Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 ידנית6, 1.6 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל כמה זמן נכנס לי ג'וק אחר לראש ובחודשיים האחרונים התעניינתי בלפחות 3 רכבים שונים לגמרי (גם בתקציב).

לפני כמה ימים נתקלתי בNETCAR במחיר של הI20 (שאותה כבר שקלתי, 5 דלתות, 1.4 אוטומטית) ל3 דלתות עם מנוע 1600 וגיר ידני.

הרכב עולה 100 אלף ומגיע עם 126 כ"ס ואבזור מ-ל-א, כולל ג'אנט 16, מראות מתקפלות חשמלית, כל החשמל הרגיל כמובן, 6 כ"א, אפילו איזה קשקוש שמודד לחץ אויר בצמיג אוטומטית וסאנרוף. מאז אני רק מחפש עוד ועוד אינפורמציה על הרכב.

אני אגש לנסיעת מבחן בקרוב, השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון עם הדגם? (או הדגם של ה5 דלתות כי בעיקר מעניין אותי השילוב של ה1.6 והגיר הידני).

דיעות לכאן או לכאן? האם לקרוא לו "ספורטיבי" יהיה קפיצה ענקית מעל הפופיק? :shock:

תודה!

פורסם

קודם כל, הרכב בהחלט מעניין. אם הייתי מחפש היום קטנה, הייתי הולך לבדוק. אני מכיר מישהו אחד שמשתמש בכזו להתניידות, כי הג'יפ המשופר מאוד-מאוד-מאוד שלו עושה 3.5 ק"מ לליטר. הוא אומר שהרכב זריז, אך נוחות הנסיעה לא-מי-יודע-כמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה מדבר על הדגם הספציפי שציינתי?

השבוע התקשרתי לשאול על נסיעת מבחן על הדגם הספציפי ונאמר לי שלא קיים דגם ידני 1.6 3 דלתות למרות שהוא מופיע באתרים כמו אוטו, נטקאר ואפילו באתר יונדאי עצמו:

http://www.hyundaimotors.co.il/content.aspx?id=1694

הבחור אמר שיבדוק ומאז לא חזר אליי, גם כן שירות.

בכל מקרה, למישהו יש מושג האם קיים או לא?

פורסם

עד כמה שאני יודע הדגם קיים.

אולי הכוונה של נציג המכירות היתה שאין דגם כזה זמין לנסיעת מבחן. ממה שהבנתי, הדגמים הידניים מוזמנים בהתאם לביקוש (או במילים אחרות, שלם היום קבל בעוד ארבעה חודשים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני חודש וחצי היה ליבואן כזה דגם, נסעתי עליו כמה דקות (האוטו אדום)

אני לא חושב שהביאו כאלו בייבוא סדיר ולכן לא יודע אם יש כאלו למכירה בארץ.

אם הרכב תפס על תשומת ליבך משיקולים של ספורטיביות, התנהגות וכו'...תמשיך לחפש.

אם הסיבות הן רכב קטן וזריז מאוד...תמשיך לחפור לסוכנות המרכזית של יונדאי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...