Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה הקשר ההמלצות על הגולף

גולף אוטו משפחתי והוא ילד ב17

מה הוא צריך אוטו כזה גדול?

בתקציב הזה הייתי לוקח את הפולו TSI ומשאיר קצת כסף בצד.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהג שיכור בן 50 במאזדה לאנטיס מסוכן יותר מצעיר בן 17 על מרצדס.

פסיכופט עם עוזי גם יותר מסוכן מילד בגן חובה. מה הקשר?

מה זה "לא יודע לנהוג"? לימדו אותו לנהוג בשיעורי נהיגה כמו שצריך לנהוג כחוק

זה נכון, אבל מבחינה טכנית ומבחינת ניסיון הוא ירוק לגמרי.

ומתפרע הוא לא צריך בשביל ההחלטה הזאת מרצדס הוא יכול לעשות את זה גם בdl,

כשאתה נוהג במכונית חזקה הנטייה שלך לנהוג אגרסיבי גדולה יותר.

לפותח השירשור, אני לא בטוח עד כמה אתה תנצל את הספורטיביות ברכב ספורט, מה שבטוח ל"קצה" אתה לא תיקח אותו ובטח ובטח בלי הכשרה וידע, אני גם בגילך ומי כמוני וכמו חברי הפורום יודע שהחשוב ברכב הוא ה"שופוני" כלומר פוזות על בחורות

איזה יופי שאתה יודע ומכיר מישהו שפתח שרשור מאינטרנט, ובמקביל יודע מה כל האחרים מחפשים. אני דווקא בגילך לא חפשתי לעשות פוזות על בחורות עם האוטו שאבא קנה לי. מצד שני, לא לכולם יש את המימדים שלי (או המכוניות...).

לפותח השירשור, אני לא בטוח עד כמה אתה תנצל את הספורטיביות ברכב ספורט, מה שבטוח ל"קצה" אתה לא תיקח אותו ובטח ובטח בלי הכשרה וידע,

זה כי אף זב חוטם לא עשה זאת לפנים :roll:

לדעתי, סיויק חדשה עם חלונות שחורים מגנזיום וסאב בבאגז' ואולי איזה ספויילר ותאמין לי אין בחורה שלא תיכנס אצלך במושב האחורי. (רק תוודא שזה בהסכמה:roll:)

אם הוא אכן יעמוד בתדמית וגם יימכור סמים, הסכמה לא תהיה בעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נהג שיכור בן 50 במאזדה לאנטיס מסוכן יותר מצעיר בן 17 על מרצדס.

מה זה "לא יודע לנהוג"? לימדו אותו לנהוג בשיעורי נהיגה כמו שצריך לנהוג כחוק, בין עם זה במרצדס או בdl, עם הוא מחליט שהוא לא נוהג כחוק ונוהג מהר ומתפרא הוא לא צריך בשביל ההחלטה הזאת מרצדס הוא יכול לעשות את זה גם בdl, רק שאת התאונה הוא יעשה ב160 בלי כריות אויר בdl במקום ב290 במרצדס ובתאונה יגנו עליו 6 כריות אויר ו21 מערכות בטיחות שונות.

מחזק ומסכים עם כל מילה!

פורסם
ווואו, יש כאן ריח מסריח... מה זה, אני מריח קנאה? :roll: תתפלא, גם ילד בן 17 יכול להעריך איכות. זה לא עושה אותו לפלצן. גם אני בגיל 17 יכולתי להגיד שהפלסטיקה של האיביזה לא מי יודע מה מרשימה אותי. האם הייתי דוחה רכישת מכונית על סמך זה? אולי לא, אבל זה לאו דווקא עושה את הילד למפונק.

לא צריך להכליל. יש נהגים אחראיים בני 17 ויש פושעים על הכביש בגיל 43. לפעמים עצם העובדה שהוא נוהג במכונית שעולה 130,000 שקלים יכולה להרתיע אותו מלהתפרע.

בכל אופן, קשה לי לחשוב על ספורטיביות "אמיתיות" שאפשר לרכוש מהסוכנות בתקציב הזה. ב-130K, זה יותר כמו "כאילו". אלפא מיטו 120 כוחות סוס היא רכישה מעניינת - חיצונית, היא נראית כמו ה-155 והביצועים שלה לא רעים (אבל גם לא מסעירי עולם). היא ידנית והיא די מהנה לנהיגה.

אני באמת לא מבוגר ממנו בכלל (כולה שנה וקצת) ומתנייד בסופרב אלגנס ככה שקנאה לא תמצא מהכיוון שלי, אני פשוט טוען שבחור שההורים שלו בטוב ליבם מוכנים לממן לו רכב והוא דוחה לי הצעות על סמך "הגימור לא הרשים אותי" הוא חתיכת מפונק שלא יודע להעריך את מה שנותנים לו, אני התחלתי מרכב שנתון 98 עם תחזוקת שבר, קילופי צבע , גג שמוט וסאנרופ שנפתח על דעת עצמו (קרה גם שנפתח בגשם פעם אחת) ואמרתי להורים שלי תודה בכל יום על האוטו, (ותאמין לי שברוך השם כסף לא חסר לי ואם ההורים שלי היו בוחרים הייתי גם יכול לקבל את אותו הרכב חדש מהסוכנות).

בנוסף בחור שמחפש רכב ספורטיבי ורוצה גיר אוטמט והשאבזור הפנימי יהיה מרשים אינו מחפש רכב ספורט לשם ספורט, אלא לשם פוזה, לפיכך הבחור לפי הגדרתי פלצן (לא שזה דבר רע, מי שאוהב פלצנות שיבושם לו) ומכאן גם ההצעה שלי ליונדאי קופה, או סיוויק או כל רכב יפה אחר.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

ההפך הוא הנכון ממה שאתם אומרים!

קחו דוגמא אישית שלי, לי הייתה סוויפט שנת 90 והייתי משתולל איתה (כמובן באופן שמסכן אך ורק אותי ולא לקחתי על אחריותי אף אחד אחר) בואו רק נגיד שאת השלט "נהג שודים" שהתנוסס בשמשה האחורית זכיתי בו בכבוד :twisted:

לעומתי יש לי חבר בגילי עם במוו שנת 2003 320 עם מנוע 2000, הרבה יותר רכב חזק שלא רואה את הסויפט שלי ממטר, והוא נוהג הרבה יותר רגוע ולא בגלל שהוא אחראי יותר, הוא פשוט יודע שטעות אחת תעלה לו הון ושאבאל'ה ייקח לו את האוטו.

ורק להוכיח לכם שהוא כן אוהב להתפרע אז השבוע אמא שלו קיבלה רכב חילופי טויוטה 2003 קורולה ובמשך יומיים הצמיגים שלה צרחו:-)

גם פה בפורום יש איזה אחד שאין לי מושג מה שמו שיש לו קליאו ספורט ובשביל להתפרע הוא קונה רנו 5, הוא מן הסתם עושה דברים עם ה5 שלא חשב עליהם עם הקליאו, וזה בגלל שמין הסתם ה5 תיזרק אחרי שבוע והקליאו זה רכב רציני יותר שכל חלק שייהרס יוריד מערכו ויעלה הרבה.

דווקא רכב חזק פחות מועד לפורענות במיוחד שאתה מודע לעובדה שאם אבא יגלה הוא ייקח אותו, והכסף ייצא מכיסך על תיקונים.

פורסם

אני לא חושב שצריך יותר משבוע נהיגה על כל רכב בעולם כדי להתרגל לכל המכלולים שלו,אם זה האצה ובלימה כאחד!

בשבוע אחד לומדים להפעיל את המתגים של הרכב, כדי להכיר רכב באמת ולחוש אותו ולנהוג בו כמו שצריך צריך "קצת" יותר משבוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מסכים עם כמה אנשים כאן.

טוב אני גם לא ממש גדול ממנו בהרבה, כולה שנה. כבר עשיתי תאונה והשבטתי אוטו (יונדאי סונטה 99'). מה שכן זה שהתאונה לא הייתה כסיבה מכך של נהיגה תחת השפעת אלכוהול או סמים וכו.

נהיגה במהירות ממוצעת של 40 קמ"ש, "חריקה" קטנה מתוצאה של בלימה וכביש משובש (מאד) ומלא חול, והנה תאונה שיכלה להשביט טנק.

למה אני מספר סיפור שכזה?

גם אם תגידו לו לקנות רכב עם 50 כ"ס, תאונה ראשונה זה בילתי נמנע, ואני מבטיח לו שאחרי התאונה נהיגתו תשתנה משמעותית.

מה אני מנסה להגיד ולצד מי אני בדיון?

עדיף לו לקנות אוטו ישן יחסית (לא וולוו ענקית) ולא יקר, שילמד לנהוג, ואחרי איזה שנה, אפילו פחות אם הוא רוצה שיקנה אוטו ב130K.

אבל זאת דעתי שלי ולא קשורה לנושא של השרשור.

למה לא לקנות רכב בפחות כסף ולהשקיע על ביטוח, דלק, טיפולים ואיזה מערכת מכובדת.

לדעתי זה יותר משתלם, אבל שוב, זאת רק דעתי.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

דווקא רכב חזק פחות מועד לפורענות במיוחד שאתה מודע לעובדה שאם אבא יגלה הוא ייקח אותו, והכסף ייצא מכיסך על תיקונים.

זה גם אבא שלך שאתה אומר את זה? , רכב חזק יותר מפתה בגלל הזמינות המיידית יותר של הכוח .

פורסם

בתור ילד בן 17 שקיבל במתנה (גדולה מאוד יש לציין שאני מאוד מעריך אותה) רכב מאמא שלי - יונדאי אקסנט 03

האוטו לא חזק בכלל ולא איזה רכב פוזה או משהו כזה , רכב לצרכים אישיים להתנייד ולהרגיש עצמאי .

נכון שזה מבאס טיפה לראות ילדים שבאים לבצפר עם ג'יפ חדש של פלקסווגן שהאבא הטחון שלהם קנה להם וממן להם הכל .

אבל אני שמח על מה שיש לי , ואני שמח שאני זה שמחזיק את הרכב ולא חיי על חשבון ההורים והכל אני מממן בעצמי כולל טיפולים שאני מבצע לרכב מידע שאני רוכש בפורום ומאנשים שאני נעזר בהם .

מה שאני בא להראות כאן , שילד בן 17 לא באמת יעריך את הרכב שההורים שלו יקנו לו ב130K , כי מקסימום הם יתקנו ומה כבר יכול לקרות , בגיל הזה מודדים גבולות ואין מה לעשות הילד בטוח יתפרע וימדוד את הגבול של הרכב

עכשיו השאלה האם לתת לו באמת רכב ספורטיבי לעשות את זה בעזרתו ששם הגבול הוא מעבר יכולת הנהיגה שלו או שמה ההורים יגדילו ראש ולא יעשו כל מה שילד יבקש ויקנו רכב אטמוספרי +כולל כל השטויות מסביב שזה סאנרוף , מגנזיום , מערכת וכו' בשביל שהילד קצת ילמד מה זה שליטה ברכב ואולי יחסכו את ההתהפכות בפניה הקרובה .. , וגם יקבל את הפוזה שהוא כ"כ רוצה

האופציות שניראת לי נהדרת - פולו !

פורסם

אני לא מבין למה אנשים פה מרגישים צורך לחנך אותו. יש לו הורים שהביאו לו תקציב לרכב והוא מבקש המלצה בתקציב הזה תוך הגדרת דרישות. זה הכל.

כל מי שאומר "אני נהגתי על גרוטאה בת 10, לי יש ככה והיה לי ככה" זה בכלל לא רלוונטי. לאנשים יש כסף והם רוצים לקנות לילדים שלהם רכב טוב וזו זכותם המלאה. זה לא שמישהו קונה לו 911.

לעצם העיניין,

הייתי ממליץ לבדוק את הפיאט 500, פולו, פונטו איבו בגרסאות מאובזרות.

emotion of motion

פורסם
אני לא מבין למה אנשים פה מרגישים צורך לחנך אותו. יש לו הורים שהביאו לו תקציב לרכב והוא מבקש המלצה בתקציב הזה תוך הגדרת דרישות. זה הכל.

כל מי שאומר "אני נהגתי על גרוטאה בת 10, לי יש ככה והיה לי ככה" זה בכלל לא רלוונטי. לאנשים יש כסף והם רוצים לקנות לילדים שלהם רכב טוב וזו זכותם המלאה. זה לא שמישהו קונה לו 911.

לעצם העיניין,

הייתי ממליץ לבדוק את הפיאט 500, פולו, פונטו איבו בגרסאות מאובזרות.

הינה מישהו שמדבר קצת יותר לעניין,"היה לי והיה לי"

"ושאני הייתי צעיר (למה? עכשיו אתה זקן?) היה לי רכב בן 20"

למי איכפת מה היה לכם,הבן אדם רוצה רכב ב130K שיקנה גם בכפול מזה,זה לא אומר כלום על צורת הנהיגה העתידית שאתם צופים לו,מי שיודע להעריך ולשמור מה שנותנים לו יעשה זאת בהתאם!

כל אחד מדבר פה כאילו הוא 50 שנה על הכביש עם נסיון,ורובכם בעצם מציינים שאתם שנה-שנתיים מעל אותו בחור,אז על מה יש לכם פה להרגיש גאווה?!

• תוכן חדש...