Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בפולו 98 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי פולו 98 מנוע 1400 ידנית מזה חודשיים, האוטו עבר 123000 ק"מ, אני מאוד מרוצה מהאוטו בכללי

אבל בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי כמה בעיות,

המנוע מאוד מרעיש, רעש כאילו הוא תקוע על הילוך והוא מתאמץ.

לא זכור לי שזה היה ככה כשקניתי את האוטו, אבל בכל מקרה זה נשמע כאילו משהו לא תקין.

בדקתי שמן מים והכל בסדר.

בנוסף כשאני מתניע את האוטו ומשאיר על הילוך סרק אז אחרי כחצי דקה-דקה האוטו מתחיל "לגמגם" ולרעוד קצת

לפעמים כשאני מעביר הילוך, אז כאילו האוטו לא מכניס את ההילוך ומתחיל לקפוץ קצת, הייתי בטוח שזה כי אני מכניס את ההילוך לא טוב, אבל חבר אמר לי שזאת לא הבעיה, אני רק אציין שחשבתי שהבעיה היא בקלאצ' כי הוא היה לקראת הסוף, אז החלפנו אותו לפני כמה שבועות, הבעיה נעלמה לכמה זמן וחזרה.

באותה פעם שהיינו במוסך אז גם פירקו ובדקו את הגיר ואמרו שהכל בסדר ואין בעיה בגיר.

בנוסף הרכב נוסע על טורים גבוהים מאוד, כשאני על 120 אז הטורים מגיעים ל 3100-3200 ואפילו יותר, זה נראה לי קצת לא הגיוני וגם די מחסל את הדלק, לא ? זה אמור להיות ככה ? כאילו הרכב מאוד מתאמץ

תודה רבה מראש

פורסם

בנוסף הרכב נוסע על טורים גבוהים מאוד, כשאני על 120 אז הטורים מגיעים ל 3100-3200 ואפילו יותר, זה נראה לי קצת לא הגיוני וגם די מחסל את הדלק, לא ? זה אמור להיות ככה ? כאילו הרכב מאוד מתאמץ

גם בפולו שלי זה ככה.

בקשר לבעיה עם ההילוכים -

תבדוק את המצב של תושבת הגיר (תושבת "עצם")

פורסם

הסל"ד שאתה מציין סביר בהחלט למהירות. לגבי הבעיות האחרות- אתה פשוט עדיין לא מבין מספיק כדי להסביר מה בדיוק הבעיה. נשמע שיש כמה בעיות. לדעתי כדאי שתעשה יישור קו לרכב אצל בעל מקצוע שמכיר טוב טוב את הרכב הזה. נשמע לי שיש לך בעיה במצערת ו/או בהצתה. אני בטוח שאם תקפוץ למוסך רון למשל הוא יוכל להעיף מבט ולעשות סיבוב על הרכב ואז תדע בדיוק מה המצב של הרכב. כעיקרון הרכבים האלו טובים, אבל הם דורשים תחזוקה קפדנית. הם לא מגיבים טוב להזנחה.

• תוכן חדש...