Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק JVC BT1, מכשיר הכולל דיבורית בלוטות'.

משום מה המקרופון של הדיבורית חדל לעבוד - ז"א הכל מתחבר כמו שצריך, אני שומע את הצד השני, אבל הצד השני לא שומע אותי בשיחה.

יש לציין שזה קרה כאשר מתקין מסויים (במוסך רציני, אבל התגלה כחאפר שחבל על הזמן) העביר את הרדיו מרכבי הקודם לזה הנוכחי.

ניסיתי להחליף מקרופון, לא עזר.

ניסיתי להתחבר ממכשירי סלולר שונים - לא עזר.

הפכתי והפכתי בהגדרות המכשיר - לא מצאתי שום סיבה לכך.

אני מבקש המלצה למישהו שמתעסק בעניינים אלה - אחד שיכול לנסות ולאתר את התקלה ואולי במקרה הצורך אף לפתוח את המכשיר. האם זה אפשרי בכלל?

על הדרך אשמח אם אותו מתקין/מתקן יוכל גם להדק את הפלסטיקים סביב המכשיר, שכן אותו חאפר התקין הכל בצורה די מקרקשת.

תודה

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מבין שכבר פתחת את המכשיר .אתה יכול להרים מכסה עליון ולחפש במחבר שמגיע מהפנל את 2 הרגלים שהם שיכים למיקרופון (עם רב מודד על מצב קצר עד שמוצאים )מישם תחבר מיקרופון של דיבורית החוצה .אני מבטיח לך שגם תשמע הרבה יותר טוב מאשר שמעת בעבר .

• תוכן חדש...