Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי טויוטה יאריס, ורציתי לשדרג את מערכת האודיו אצלי ברכב.

אין לי בעיה להשאיר את הרדיו דיסק שמגיע בילט-אין, רציתי לשדרג את הרמקולים ואולי גם להוסיף מגבר/סאב.

אשמח לשמוע המלצות לגבי הרכיבים, וגם לגבי חנות אמינה (בעיקר חשובה לי איכות ההתקנה, זה רכב חדש :-)) באיזור חיפה או העמקים.

תודה

פורסם

תודה על התגובה.

התקציב שחשבתי להשקיע בעניין הוא בסביבות ה-5000 שקלים. האם תקציב זה מספיק למשהו יחסית איכותי? אם לא - מה סדר הגודל של תקציב שנדרש למשהו איכותי? אני לא מדבר על מערכת שמיועדת לסופר מקצוענים עם שמיעה אבסולוטית, אבל בהחלט משהו איכותי מעל לממוצע. אם ידרש לא תהיה לי בעיה למתוח את התקציב, לכן אשמח לשמוע גם הצעות בתקציבים אחרים, אם יש.

פורסם

זה תקציב מכובד וצריך לדעת איך לחלק אותו,אל תשכח שהתקנה איכותית שעולה לא מעט היא חלק בלתי ניפרד מאיכותה של המערכת.

עכשיו תן לי להבין,ב5K אתה רוצה רמקולים,סאב ומגבר? (אתה אמור לקחת קודם כל קומפוננטים-זה סט שיש בו מידבאס,טוויטר,וקרוסאובר)אם לא ידוע לך על מה אני מדבר כדאי שתיקרא את ה FAQ של הפורום כדי לקבל רגע כללי.

כדי לקבל מקסימום איכות,הרמקולים שאתה מחפש הם בעצם קומפוננטים,סט שמורכב מהחלקים שציינתי למעלה (כמובן שני רכיבים מכל דבר לכל צד ברכב).

אם אלו שלושת הרכיבים שאתה דורש בתקציב הנ"ל,אתה יכול לקחת בהחלט רכיבים טובים מאוד לדעתי.

פורסם

אוקיי, מה זה אומר? שהכי טוב זה ללכת לחנות ולהתרשם בעצמי מהמגוון שם?

האם יש המלצה לחנויות ומתקינים איכותיים באיזור חיפה / העמקים ?

תודה

פורסם

שי, אני מתלבט לגבי הצורך בסאב ומגבר. האם רמקולים איכותיים יספיקו לדעתך או שסאב ומגבר חשובים מאוד לאיכות השמע המתקבל?

כמה אגב אמורה לעלות התקנה אצל מישהו טוב של סט כזה?

פורסם

הדבר האחרון שאתה תעשה זה ללכת להתרשם בחנות,הם רק ינסו לדחוף לך דברים לא קשורים במחירים הזויים שסביר להניח שאיכות לא תקבל מהם.

הדרך הנכונה ביותר היא ייעוץ עם אנשים מבינים בתחום,ללכת ולשמוע מערכות ברכבים של אחרים ולקבל כיוון,לאיזה רמקול אתה מיתחבר,כל רמקול בעל צליל שונה.

מערכת איכותית דורשת מגבר וסאב ואי אפשר להיפתר מזה,כמו כן לא עניתה על שאלתי מה בדיוק אתה מחפש בתקציב הנ"ל.

התקנה טובה מתחילה ב700 שקל,וניגמרת באלפיי שקלים,תלוי בדרישת הלקוח.

אבל בשביל לא להבהיל אותך,אני מאמין שברכב שלך ההתקנה לא צריכה לעלות יותר מ1000 שקל מקסימום (זה כולל כל החיווט שנידרש,ע"י מתקין מקצועי,מה עוד שזאת התקנה בסיסית יחסית ואם הדרישות יהיו גבוהות יותר המחיר יהיה בהתאם)

כמו כן לגבי התקנה אני נתתי לך מחיר באוויר שיהיה לך עלות משוערת-כל מתקין גובה מחיר אחר,הכי טוב שתתייעץ עם מתקין טוב ומנוסה,יש לך בפורום שתיים כאלו שיכולים לתת לך הצעת מחיר,אחד בשם ישראל והשני יוסי,שני מתקיני מהשורה הראשונה שעושים עבודות שהם תענוג לעין.אתה יכול לבצע חיפוש ותוך שניות למצוא עבודות שהם עשו ולתהרשם מאיכות העבודה שלהם.

אם תענה על השאלה שלי אוכל לתת לך כיוון מה אתה צריך לקחת במחיר הזה,להשקיע 5 אלף רק על רמקולים לא יתן לך כלום,חייבים להיכנס לתקציב הזה מגבר וסאב כדי שתקבל מקסימם איכות,ודרך אגב,ככל שתיקנה סט רמקולים ברמה גבוהה יותר תידרש יותר עבודה (בהתקנה,במגבר,ברדיו דיסק,בחיווט,וכל הפרמטרים האחרים)כדי להוציא ממנו את המקסימום,כמו שאמרתי צריך לדעת איך לחלק את התקציב כדי שתיצא עם מערכת טובה שנשמעת טוב ובנוייה בצורה נכונה!

פורסם

אוקיי, התחלתי לקבל תמונה כללית, תודה.

בוא נגיד שאני רוצה שכל הרכיבים כולל התקנה יעלו כ-7000 שקלים, זה בערך התקציב הכולל שמתאים לי להשקיע במערכת הזו. איך צריך לחלק אותו?

פורסם

אשאל פעם נוספת,האם אתה מחפש בתקציב הזה קומפוננטים מגבר וסאב?

המערכות המובנות שמגיעות עם הרכב לא איכותיות לרוב ולא נותנות מענה נכון למערכת איכותית,אין בהם אפשרויות כיוון מגוונות,ובנוסף אינן בעלות יציאה למגבר.

ב7 אלף שקל אפשר לארגן אחלה מערכת,אפילו אם תחליט שאתה מעוניין במכשיר רדיו דיסק חדש.

אפילו התקנה תיכנס בתקציב,ושאלה נוספת חשובה היא האם אתה פתוח למוצרים מיד שנייה-אם כן,אתה תוכל לקחת רכיבים ברמה גבוהה יותר באותו כסף,ויש דברים אמינים מאוד שמחזיקים שנים ללא בעיות כמו מגבר ורדיו דיסק,רמקולים וסאב לדעתי אל תיקח מיד שנייה,קל להתעלל בהם.

אז שוב,מה אתה מחפש בתקציב,אפשר לארגן אחלה רכיבים אפילו אם תיקח הכל חדש.

נ.ב-יש בשבת מפגש ברמת גן,בו מגיעים חברי הפורום עם הרכבים שלהם ואתה תוכל לשמוע מערכות ולקבל כיוון מה מתאים לך,מומלץ מאוד,אתה תילמד על הדרך המון דברים ותבין כיצד צריך לבנות מערכת,רק שלא יפתח לך התאבון כי יש שם מערכות שמגיעות לעשרות אלפי שקלים:twisted:

תציב לעצמך תקציב שאתה לא חורג ממנו,כי בתחום הזה אין גבול למחירים,ואני מדבר בשיא הרצינות.

פורסם

טויוטה יאריס

איזה שנה?

שנדע על איזה גודל רמקולים מדובר עם תצטרך הגבהה או לא

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

שי וכולם, תודה רבה על העזרה!

אז ככה - 7000 ש"ח זה התקציב לכל העסקה - כל הרכיבים (קומפוננטים, סאב, מגבר) וגם ההתקנה.

אני מעדיף, רכיבים חדשים בלבד. אין לי צורך ברדיו דיסק (סבבה לי עם מה שמגיע בילט אין).

היאריס המדוברת היא דגם 2010.

תודה שוב!

פורסם

תבין משהו אחד,הרדיו דיסקים שמגיעים היום עם המכוניות (כלומר המערכות המובנות) ממש לא משהו,לא תיהיה לך אפשרות להגיע לאיכות המדוברת ולמצות את מה שהרכיבים שלך יכולים לתת,ואם אתה מתעקש,אתה כך או כך תיצטרך לקנות מנחת איכותי למערכת המובנת שלך שעולה 700 שקל! או לרכוש מגבר עם כניסת HI POWER שתומך בחיבור של המערכת למגבר וכך לא תיצטרך מנחת.

אבל אל תשכח שבסכום של 700 שקל אתה קרוב מאוד לרכישה של רדיו דיסק נורמאלי שיתן מענה טוב וימצא את הרכיבים שלך כמו שצריך,אז זה יהיה קצת חבל להשקיע ברכיבים 7 אלף שקל אבל להישאר עם רדיו דיסק מעפן,אתה צריך שהכל יהיה מאוזן ובאותה רמה בערך,כמובן כמו שהזכרתי כך בחשבון שהתקנה נכונה ואיכותית של כל העסק זה דבר קריטי.תשקול שוב מה אתה רוצה לעשות,אם אתה נעול להישאר עם המערכת המובנת-אז כל שנישאר זה להציע לך על רכיבים בשווי 6 אלף שקל (כי התקנה וחיווט יכולים בקלות להגיע לאלף שקל וכדאי שישאר משהו בצד).

• תוכן חדש...