Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי סרגיי, בעל רכב מדגם סובארו אמפרזה שנת 2002

בתאריך 24 לפברואר 2010 עשיתי טסט שנתי לרכב בטסט קאר,נשר

בבדיקת קשירות לתנועה התברר שעלי להחליף לוחיות זיהוי לחדשות.

שילמתי עבורם 100 שקלים והעובד של מכון הכין אותם וניגש להחליף אותם

למרות שבשני הפגושים קיימים מקומות קבועים לחיבור לוחיות זוהי עם הברגה פנימית בתוך המסמרת בעומק של 2ס"מ, העובד השתמש בבורג חודר ואינו עצר את הפעילות ההרסנית, למרות בקשתי.

הוא גרם לי נזק בפגושים(שני חורים חדשים בכל אחד), יתר על כן, היות ולא עצר הברגה של בורג חודר בזמן - הוא הרס את ההבגה החדשה שיצר. כתוצאה מכך הלוחיות זיהוי לא מחוברות בצורה בטיחותית וכאמור נגרם נזק.

לאחר התיעצות במוסכים התברר כי במקומות קבועים של ברגים ללוחות זיהוי יש מסמרת המחזקת את החיבור ולכן יש לחבר לוחיות זיהוי אך ורק למקומות הקבועים, כי במקומות הקבועים כאמור עומק ההברגה הוא עד 2ס"ם, ובהברגה שהוא "יצר" לי בפגושים היא כ3ממ - עובי הפגוש.

העברתי את המידה הנ"ל למכון רישוי בטלפון, והתגובה שלהם כללה טענה על כך שהם משתמתים בשיטה זו עשרות שנים לאלפי רכבים, ללא התייחסות לנזק שנגרם עקב כך או לבטיחות התנעה.

עובד מכון רישוי הוסיף גם כי "לא ניתן לחבר לוחית למקום קבוע כי לא יצא ישר", מה שמעיד על רשלנות על אי מקצועיות.

להזכירכם, הכלים הנדרשים כדי לחבר לוחית ישר הם לא יותר מסרגל ועפרון ושלושים שניות נוספות כדי לסמון את מקום הקדוח במספר ולמדוד מרחק בין הברגים הקבועים!!!!

מבקש עצות לטיפול בבעיה!

בינתיים העברתי תלונה לאגוד מכוני רישוי ולמשרד התחבורה. בזמן הקרוב שוקל להזמין שמאי להערכת נזק ולהגיש תביעה נגד המכון דרך סוכן בטוח שלי או כאדם פרטי.

תודה מראש.

סרגיי

24-02-10

פורסם

שלום סרגיי,

אני ממליץ לך קודם כל לצלם את הנזק שנעשה במצלמה איכותית ולהגיש את זה לביטוח,שיתחשבנו עם המכון.

במידה והמכון מסרב לשלם לביטוח או שהביטוח מנסה להתנער בתואנה כלשהי,הדרך פתוחה בפניך להגיש תביעה על נזק בבימ"ש לתביעות קטנות.הקפד לשמור את הלוחיות המקוריות אם הצלחת, כדי שיראו את ההברגה (וייתכן שאולי אפילו סתם החליפו לך לוחיות כדי לקחת ממך כסף נוסף למרות שהן כשירות בהחלט והמספר קריא..).

אם העברת תלונה על המקום למשרד הרישוי ולאגף התחבורה,אין לך יותר מדי מה לעשות בנוסף.

פורסם

כול מה שהיה צריך לעשות זה להניח את הלוחיות אחת על השניה ולסמן את שתי הנקודות עם טוש ולקדוח שני חורים ולהחזיר בדיוק למקום.

אל תוותר להם וואללה יופי כול זונזון שעובד במכון טסטים חושב שהוא אלוהים ושהוא המציא את הגלגל.

בהצלחה מאור.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בעבר הבעתי את דעתי בפורום מכובד זה על מכון "טסטקאר" ולא חסכתי ממנו מילים קשות הן בשל היותו לא מקצועי והן בשל תחושתי המבוססת על עובדות כי אני ושכמותי הננו רק מסחטת כסף.

נכון שנפגעתי מהם על רקע שונה מזה של סרגיי אולם היחס הגרוע, ההשפלה, הזלזול והנזק שנגרמו לי מאפיינים את התנהלות המכון מולי אז בתחילת ינואר ומול סרגיי היום.

סרגיי מצביע על בעיה המצטרפת לרצף ארוך של זלזול, התנשאות וחוסר מקצועיות ב"טסטקאר" ועל התייחסות ללקוחות כאל אבק אדם.

גם תשובת המכון לסרגיי מצביעה על אופן ההתנהלותו. תשמעו את התלונה, תבדקו, תנסו להעריך שמא נפלה טעות בעבודתכם, כלום.

פורסם

כול מה שהיה צריך לעשות זה להניח את הלוחיות אחת על השניה ולסמן את שתי הנקודות עם טוש ולקדוח שני חורים ולהחזיר בדיוק למקום.

אל תוותר להם וואללה יופי כול זונזון שעובד במכון טסטים חושב שהוא אלוהים ושהוא המציא את הגלגל.

בהצלחה מאור.

צודק, מקרה שהיה לי לפני 4 שנים במכון הדרום בפ"ת.

ביקשתי מהעובד מקדחה, ושכפתי את החורים בדיוק ללוחית החדשה.

מי שמכיר, בפונטו הלוחית האחורית יושבת על הפח ומחוזקת עם 4 ברגים למקומות יעודיים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הלואי והעובד היה עוצר, כאשר ביקשתי ממנו ואפילו צעקתי עליו - זה היה חוסך לי את כל הכאב ראש.

דרך הגב, למען הסרת כל ספק, אינו בן מיעוטים.

בינתיים אני מחכה שסוכנת ביטוח תחזור אלי ולתשובה של משרד התחבורה ואיגוד מכוני רישוי.

אני אתחיל בשבוע הבא את תהליך המשפטי, מאוד רוצה שביטוח יהיה צד בתביעה, כי יש לי יצוג מפשטי בפוליסה, וזאת גם הזדמנות טובה לבדוק האם סוכן רוצה לחדש אותה :-D

תודה לכולם על התגובות, להבא צריך להיות הרבה יותר אגרסיבי מולם ולא לתת לאף אחד להתקרב לרכב שלכם, תלמדו מטעויות שלי.

פורסם

שהחלפתי את הלוחית החבוטה שלי מקדימה , ביקשתי מהבחור במכון שיכין אותה ואני יעשה את זה לבד - למרות שהם לא גובים עוד כסף על הרכבה.

אל תצפה שלאנשים אחרים יהיה אכפת יותר מידי מהאוטו שלך ושהם באמת יתחילו למדוד במכון את המרחק בין החורים

ועוד ישימו לך ניטים במקום פשוט לדחוף שני ברגים קודחים. (ולפעמים החורים הישנים רחבים מידי וצריך ניטים גדולים יותר)

פורסם
שהחלפתי את הלוחית החבוטה שלי מקדימה , ביקשתי מהבחור במכון שיכין אותה ואני יעשה את זה לבד - למרות שהם לא גובים עוד כסף על הרכבה.

אל תצפה שלאנשים אחרים יהיה אכפת יותר מידי מהאוטו שלך ושהם באמת יתחילו למדוד במכון את המרחק בין החורים ועוד ישימו לך ניטים במקום פשוט לדחוף שני ברגים קודחים. (ולפעמים החורים הישנים רחבים מידי וצריך ניטים גדולים יותר)

ההפך, זה בדיוק מה שאני מצפה. אני חושב שמגיע לי לאחר תשלום של 1050 + 88 + 100שח

את המינימום - עבודה של 3 דקות בלי לפגוע ברכב!!!

כמובן, שהייתי צריך לעצור אותו בכוח, אבל לא הספקתי.

פורסם

מאגוד מכוני רישוי נמסר בטלפון שהתלונה בטיפול, ביקשו לחכות עד יום ראשון.

סוכנת ביטוח סירבה לעזור להיות צד בתביעה, לקח להסוכנות יומיים לחזור אלי לשיחה של 5 דקות, ו-20 פעמים שאני התקשרתי אליהים טרטרו אותי בין המחלקות.(אין מצב שאני מחדש פוליסה בסוכנות הזאת וטוב שזה קרא עכשיו, בדקתי את האמינות שלהם)

פורסם

המציל קורא לך - אתה נסחף

ניראה יותר שאתה מנסה להוציא פגוש חדש בגלל שני חורים נסתרים מאחורי הלוחית זיהוי

פורסם

ממש, אבל ממש לא! אני רוצה שלא יפגעו לי ברכב שעבדתי כל כך קשה בכדי לקנות אותו.

וכל מי שחושב ששני חורים מאחורי הלוחיות הזיהוי אינם פוגעים ברכב, אני מוכן לבוא אליו הביתה עם מקדחה :-) ( בין חיפה לרחובות)

נראה אם מישהו יפנה אלי בפרטי עם בקשה כזו.

אני מתחייב לא לתבוע את המכון, אם יהיו יותר מ10 אנשים שיאפשרו לי לקדוח את שני הפגושים שלהם, במידה ומחירון הרכב שלהם עולה על 40000 :-)

איך אני? מקובל? מוכן להיות ראשון ולהראות שלא הכפת לך? 8):evil:

חוץ מזה, אם מקובל על מישהו שזאת הרמה של בעלי מקצוע במכון, אז עלי לא.

ואני גם לא רוצה שהדברים יתנהלו כך בהמשך. זה לא עניין של כסף, זה עניין של עקרון!

ובעקרון, רק דרך כסף הם ילמדו לעבוד.

פורסם

עכשיו כבר אתה לא רואה תחורים שעשו לך ,כפי שהבנתי הלוחית זיהוי מסתירה תחורים נכון?(אם זה כך),

אז אין לך מימה להתרגש יותר מידי ...אל תשכח שהפגושים מפלסטיק וחורים על פלסטיק אין להם משמעות

אם זה היה על הפח של הרכב זה כבר סרט אחר עלול לגרום לריקבונות.

SUZUKI JIMNY

פורסם

הייתי בדיוק אבל בדיוק באותה סיטואציה וממש עפתי על העובד שכמובן רץ אתם לא מבינים איך הוא רץ לאוטו עם מקדחה והברגים, בכזו חופזה ובכזה פיזור נפש הבהרתי לו שהוא לא עושה חורים חדשים. במקרה שלי זה היה נגמר עם חורים בפח. שתבינו, בשבילם להחליף לוחית רישוי, בין אם צריך או לא צריך זה כסף מהיר וקל.

אני כבר מזמן וויתרתי על ללכת למוסכים בשביל דברים קלים, שאני עושה לבד. מבטיח לכם שהעבודה יוצאת הרבה יותר טוב ומדויק. למוסך אין זמן, מוסך צריך לדפוק עבודה, או יותר כמו שאני קורא לזה "לחפ-לפ" עבודה. למוסך אין סנטימנטים על חורים חדשים, קליפסים שנשברים, שריטות. הלקוח לא מעניין אותם. מוסך זה עסק כלכלי שצריך להכניס כמה שיותר עבודה ביום, ולסיים אותה כמה שיותר מהר.

חוץ מכמה צדיקים בסדום, ברוב המוסכים שנכנסתי גם יצאתי עם איזשהו נזק לרכב. או ששורטים משהו, או ששוברים כמה קליפסים ולא מחזירים למקום, או שמעקמים פח ורצפה כשמרימים לך את הרכב על הליפט. פעם אחת בפחחות העובד נתן מכות כאלה חזקות בלי לחשוב ובלי כלים מתאימים שהוא פשוט קרע את הפח ואח"כ שם על זה חומר. בפעם אחרת שברו חצאית צד על הזרוע של הליפט, הייתם צריכים לראות איך הם הטיסו את האוטו בכזו גסות על הליפט בלי להסתכל *בכלל* איך הם מרימים אותו ושברו - מוסך פיאט מורשה MIND YOU! אח"כ כמובן שקיבלתי תשובות שעושות מהלקוח ילד מפגר "לאאא, מה קרה לך זה פלסטיק זה חוזר למקום, לאאאא אנחנו מקצועיים פה מכירים ת'אוטו בטח, לאאאאא זה כלוםםם מההה קרה לך שטויות". כן סבבה שטויות אח"כ אתה נוסע עם האוטו ואתה בוכה כל יום שאתה רואה את הנזק.

בכלל יש הרגשה כזו של "לך למשרד תרשום ת'רכב ועוף לנו מהעיניים" כל היחס מכוער, אין עם מי לדבר, אסור לך להסתובב בשטח עבודה (מבין, בטיחות, אוקיי) אסור לך לומר כלום, גם כשאתה אומר צוחקים עלייך, מטפלים לך באוטו "יאללה יאללה בום טראח טאק טאק שלאך יאללה הנה תיקנו לך, תביא הכסף שלום!! ביי!!"

אישית אני כל כך מיואש מבעלי מלאכה פה, במיוחד ממוסכים מורשים גדולים ומכונים שבא לי לזרוק עליהם משאית ענקית של מכרות עם כמויות דשן מסריח במיוחד. אין שום כבוד ללקוח, אין שום הגינות בעבודה, אין מקצועיות, כל היחס מכוער ומזלזל ומגעיל - העיקר שיש כוס קפה במשרד, וטלוויזיה.

תוך כדי שאני רושם את ההודעה הזו אני ממש כועס שאין לכם מושג אבל כנראה אין מה לעשות. אני במקומך תובע אותם כי מגיע להם, זה מכון מגעיל מגעיל מגעיל מגעיל מגעיל. היה עוד שרשור על המדבקות שהם שמים לך פרסומת בלי לומר לך, גם כן עוד גועל נפש, או זה שקדחו לו חורים בתקרה בשביל ווילון. :-(

כשפעם אחת הם יקבלו תביעה של כמה אלפי שקלים ונזיפה מאיגוד המוסכים אולי אולי ישתנה אצלהם משהו.

הבעיה שאנחנו כרגיל ש-ו-ת-ק-י-ם.

אני אומר לך על זה בכל הכוח עם תביעה משפטית, שיבינו פעם אחת לא לזלזל ברכוש הלקוח!!!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...