Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות אוטו חדש, הוא לא נוסע הרבה - גג 10000 בשנה,

הוא גם לא מחפש את הביצועים - אבל שלא יהיה חלש מדי,

המחיר לא ממש קריטי - בגבול כמובן עד K140\145K,

ועדיפות לאוטו משפחתי,

אני הצעתי לו את הגולף החדשה TSI\DSG 105 כח סוס ואת ה- ג'טה גם TSI\DSG עם 120 כח סוס וכמובן יש את המאזדה 3 החדשה,

השאלה שלי מה עדיף?

מה ההבדלים בין הגולף לג'טה,

והאם לא כדאי ולשלם פחות 20000 ולקבל את המאזדה 3 שהיא לא רעה בכלל,

או האם למשהוא יש הצעה לרכב אחר? האמת שראיתי שהוא מגיע למחירים של 145000 חשבתי על ניסאן קאשקאי

פורסם

גם הגרמניה טובה, וגם היפנית.

שתיהן יעשו את העבודה.

המזדה כנראה תשמור על ערכה יותר טוב בשוק המשומשות.

ה WV תיתן חווית נהיגה טיפה יותר טובה, ותחושה של תא נוסעים יותר איכותי.

אם אלו כל הצרכים הייתי קונה את המזדה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא באמת זקוק ל- 140 כ"ס, ואם זה בא על חשבון דלק (DSG\TSIׂ) אז הגרמניות לוקחות, חוץ מזה לא נראה לי שיש הבדל, חוץ מיפני למול גרמני....

אגב הבנתי שלא כדאי לקנות את ה- Jetta כי אמור לצאת דגם חדש, מכייון שעל כל גולף חדשה שיוצאת יוצא גם דגם 4 דלתות לדוגמא:

גולף 4 - BORA

גולף 5 - Jetta

גולף 6 החדשה - ....

פורסם

מה עם סקודה אוקטביה 122?

נמכרת ב-130 אלף שקל עם אותו מנוע של הג'טה ברמת גימור דומה מאוד. אם תוסיפו 8000 תקבלו את דגם האלגנס שמציע פינוקים כמו ריפודי עור מראות מתקפלות וכל מיני גימיקים נחמדים.

אמנם אתה טוען שאבא שלך לא זקוק להרבה כוח אבל האוקטביה נמכרת גם עם מנוע 1.8 עם 160 כ"ס ב-137 אלף שקלים ומציעה ביצועים פנטסטיים.

ולסיום, יש את גרסת ה-1.2 TSI שעל הנייר מציע ביצועים טובים משל הגולף/ג'טה עם מנוע ה-1.6 DSG וגם צריכת דלק עדיפה במחיר של 120 אלף שקל מה שישאיר אותכם עם הרבה עודף, שווה לשקול לדעתי.

פורסם

הלכתי עם אבא שלי לראות את הפולו 1200 TSI, ודי התאכזבתי,

אמרו שהיא יותר גדולה מהקודמת - אני לא יודע מה הגודל של הקודמת אבל החדשה מאחורה לא ממש מרוווחת ניסינו להיכנס 3 אנשים מבוגרים - אך רזים ולא היה מקום,

אין את הפולו החדשה לנסיעת מבחן ( רק בסוף מרץ) אז נסעתי בפולו 1400 בלי TSI אבל עם DSG, מבפנים היא כמעט זהה לחלוטין - בכל מקרה ולא ממש נהנתי בנהיגה - היה בסדר לא מלהיב, ה- DSG היה ממש בסדר,

בקיצור 113K נראה לי קצת הרבה לאוטו קטן יחסית - 2.5 אנשים מאחורה, ונהיגה בסדר

אין רכב יותר כדאי\משתלם במחיר עד 125K ? קצת יותר רחב מאחורה ונהיגה מהנה יותר .

הייתי לוקח את הגולף אבל הפרש של 30K נראה לי מוגזם.

פורסם

כמו שאמרתי כבר התגובה הקודמת גשו לבדוק את הסקודה אוקטביה, דגמי ה-TSI החדשים מוצעים במחירים משתלמים ביותר וזו מכונית שנותנת תמורה מעולה לכסף.

פורסם
מה עם סקודה אוקטביה 122?

נמכרת ב-130 אלף שקל עם אותו מנוע של הג'טה ברמת גימור דומה מאוד. אם תוסיפו 8000 תקבלו את דגם האלגנס שמציע פינוקים כמו ריפודי עור מראות מתקפלות וכל מיני גימיקים נחמדים.

אמנם אתה טוען שאבא שלך לא זקוק להרבה כוח אבל האוקטביה נמכרת גם עם מנוע 1.8 עם 160 כ"ס ב-137 אלף שקלים ומציעה ביצועים פנטסטיים.

ולסיום, יש את גרסת ה-1.2 TSI שעל הנייר מציע ביצועים טובים משל הגולף/ג'טה עם מנוע ה-1.6 DSG וגם צריכת דלק עדיפה במחיר של 120 אלף שקל מה שישאיר אותכם עם הרבה עודף, שווה לשקול לדעתי.

היום הייתי באולם התצוגה של סקודה בת"א והאוקטביה לא תגיע יותר בריפוד עור. מצד שני היא תגיע עם מערכת שמע מובנית

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

הג'טה רכב טוב, אבל כמו שאמרת כבר קצת ישן.

אני לא התחברתי גם לפולו.

אני ממליץ לך ללכת לעשות נסיעת מבחן בגולף ובמזדה, ואז תדע כבר מה אתה רוצה.

אני נוטה לכיוון המזדה (לא מאמין שאני אומר את זה :shock:)

פורסם

כרגע אני עם גולף 1.6 DSG7 ח-ד-ש-ה לגמרי ו...

הופתעתי לגמרי.

מרגישה זריזה יחסית (למרות שמדובר במנוע הוותיק), נוחה יחסית והתחלתי לאהוב מאוד את תיבת ההילוכים המדוברת :-D

גמענו יחד 300 ק"מ (משעות הבוקר :oops:) ואני אוהב אותה יותר ויותר מרגע לרגע.

אז נכון היא לא מהנה לנהיגה, יש לה זוויות גלגול מטורפות וההיגוי קליל להחריד.

מנגד - היא מאוד נעימה, נוחה למדי, שקטה להפליא, חסכונית למדי ופרטנרית לא רעה לגמיעת ק"מ בקלילות ושלווה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי הולך לראות את הסקודה אוקטביה, אבל הפחת שלה יהיה גבוה כנראה ואבא שלי לא מעוניין להפסיד כל כך הרבה בשנים הראשונות.

את הגולף אני לא אקח - 145K - על מה בדיוק.....

מה שכן אני אלך לראות את המאזדה 3, ואם אני אקבל משפחתית + אמינות ושמירת ערך בתוספת של 6K למול הפולו אז זה שווה, עכשיו אני מבין למה מאזדה נמכרת כל כך ואני דיי פסלתי אותה בהתחלה

פורסם

אם תנסה להושיב 3 אנשים בוגרים במושב האחורי של מאזדה 3,

תגלה שיהיה להם צפוף, אולי לא כמו בפולו, אבל צפוף.

במחיר של מאזדה 3 יש לך עוד כמה אופציות, לדוגמא מיצובישי לנסר החדשה.

מבחן דרכים בין מאזדה 3, לנסר וקיה פורטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...