאני מטעה,אני לא אומר שום דבר שאין לי עליו ידע,אז כמו שאמרתה-חאלס עם השטויות,אם הבן אדם ירצה בעצתי אני אשמח לעזור לו,ואני מאמין שתרמתי לו הרבה ידע שהוא צריך,בניגוד להרבה אנשים שרק יודעים להמליץ לאיזה כיוון של בית התקנות להתקין/לרכוש את המוצרים (ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר).

אז לפניי שאני מתחיל להיכנס לפרטים,נסה לקרוא מה אני כותב ולהגיב עם הסדרי נשימה סבירים ולא תוקפניים.

• תוכן חדש...